Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
88%

A Jó Hely (2016-2020)

The Good Place
Filmadatlap
 
73
Szereplők
4
Vélemények
220
Képek
2
Videók
 
hp   2021. 04. 09.

legújabb vélemény

0

Többször szembejött már a sorozat, de valahogy mindig elsiklottam felette. Most már látom, hogy kár volt. Nagyon eltalált, laza, könnyed és szórakoztató széria A Jó Hely, ügyesen megírt karakterekkel és humorral, és némi mondanivalóval, amiből kicsit... több»

 
moviewer   2017. 10. 17.

1

Remek sorozat. Bár az érdekes alapötlet és a kiváló humor ellenére az első részek nekem kissé középszerűnek és vontatottnak hatottak. Ám a sorozat a bekövetkező csavar után hihetetlenül nagyot ugrott a szememben. Az eddig meglévő részek alapján számo... több»


 
Ms. Akárki   2019. 09. 29.

0

Nagyon érdekes és elgondolkodtató, de mégis halálosan vicces és laza sorozat. Kristen Bell miatt találtam csak rá, de hálisten hogy belefutottam. Érdekes ahogy kísérletenek tekintik ezt a furcsa pokol 2 világot. Janet-en jókat nevettem, pláne amikor ... több»

 
DanDan   2018. 04. 24.

0

Jópofa kis hülyeség, néha vontatott de sokkal jobb mint a sitcom sorozatok amikor a aláfestett nevetés van...

Galéria (220)

Ted Danson
Kristen Bell
Ted Danson
Manny Jacinto
William Jackson Harper
Jameela Jamil
Manny Jacinto
Ted Danson
Manny Jacinto
Jameela Jamil
Kristen Bell
Ted Danson
Kristen Bell
D'Arcy Carden
Ted Danson
Jameela Jamil
William Jackson Harper

Videók (2)

 
A komédiákat mindig nagyon várom, mert jó 20 perces mindig jól jön, de az idei felhozatal elég gyatrán indított. Nagyon szerettem volna szeretni ezt a sorozatot és 3 résznyi esélyt is kapott tőlem, de nagyon nem jött be. több»
 
Minden adott volt tehát ahhoz, hogy egy sikertörténet legyen a The Good Place-ből, és ez félig-meddig így is lett: bár a nézettség egy kicsit megcsappant a szezon végére ilyen szinten, de a világhálón szinte csak pozitív véleményeket lehet fellelni a szériával kapcsolatban, nem is véletlenül. több»