Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
100

Hősakadémia (2016)

Boku No Hero Acadamia
Filmadatlap
 
53
Szereplők
4
Vélemények
17
Képek
Videók
 
Norbert93   2020. 04. 03.

legújabb vélemény

Az új Dragon Ball Z/ A japán szuperhősök színre lépnek

Nagyon nagy potenciál van ebben az animében, első körben sablonos sorozatra számítottam, de teljesen egyedi világgal rendelkezik (annak ellenére, hogy gyakorlatilag az X-Men fordítottja). A világban tomboló szuperhőslázat sikerült meglovagolnia a japánoknak IS és ez általában teljesen más hangulatú történetvezetést és feldolgozást eredményez, mint a megszokott amerikai szuperhős történetek - aki már látott animét az tudja. Már eleve a régi, mára már kultikus shonen animék, mint a Dragon Ball Z is rengeteg ihletet merítettek az amerikai képregényekből és ezt mindig sikerült egyedi módon megjeleníteni. Azonban ez a sorozat konkrétan teljes egészében ebből a világból táplálkozik és csinálja ezt úgy, hogy kiváló karaktereket mutat be, lebilincselő cselekménye van, eleget tesz a shonen animék íratlan toposzainak és egy részre sem veszít a kiváló minőségből. Ahogy a Dragon Ball Z átadta a stafétát a Naruto, Bleach és a One Piece részére, úgy kapta meg ezt a Boku no Hero Academy is, ami minden kétséget kizáróan az új generációs neverending shonen animék legkiválóbbja és zászlóshajója.

 
MidoD7   2018. 04. 29.

Igazán érdekes anime sorozatról van szó. Van benne olyan amit máshol viszont láthattunk de ez nem válik a sorozat kárára. Viszont a különféle karaktereknek az egyéni stílusa az ami alapján remek választás ez az anime. Ugyebár adott kedves hősünk aki nem született szupererővel mint a többség. Emiatt kiközösítik még legjobb barátja is távolodik tőle. Majd hirtelen ez a helyzet megváltozik és végül elkezdődik Midoriya izgalmas kalandja. Ami nagyon tetszik benne, hogy látványosan ábrázolja a barátságot és a kötődést az emberek között. Rengeteg érzelemmel van megtöltve és talán ez az ami miatt kiemelkedik a többi közül. Rajzolási technikára nincs panasz igazán hozza a mostani minőséget. Talán hasonló vonásokat fedezhetünk fel egyéb anime-k között de mégse érzi azt az ember, hogy ez unalmas lenne. Feszültséggel töltik ki a készítők a sorozat történetét és az ember izgatottan várja az újabb fejezeteket. A részek ezen felül tartalmasak, nem húzzák az időt feleslegesen hanem kitöltik azt a 20 percet. Sokszor érzi úgy az ember, hogy most azonnal folytatná és ez az érzés teszi különlegessé.


 
Vágottszemű   2019. 02. 07.

Zseniális anime. Egyik legjobb shounen. A képességek jól ki vannak találva, fejleszthetők. A harcok is jók benne. Mindenkinek tiszta szívből ajánlom ezt az animét.

 
Zsolti01   2019. 06. 17.

Egyre jobb lesz, minden egyes évadnál. A sztoriról elején azt hittem, hogy sablon lesz, de egyre inkább beszippant a világa az egésznek. Minden karakterre fektetnek hangsúlyt.

 

Létezik My Hero Academia Monopoly.

(AngelCass)
 

Bakugot, a legforrófejűbb karaktert eredetileg barátságosnak tervezték, de amint elkészültek a vázlatok, Horikoshinak (manga művész) nem tetszett a figura, és újratervezte. Így született meg a jól ismert, kissé rosszfiús személyisége.

(AngelCass)
 

Horikoshi állítása szerint Deku apja fel fog tűnni majd a jövőben.

(ZozArt89)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.