Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
100

Hősakadémia (2016)

Boku No Hero Acadamia
Filmadatlap
 
43
Szereplők
3
Vélemények
17
Képek
Videók
 
MidoD7   2018. 04. 29.

Igazán érdekes anime sorozatról van szó. Van benne olyan amit máshol viszont láthattunk de ez nem válik a sorozat kárára. Viszont a különféle karaktereknek az egyéni stílusa az ami alapján remek választás ez az anime. Ugyebár adott kedves hősünk aki nem született szupererővel mint a többség. Emiatt kiközösítik még legjobb barátja is távolodik tőle. Majd hirtelen ez a helyzet megváltozik és végül elkezdődik Midoriya izgalmas kalandja. Ami nagyon tetszik benne, hogy látványosan ábrázolja a barátságot és a kötődést az emberek között. Rengeteg érzelemmel van megtöltve és talán ez az ami miatt kiemelkedik a többi közül. Rajzolási technikára nincs panasz igazán hozza a mostani minőséget. Talán hasonló vonásokat fedezhetünk fel egyéb anime-k között de mégse érzi azt az ember, hogy ez unalmas lenne. Feszültséggel töltik ki a készítők a sorozat történetét és az ember izgatottan várja az újabb fejezeteket. A részek ezen felül tartalmasak, nem húzzák az időt feleslegesen hanem kitöltik azt a 20 percet. Sokszor érzi úgy az ember, hogy most azonnal folytatná és ez az érzés teszi különlegessé.

 
Vágottszemű   2019. 02. 07.

Zseniális anime. Egyik legjobb shounen. A képességek jól ki vannak találva, fejleszthetők. A harcok is jók benne. Mindenkinek tiszta szívből ajánlom ezt az animét.


 
Zsolti01   2019. 06. 17.

Egyre jobb lesz, minden egyes évadnál. A sztoriról elején azt hittem, hogy sablon lesz, de egyre inkább beszippant a világa az egésznek. Minden karakterre fektetnek hangsúlyt.

 

Horikoshi állítása szerint Deku apja fel fog tűnni majd a jövőben.

(ZozArt89)
 

Izuku az eredeti tervek szerint felnőtt lett volna.

(ZozArt89)
 

Midoriya képességét csak úgy jegyezték be, hogy "szuper erő", éppen azért, hogy titkolják a One For All képességet.

(ZozArt89)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.