Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
89%

Outlander - Az idegen (2014-2020)

Outlander
Filmadatlap
 
76
Szereplők
18
Vélemények
395
Képek
13
Videók
 
jfruzsi97   2020. 09. 22.

legújabb vélemény

0

Elég "öszetett" műfaj terén. Par résznek át kellett 'vergődni', majd beindul ..időutazás csata jelenetek, rablás, rohanás minden, ja persze és egy romantikus szál kezdete ami végig perzseli az évadokat. Nem gondoltam, hogy megfog ez a sorozat. De még is van benne valami ami miatt nézni és néznem kell.

 
dailyfilmsan   2019. 10. 26.

0

Diana Gabaldon története hihetetlen érzelmes és felkavaró és ha a történelmi részeket tekintjük még hiteles is. Könyve alapján elkészült sorozat pedig nem rontja a színvonalt. Az Outlander annyira romantikus hogy az már majdnem túl sok. Mégis az els... több»


 
Az amatőr   2018. 06. 16.

0

Magával ragadott a gyönyörű skót táj ,aminek varázsa az egész történetben érezhető. A kosztümök is jól meg lettek tervezve,egyszóval különlegesen korabeli élményt nyújt a sorozat.Kicsit misztikus,időutazós,amitől előre rettegtem,hogy biztos gagyi les... több»

 
Robinson76   2020. 03. 26.

0
Nekem kicsit idegen az Idegen

Ebben a sorozatban minden benne van: jó és egyre jobb színészi alakítások, az elején egy kicsit vontatott, de egyre izgalmasabb történet. Gyönyörű, eredeti tájak és remek fényképezés jellemzi, ezt a romantikus, eseménydús, néhol humoros és lebilincselő széria. Meg van benne minden, ami ahhoz kell, hogy kiszakítsa az embert a városi forgatagból, a mindennapos mókuskerékből. Az Outlander egy minőségi, nagyszabású kivitelezéssel párosuló, kosztümös, romantikus, történelmi dráma és sci - fi sorozat. Nekem nem kimondottan zsánerem, de jó szívvel tudom ajánlani...elsősorban hölgyeknek.

 
czigler.nora   2017. 08. 01.

0

Sajnos elkövettem azt a hibát, hogy a sorin felbuzdulva elkezdjem a könyveket, ami persze milliószor jobb volt. Utána a sori nagyon gagyinak tűnt, de lehet újrakezdem majd.

 
Evcsi95   2018. 01. 22.

0

Teljesen oda vagyok meg vissza. A magyarul megjelent köteteit a sorozatnak vagy háromszor elolvastam már, de nem tudok betelni velük. A sorozat eddigi három évadjának részeit is már milliószor láttam. Teljesen magával ragad a skót táj, a skót emberek... több»

 
Zenta   2017. 03. 01.

0

Kiváló történelmi sorozat az Outlander. Gyönyörű tájakra kalauzolja el a nézőjét. Bár kicsit döcögősen indul, kb. a 4-5. epitód után már könnyen a függőjévé válhat az ember.

Galéria (395)

Videók (13)

A film összbevétele 3 313 dollár volt (imdb.com).

 

Sam Heughan töltötte a legtöbb időt a sminkesnél, főleg a sebesülések miatt.

(jfruzsi97)
 

A forgatás idején a skót szoknyák alatt a férfiak nem hordtak semmit.

(jfruzsi97)
 

Liam Neeson és Sean Connery neve is felmerült Jamie szerepére.

(jfruzsi97)
 

Maga az írónő (Diana Gabaldon) is feltűnik a sorozat egyik epizódjában.

(Evcsi95)
 

Laura Donnelly és Sam Heughan ugyanabban a színi iskolában végzett, sőt osztálytársak voltak.

(ps)
 

Az angolul beszélő változatban skót gael nyelven beszél néhány karakter.

(ps)
 

Caitriona Balfe csak néhány nappal a forgatás előtt kapta meg a szerepet.

(ps)
 

Sam Heughan elsők között kapta meg a szerepet.

(ps)
 

Ronald D. Moore, az egyik író és társrendező feltűnt a "Gathering" című epizódban.

(ps)
 

A sorozat Diana Gabaldon regénye alapján készült.

(ps)