Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
83
Filmadatlap
 
11
Szereplők
10
Vélemények
34
Képek
Videók
Futurama
 
Deku   2017. 08. 23.

Tele van sok humoros perccel az egyszer tény, viszont nem sok jó mondható el magáról a történetről. Egyszerű mint az egyszer egy és kb. ennyi. A humora az ami érdekessé teszi.

 
citizenfour99   2016. 08. 06.

Vicces, kreatív. Az első évad, első része annyira berántott engemet, hogy beis daráltam. Ajánlom mindenkinek aki rajong az ilyen mesés körülményekbe ültetett, vicces, tanulsagos adult-cartoon mooviekért.


 
Szivárvány1   2016. 11. 20.

Kedvenceim közé sorolható a Futurama. Az egyik legjobb animációs sorozat ellazulásra hétvégén. Nagyon jó karakterek, szereplők vannak benne és a történet is nagyon egyedi. Stílusra kicsit Simpson családra emlékeztet, de történetben nincs hozzá fogható. Bender a kedvencem a jó kis beszólásai miatt.

 
Ms. Akárki   2019. 04. 22.

Egyik kedvenc sorozatom a hasonló animációs mesék közül. Vicces, parodisztikus, nagyon jó kis mondanivalóval is rendelkező animációs mese. Eredetileg a Simpson család miatt kezdtem el nézni, mert ugyanaz az alkotójuk, és nem bántam meg.

 
harnas1207   2019. 02. 19.

Tény, hogy nagyon egyedi világba játszódik, de egész egyszerűen gyengének tartom. A poénok gyerekesek és nem tudnak megnevettetni. Egy Rick és Morty mellett ez a sorozat sehol sincs.

 

A sorozatban hallható 'űrnyelvet' kétszer változtatták meg.

(emesejuhasz)
 

Fry szereti a szardellát.

(emesejuhasz)
 

Fry a legnépszerűbb szereplő.

(emesejuhasz)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.