Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
87
Filmadatlap
 
58
Szereplők
2
Vélemények
150
Képek
1
Videók
 
moviewer   2017. 10. 17.

Remek sorozat. Bár az érdekes alapötlet és a kiváló humor ellenére az első részek nekem kissé középszerűnek és vontatottnak hatottak. Ám a sorozat a bekövetkező csavar után hihetetlenül nagyot ugrott a szememben. Az eddig meglévő részek alapján számomra egy erős közepes sorozatból egy hihetetlenül izgalmas és érdekes, rendkívül csavaros és kitűnő alkotássá nőtte ki magát.

 
DanDan   2018. 04. 24.

Jópofa kis hülyeség, néha vontatott de sokkal jobb mint a sitcom sorozatok amikor a aláfestett nevetés van...

Ted Danson
Kristen Bell
Ted Danson
Manny Jacinto
William Jackson Harper
Jameela Jamil
Manny Jacinto
Ted Danson
Manny Jacinto
Jameela Jamil
Kristen Bell
Ted Danson
Kristen Bell
D'Arcy Carden
Ted Danson
Jameela Jamil
William Jackson Harper
 
A komédiákat mindig nagyon várom, mert jó 20 perces mindig jól jön, de az idei felhozatal elég gyatrán indított. Nagyon szerettem volna szeretni ezt a sorozatot és 3 résznyi esélyt is kapott tőlem, de nagyon nem jött be. több»
 
Minden adott volt tehát ahhoz, hogy egy sikertörténet legyen a The Good Place-ből, és ez félig-meddig így is lett: bár a nézettség egy kicsit megcsappant a szezon végére ilyen szinten, de a világhálón szinte csak pozitív véleményeket lehet fellelni a szériával kapcsolatban, nem is véletlenül. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.