Futurama (1999)

Futurama

Timon   2022. 10. 21.

Néhány részt láttam (eddig). Eddig kissé az átlagos és jó között van. Mi tagadást, van humora (némileg felnőttes is), de részben ez teszi különlegessé. De főleg a futurisztikus mibenléte, valahogy ugyanis annyira egyedinek tűnik. Lehet, hogy a később... több»

Deku   2017. 08. 23.

Tele van sok humoros perccel az egyszer tény, viszont nem sok jó mondható el magáról a történetről. Egyszerű mint az egyszer egy és kb. ennyi. A humora az ami érdekessé teszi.

Ms. Akárki   2019. 04. 22.

Egyik kedvenc sorozatom a hasonló animációs mesék közül. Vicces, parodisztikus, nagyon jó kis mondanivalóval is rendelkező animációs mese. Eredetileg a Simpson család miatt kezdtem el nézni, mert ugyanaz az alkotójuk, és nem bántam meg.

harnas1207   2019. 02. 19.

Tény, hogy nagyon egyedi világba játszódik, de egész egyszerűen gyengének tartom. A poénok gyerekesek és nem tudnak megnevettetni. Egy Rick és Morty mellett ez a sorozat sehol sincs.

citizenfour99   2016. 08. 06.

Vicces, kreatív. Az első évad, első része annyira berántott engemet, hogy beis daráltam. Ajánlom mindenkinek aki rajong az ilyen mesés körülményekbe ültetett, vicces, tanulsagos adult-cartoon mooviekért.

Szivárvány1   2016. 11. 20.

Kedvenceim közé sorolható a Futurama. Az egyik legjobb animációs sorozat ellazulásra hétvégén. Nagyon jó karakterek, szereplők vannak benne és a történet is nagyon egyedi. Stílusra kicsit Simpson családra emlékeztet, de történetben nincs hozzá fogható. Bender a kedvencem a jó kis beszólásai miatt.

Csillagpor   2018. 09. 30.

Egyik kedvenc sorozatom. Zseniális és kreatív történet és látvány. Jobban szerettem a rajzolt meséket, de ez és az ehhez hasonló szép animációk megmutatták számomra a potenciált ebben a stílusban is. Évadról évadra egyre jobb és humorosabb a kis fuva... több»

A sorozatban hallható 'űrnyelvet' kétszer változtatták meg.

(emesejuhasz)

Fry szereti a szardellát.

(emesejuhasz)

Fry a legnépszerűbb szereplő.

(emesejuhasz)

Az 1-4 évad egyes epizódjainak elkészítése 1.3 millió dollárba került.

(emesejuhasz)

A 6. és a 7. évad áll a legtöbb részből.