Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
Filmadatlap
 
76
Szereplők
21
Vélemények
395
Képek
13
Videók

Vélemények: Outlander - Az idegen (2014)

 
Lonka   2021. 12. 21.

legújabb vélemény

0

Az első 4 évad tetszett. Izgalmas és látványos időutazós sorozat, de az 5. évadra nagyon elfáradt.

 
dailyfilmsan   2019. 10. 26.

1

Diana Gabaldon története hihetetlen érzelmes és felkavaró, és ha a történelmi részeket tekintjük, még hiteles is. A könyve alapján elkészült sorozat pedig nem rontja a színvonalt. Az Outlander annyira romantikus, hogy az már majdnem túl sok. Mégis az... több»


 
Robinson76   2020. 03. 26.

0
Nekem kicsit idegen az Idegen

Ebben a sorozatban minden benne van: jó és egyre jobb színészi alakítások, az elején egy kicsit vontatott, de egyre izgalmasabb történet. Gyönyörű, eredeti tájak és remek fényképezés jellemzi, ezt a romantikus, eseménydús, néhol humoros és lebilincselő széria. Meg van benne minden, ami ahhoz kell, hogy kiszakítsa az embert a városi forgatagból, a mindennapos mókuskerékből. Az Outlander egy minőségi, nagyszabású kivitelezéssel párosuló, kosztümös, romantikus, történelmi dráma és sci - fi sorozat. Nekem nem kimondottan zsánerem, de jó szívvel tudom ajánlani...elsősorban hölgyeknek.

 
jfruzsi97   2020. 09. 22.

0

Elég "öszetett" műfaj terén. Pár részt át kellett 'vergődni', majd beindul. Időutazás, csatajelenetek, rablás, rohanás minden, ja persze és egy romantikus szál kezdete, ami végigperzseli az évadokat. Nem gondoltam, hogy megfog ez a sorozat. De mégis van benne valami, ami miatt nézni és néznem kell.

 
Az amatőr   2018. 06. 16.

0

Magával ragadott a gyönyörű skót táj ,aminek varázsa az egész történetben érezhető. A kosztümök is jól meg lettek tervezve,egyszóval különlegesen korabeli élményt nyújt a sorozat.Kicsit misztikus,időutazós,amitől előre rettegtem,hogy biztos gagyi les... több»

 
czigler.nora   2017. 08. 01.

0

Sajnos elkövettem azt a hibát, hogy a sorin felbuzdulva elkezdjem a könyveket, ami persze milliószor jobb volt. Utána a sori nagyon gagyinak tűnt, de lehet újrakezdem majd.

 
Evcsi95   2018. 01. 22.

0

Teljesen oda vagyok meg vissza. A magyarul megjelent köteteit a sorozatnak vagy háromszor elolvastam már, de nem tudok betelni velük. A sorozat eddigi három évadjának részeit is már milliószor láttam. Teljesen magával ragad a skót táj, a skót emberek... több»

 
Zenta   2017. 03. 01.

0

Kiváló történelmi sorozat az Outlander. Gyönyörű tájakra kalauzolja el a nézőjét. Bár kicsit döcögősen indul, kb. a 4-5. epitód után már könnyen a függőjévé válhat az ember.

 
pindurcat   2015. 06. 13.

0

Ne számítson a néző nagy fordulatokra és eget rengető sztorira, viszont van gazdag látványvilág és érdekes karakterek. A romantikus elemek a helyén vannak.

 
bambula   2015. 05. 06.

0

Nagyon jól sikerült sorozat, nők biztosan imádni fogják! Gyönyörű tájak, férfias férfiak, amennyire én tudom, aránylag hiteles is (az időutazást kivéve).

 
Mia1982   2017. 05. 13.

0

Nagyon kellemes sorozat, a főcím is tetszik a zenével együtt. Várom a folytatást!

 
Doloresz89   2019. 01. 15.

0

Szakmai berkekben rettenetesen elhanyagolt sorozat. Golden Globe -ot és Emmyt neki! Fantasztikus a történet, a zene, a szereplők... Claire és Jamie párosa mindent visz!

 
vengerszkij   2021. 08. 30.

0
Műfajok háborúja

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Ebben a sorozatban szinte minden műfaj benne van, de olyan szinten végletesen, hogy az ember azt érzi, szándékosan tesztelik a néző tűréshatárát. Misztikus drámaként indul, majd csöpögős (szó szerint), könnyed romantikus lovagregény besorolást kaphat a gyanútlan közönségtől. Majd mindez átcsap szoft-pornóba, dramaturgiailag teljesen indokolatlan pillanatban mutatva "lankadt férfiasságokat". Az első széria vége pedig sima horror kategória, gyakorlatilag "Fűrész" szinten, kisebb nagyobb szado-mazo melegpornó jelenetekkel fűszerezve. Kimondatlan cél úgy alapvetően a férfi nem lealacsonyítása köntörfalazás nélkül, az evés-ivás/fajtalankodás/háborúzás hármason kívül nemigen érdekli őket más a filmben. Műfaji összetettségéből adódóan a számításait mindenki megtalálhatja benne, nekem sajnos nem sikerült, az első évad végén elvesztettem a fonalat.

 
quentin   2015. 01. 20.

0

Ez egy igazán jól sikerült romantikus sorozat, ami telis teli van kalandokkal. Azt olvastam külföldi oldalakon, hogy a cselekmény nem követi hűen a könyvben írtakat, de egy egész jó adaptáció. Ehhez annyit tennék hozzá, hogy nem mellesleg egy szenzác... több»

 
szabó.petra   2018. 09. 05.

0

Imádom, imádom!! Nagy hibát követ el az, aki kihagyja ezt a sorozatot. Magával ragadó szerelmi történet, mely izgalmas és kalandos. Egyszerűen a fotelhez láncolja a nézőt.

 
barbi   2015. 02. 24.

0

nagyon jo es romantikus nekem bejott

 
kodin1   2015. 08. 24.

0

Bár soha nem olvastam a könyvet, semmit nem tudtam a történetről, a sorozat mégis könnyedén magába szippantott. Fogalmam sincs, hogy mennyire követi hűen a regényt, de ez egy igényesen összerakott tv show. A képi világ igényes, de természetesen minde... több»

 
Magdesz   2018. 01. 25.

0

Ilyen az igaz szerelem! Nagyon tetszett a története.Mindenkinek ajánlom aki szereti a romantikát!

 
Mirily   2016. 03. 19.

0

Romantikus igen. De csak a sorozat elején. Aztán olyan brutál fordulatot vesz az egész mintha disney meséből a Steven S. DeKnight féle Spartacusba csöppentünk volna. Tele van brutalitással, meztelenkedéssel, gyilkolással, sex-el. Olykor csak kapkodtam a fejem.

 
andika   2016. 01. 15.

0

Igazán jól sikerült sorozat, kitűnő színészek, magával ragadó történet.Várom a folytatást.

 
Daniko   2021. 03. 24.

0

Igen, láttam. A kedvenc sorozatom volt.