Erősen megosztotta tavaly a rajongókat az Amazon Prime sorozata, A Gyűrűk ura - A hatalom gyűrűi. A valaha készült egyik legdrágább sorozatként mindenki hatalmas durranást várt tőle, ezzel szemben sokak szerint messze nem hozta azt a színvonalat, amire egyébként hivatott lett volna. Mindenesetre a vegyes fogadtatás és kritikák ellenére a sorozat elég sikeres lett ahhoz, hogy berendeljék a második évadot. És ehhez most három új sztár is csatlakozott.

Természetesen lesznek visszatérő szereplők, de mellettük sok új arcra is számíthatnak a rajongók. Közülük most három nevét fedték fel a sorozat készítői. Három olyan színész csatlakozik A Gyűrűk Ura franchise-hoz, akik már igazi blockbuster filmekben vagy sorozatokban bizonyítottak korábban. Galériánkban megnézheted, kikről is van szó.

Egyikük az a Ciarán Hinds, aki sokak számára a Trónok harca237639 sorozatból lehet ismerős, de az utóbbi években szerepelt a Vörös verébben és Oscar-jelölést érő alakítást nyújtott a Belfastban is.

Tanya Moodie neve a Star Wars-rajongóknak lehet ismerős, ugyanis szerepelt a Star Wars: Skywalker kora moziban. Ő alakította Parnadee tábornokot. Emellett láthattuk az Anyaföld és A boszorkányok elveszett könyve sorozatokban is.

Végül, de nem utolsósorban Rory Kinnear is csatlakozik a sorozathoz, aki a 007 Nincs idő meghalni moziban szerepelt korábban, illetve A zászlónk halált jelent sorozatban is.

Azt egyelőre nem tudni, hogy melyikük milyen és mekkora szerepet kaphat, de a hírek szerint mindhárman fontos karaktereket kelthetnek majd életre. A második évadra ugyanakkor még elég sokat kell majd várni, mivel a forgatás is csak valamikor 2024-ben kezdődhet el.