Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
84%

Futurama (1999)

Futurama
Filmadatlap
 
93
Szereplők
13
Vélemények
34
Képek
1
Videók

Galéria (34)

Videók (1)

 
Timon   2022. 10. 21.

legújabb vélemény

0

Néhány részt láttam (eddig). Eddig kissé az átlagos és jó között van. Mi tagadást, van humora (némileg felnőttes is), de részben ez teszi különlegessé. De főleg a futurisztikus mibenléte, valahogy ugyanis annyira egyedinek tűnik. Lehet, hogy a később... több»

 
Deku   2017. 08. 23.

0

Tele van sok humoros perccel az egyszer tény, viszont nem sok jó mondható el magáról a történetről. Egyszerű mint az egyszer egy és kb. ennyi. A humora az ami érdekessé teszi.

 
Ms. Akárki   2019. 04. 22.

0

Egyik kedvenc sorozatom a hasonló animációs mesék közül. Vicces, parodisztikus, nagyon jó kis mondanivalóval is rendelkező animációs mese. Eredetileg a Simpson család miatt kezdtem el nézni, mert ugyanaz az alkotójuk, és nem bántam meg.

 
harnas1207   2019. 02. 19.

0

Tény, hogy nagyon egyedi világba játszódik, de egész egyszerűen gyengének tartom. A poénok gyerekesek és nem tudnak megnevettetni. Egy Rick és Morty mellett ez a sorozat sehol sincs.

 
citizenfour99   2016. 08. 06.

0

Vicces, kreatív. Az első évad, első része annyira berántott engemet, hogy beis daráltam. Ajánlom mindenkinek aki rajong az ilyen mesés körülményekbe ültetett, vicces, tanulsagos adult-cartoon mooviekért.

 
Szivárvány1   2016. 11. 20.

0

Kedvenceim közé sorolható a Futurama. Az egyik legjobb animációs sorozat ellazulásra hétvégén. Nagyon jó karakterek, szereplők vannak benne és a történet is nagyon egyedi. Stílusra kicsit Simpson családra emlékeztet, de történetben nincs hozzá fogható. Bender a kedvencem a jó kis beszólásai miatt.

 
Csillagpor   2018. 09. 30.

0

Egyik kedvenc sorozatom. Zseniális és kreatív történet és látvány. Jobban szerettem a rajzolt meséket, de ez és az ehhez hasonló szép animációk megmutatták számomra a potenciált ebben a stílusban is. Évadról évadra egyre jobb és humorosabb a kis fuva... több»

 

A sorozatban hallható 'űrnyelvet' kétszer változtatták meg.

(emesejuhasz)
 

Fry szereti a szardellát.

(emesejuhasz)
 

Fry a legnépszerűbb szereplő.

(emesejuhasz)
 

Az 1-4 évad egyes epizódjainak elkészítése 1.3 millió dollárba került.

(emesejuhasz)
 

A 6. és a 7. évad áll a legtöbb részből.

(emesejuhasz)