Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
73

A galaxis őrzői (2015)

Guardians of the Galaxy
Filmadatlap
 
62
Szereplők
4
Vélemények
9
Képek
2
Videók
 
BThomi   2018. 12. 17.

legújabb vélemény

Az ilyen tónusú, és típusú meséket mindig is jobban preferáltam. Sajnos nem tudom, hogy szakmailag ezeket hogyan hívják. Minden esetre ez sem nagyon szeretik Magyarországon sugározni. De lehet, hogy máshol sem. Ugyan az a pancser humor kíséri végig a sorozatot, ami a filmbéli mását. Igényesen rajzolt. Nem gondolom, hogy párhuzamot kellene vonni a film, és a rajzfilm között. Onnantól biztosan jót szórakozik az ember.

 
felicity   2017. 09. 06.

Ez a humoros,izgalmas vígjáték az egyik kedvencem. Mindenkinek "kötelező" megnézni mert komolyan fantasztikus. A második részét még nem láttam de az is biztos hogy kiváló.


 
Xenomorf   2016. 04. 03.

Azzal kell számolni ennél a sorozatnál, hogy kb. minden, ami miatt beleszerettetek a filmhősökbe, az itt teljesen a feje tetejére állt....

 
ZiggityZag   2016. 02. 25.

Messze a legjobb, ami a Marvel univerzumból érkezett hozzánk...csak ennyit fűznék hozzá. De attól mindenkit óva intek, hogy a filmmel hasonlítgassa. Ne tegye. Így teljesen élvezhető, és kellemes kikapcsolódást nyújt.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.