Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
90%

Hősakadémia (2016-2020)

Boku No Hero Acadamia
Filmadatlap
 
53
Szereplők
7
Vélemények
45
Képek
1
Videók

Galéria (45)

Videók (1)

 
anakin0306   2021. 07. 10.

legújabb vélemény

0
Az animék alapköve

Ha még nem láttál animét, akkor ezzel kell kezdened. Én sem vagyok nagy anime fan, igazából az Attack on titant és A halállistát láttam csak, viszont a Hősakadémia legalább annyira tetszett. Nagyon meg is lepődtem, hiszen egy sablonra számítottam. Viszont hamar a szívembe lopa magát, tartalmazza mindazt, amit egy ilyen animének kell. Epikus harcok, látványos, változatos képességek, és szerencsére hiányzik belőle, amit nem szeretek az animélben. Nincs benne felesleges rizsa, 2 pofon között nem telik 4 rész felesleges visszaemlékezésekkel, ha beindul a zúzda, akkor ott kő kövön nem marad. Zseniális, ajánlani tudom.

 
Norbert93   2020. 04. 03.

0
Az új Dragon Ball Z/ A japán szuperhősök színre lépnek

Nagyon nagy potenciál van ebben az animében, első körben sablonos sorozatra számítottam, de teljesen egyedi világgal rendelkezik (annak ellenére, hogy gyakorlatilag az X-Men fordítottja). A világban tomboló szuperhőslázat sikerült meglovagolnia a japánoknak IS, és ez általában teljesen más hangulatú történetvezetést és feldolgozást eredményez, mint a megszokott amerikai szuperhős történetek. Aki már látott animét, az tudja. Már eleve a régi, mára már kultikus shonen animék, mint a Dragon Ball Z is rengeteg ihletet merítettek az amerikai képregényekből, és ezt mindig sikerült egyedi módon megjeleníteni. Azonban ez a sorozat konkrétan teljes egészében ebből a világból táplálkozik, és csinálja ezt úgy, hogy kiváló karaktereket mutat be, lebilincselő cselekménye van, eleget tesz a shonen animék íratlan toposzainak, és egy részre sem veszít a kiváló minőségből. Ahogy a Dragon Ball Z átadta a stafétát a Naruto, Bleach és a One Piece részére, úgy kapta meg ezt a Boku no Hero Academy is, ami minden kétséget kizáróan az új generációs neverending shonen animék legkiválóbbja és zászlóshajója.

 
MidoD7   2018. 04. 29.

0

Igazán érdekes anime sorozatról van szó. Van benne olyan amit máshol viszont láthattunk de ez nem válik a sorozat kárára. Viszont a különféle karaktereknek az egyéni stílusa az ami alapján remek választás ez az anime. Ugyebár adott kedves hősünk aki ... több»

 
Vágottszemű   2019. 02. 07.

0

Zseniális anime. Egyik legjobb shounen. A képességek jól ki vannak találva, fejleszthetők. A harcok is jók benne. Mindenkinek tiszta szívből ajánlom ezt az animét.

 
Oliver.guy_   2020. 11. 21.

0

Nagyon jó anime egyedi világgal, rengeteg különböző karakterrel, gyönyörű látványvilággal, sok harccal, remek openingekkel és jó történettel. Nincs benne túl sok filler rész, mégis megismerhetjük minden karakter múltját és érzéseit. Annak ellenére, h... több»

 
Zsolti01   2019. 06. 17.

0

Egyre jobb lesz, minden egyes évadnál. A sztoriról elején azt hittem, hogy sablon lesz, de egyre inkább beszippant a világa az egésznek. Minden karakterre fektetnek hangsúlyt.

 
Sajt   2021. 03. 18.

0

Imádom, és csak ajánlani tudom.

 

Létezik My Hero Academia Monopoly.

(AngelCass)
 

Bakugot, a legforrófejűbb karaktert eredetileg barátságosnak tervezték, de amint elkészültek a vázlatok, Horikoshinak (manga művész) nem tetszett a figura, és újratervezte. Így született meg a jól ismert, kissé rosszfiús személyisége.

(AngelCass)
 

Horikoshi állítása szerint Deku apja fel fog tűnni majd a jövőben.

(ZozArt89)
 

Izuku az eredeti tervek szerint felnőtt lett volna.

(ZozArt89)
 

Midoriya képességét csak úgy jegyezték be, hogy "szuper erő", éppen azért, hogy titkolják a One For All képességet.

(ZozArt89)