Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
83%

A Jó Hely (2016-2020)

The Good Place
Filmadatlap
 
73
Szereplők
7
Vélemények
220
Képek
2
Videók

Galéria (220)

Ted Danson
Kristen Bell
Ted Danson
Manny Jacinto
William Jackson Harper
Jameela Jamil
Manny Jacinto
Ted Danson
Manny Jacinto
Jameela Jamil
Kristen Bell
Ted Danson
Kristen Bell
D'Arcy Carden
Ted Danson
Jameela Jamil
William Jackson Harper

Videók (2)

 
JRD   2022. 03. 07.

legújabb vélemény

2
Qrvajó! Imádtam...

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Imádtam. Az első másodperctől az utolsóig! Eredeti nyelven olyan színészi játékban volt részem, hogy csak ámultam! Ted Danson (Három férfi és egy mózeskosár, Három férfi és egy kis hülgy, Cheers...stb) pedig megmutatta, hogy olyan színész, hogy wow! Állítom, hogy ő volt a legjobb az egész sztoriban. Már-már olyan volt, mint egy magyar színész. Úgy tudott játszani a hangjával, ami sok külföldi színésznek nem igazán megy. De neki állatira jól ment!) Pedig az egész egy komédia sorozat,de nagyon jó. A mennyekben! Vagy mégsem? Vajon hol vannak? Vajon mi fog történni? Vajon az örökélet mennyire jó? Hogyan oldják meg a nem odavalók a dolgokat? Nézd meg és jól fogsz szórakozni! A végén talán elmorzsolsz egy könnycseppet is! Szóval kalandorok! Filmre fel és jó szórakozást!

 
Ms. Akárki   2019. 09. 29.

2

Nagyon érdekes és elgondolkodtató, de mégis halálosan vicces és laza sorozat. Kristen Bell miatt találtam csak rá, de hálisten hogy belefutottam. Érdekes ahogy kísérletenek tekintik ezt a furcsa pokol 2 világot. Janet-en jókat nevettem, pláne amikor ... több»

 
dandelion1983   2021. 10. 13.

1

Lehet, hogy én nem voltam elég kitartó, és hamar feladtam, de az első részeket olyan nagyon unalmasnak találtam, hogy még a mögöttes mondanivaló sem segített abban, hogy megszeressem a sorozatot. Valószínűleg a sorozat humora nem az én ízlésemnek való.

 
msfini   2021. 12. 18.

1
Fejezd be az első évadot!

Érdemes az első évadot befejezni teljesen. Fordulatos cselekmény és kedvelhető szereplők miatt igen kellemes nézni, végre nem egy melankólikus, brutális dráma.

 
moviewer   2017. 10. 17.

1

Remek sorozat. Bár az érdekes alapötlet és a kiváló humor ellenére az első részek nekem kissé középszerűnek és vontatottnak hatottak. Ám a sorozat a bekövetkező csavar után hihetetlenül nagyot ugrott a szememben. Az eddig meglévő részek alapján számo... több»

 
hp   2021. 04. 09.

2

Többször szembejött már a sorozat, de valahogy mindig elsiklottam felette. Most már látom, hogy kár volt. Nagyon eltalált, laza, könnyed és szórakoztató széria A Jó Hely, ügyesen megírt karakterekkel és humorral, és némi mondanivalóval, amiből kicsit... több»

 
DanDan   2018. 04. 24.

0

Jópofa kis hülyeség, néha vontatott de sokkal jobb mint a sitcom sorozatok amikor a aláfestett nevetés van...