Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
Filmadatlap
 
46
Szereplők
1
Vélemények
3
Képek
3
Videók
 
Megamovie   2018. 07. 30.

legújabb vélemény

0

Meglepően jó kis sorozat annak ellenére hogy kissé félkész érzést keltett a látványvilága bennem.Viszont a szereplők debil humora és a komoly a történet komoly hangulata egy olyan egyveleget alkot számomra amely egy bőven jó szériává teszi.


Galéria (3)

Videók (3)

 
Mindössze csak azt kell látni, hogy amíg a South Park, a Bojack Horseman vagy a Rick and Morty valami újat adtak a műfajhoz a saját korukban, addig a Final Space esetében ilyenről nem igazán beszélhetünk. Igaz, az ismerős elemeket többnyire sikerül jól összeillesztenie. Sőt, ott vannak az alapkövek is ahhoz, hogy több legyen, mint ami jelenleg, de a folytatásban egy kicsit nagyobb hőfokon kéne égnie lényegében mindennek. Szerencsére a már berendelt 2. évadnak lesz is lehetősége bizonyítani. több»
 
Olan Rogers Final Space című sorozata az utóbbi évek egyik legötletesebb darabja sorozatok terén, ugyanis úgy válik szórakoztató űrwesternné, hogy a karaktereit is folyamatosan részletezi és fejleszti. A második évad némiképp receptet vált, ugyanis az emberközeli dramedy-ről egy sokszereplős kalandsorozat fokozatára kapcsol, ez pedig nem mindig sül el a legjobban. Évadkritika. több»