Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
90%

A Jó Hely (2016)

The Good Place
Filmadatlap
 
73
Szereplők
3
Vélemények
220
Képek
2
Videók
A Jó Hely
 
Ms. Akárki   2019. 09. 29.

legújabb vélemény

Nagyon érdekes és elgondolkodtató, de mégis halálosan vicces és laza sorozat. Kristen Bell miatt találtam csak rá, de hálisten hogy belefutottam. Érdekes ahogy kísérletenek tekintik ezt a furcsa pokol 2 világot. Janet-en jókat nevettem, pláne amikor ... több»

 
moviewer   2017. 10. 17.

Remek sorozat. Bár az érdekes alapötlet és a kiváló humor ellenére az első részek nekem kissé középszerűnek és vontatottnak hatottak. Ám a sorozat a bekövetkező csavar után hihetetlenül nagyot ugrott a szememben. Az eddig meglévő részek alapján számo... több»


 
DanDan   2018. 04. 24.

Jópofa kis hülyeség, néha vontatott de sokkal jobb mint a sitcom sorozatok amikor a aláfestett nevetés van...

Ted Danson
Kristen Bell
Ted Danson
Manny Jacinto
William Jackson Harper
Jameela Jamil
Manny Jacinto
Ted Danson
Manny Jacinto
Jameela Jamil
Kristen Bell
Ted Danson
Kristen Bell
D'Arcy Carden
Ted Danson
Jameela Jamil
William Jackson Harper
 
A komédiákat mindig nagyon várom, mert jó 20 perces mindig jól jön, de az idei felhozatal elég gyatrán indított. Nagyon szerettem volna szeretni ezt a sorozatot és 3 résznyi esélyt is kapott tőlem, de nagyon nem jött be. több»
 
Minden adott volt tehát ahhoz, hogy egy sikertörténet legyen a The Good Place-ből, és ez félig-meddig így is lett: bár a nézettség egy kicsit megcsappant a szezon végére ilyen szinten, de a világhálón szinte csak pozitív véleményeket lehet fellelni a szériával kapcsolatban, nem is véletlenül. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.