Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
73%

A boszorkányok elveszett könyve (2018-2021)

A Discovery of Witches
Filmadatlap
 
35
Szereplők
3
Vélemények
70
Képek
7
Videók

Galéria (70)

Videók (7)

 
jfruzsi97   2020. 09. 24.

legújabb vélemény

0

Első évad sajnos, főleg a romantikus szálra koncetrált. Az ellentétek vonzák egymást itt is kiderült. Pedig a sztori jó, csak kicsit több fantázia világot mutattak volna be. Na de majd hátha a többi évadban..

 
Indkgo   2018. 10. 29.

0

That's a pretty good show! The story is interesting and I love Diana and Matthew's relationship. I can't wait to watch the next episode! Nagyon jó sorozat! A történet érdekes és izgalmas. Imádom Diana és Matther kapcsolatát és alig várom, hogy láthassam a következő részt.

 
inzon Nézhetetlen  2020. 05. 25.

0

Már a leírása se tetszik...

A film 494 180 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 11 056 375 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Először egy filmnek indult, de belátták, hogy elég nyilvánvaló, ez a történet nem fog beleférni egy 90 perces időkeretbe. Ha felveszel egy 800 oldalas könyvet, meg fogod érteni.

(Indkgo)
 

Teresa Palmer(Diana Bishop)azt mondta, nagyon jól érzi magát Matthew Goode-dal(Matthew Clairmont)és mindig viccelődnek egymással. "A kezdetektől fogva varázslatot éreztem."

(Indkgo)
 

Az inspiráció a filmhez igaz történet. Deborah Harkness, egy történész, egyben A boszorkányok elveszett könyve szerzője egy mexikói nyaraláson volt és egy reptéri könyvesboltban ráeszmélt arra, hogy fantasy könyvek vannak mindenhol. "Elkezdtem gondolkodni azon, hogy ha tényleg léteznének vámpírok, mit dolgoznának? Hogyan randiznának?" magyarázta a Comic Con panelje közben.

(Indkgo)
 
A hangulat, a sejtelmes ködfelhő, a vibráló energia Teresa és Matthew között, a történelem vagy a csodás tájak Oxfordtól Velencén át a New York-i Madisonig… Működik! több»