Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
88

Sword Art Online (2012)

Sword Art Online
Filmadatlap
 
81
Szereplők
7
Vélemények
70
Képek
1
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Kitty Orbán   2019. 06. 23.

legújabb vélemény

Én úgy sírtam rajta, mármint a vége felé én esküszöm ez volt az eddigi legjobb anime amit láttam. (persze csak Inuyasha után????)

 
Deku   2017. 08. 23.

Brutálisan jó sorozat, ez az anime nagyon el lett találva. Adott egy csodás játék amiért mindenki rajong, amiről utólag kiderül, hogy egy virtuális csapda. Ez a koncepció pedig sok izgalmas helyzetet felvet.


 
Miss Rika   2015. 06. 17.

Nagyon szép a grafika és a történet is igazán eredeti. Sokan szeretik az mmorpg játékokat így hát ezek közül ki ne vágyna arra, hogy személyesen beléphet egybe. Ez az anime meg adja számunkra ezt az érzést. A bent ragadás első pillanatban ijesztő lehet majd érdekessé válik.

 
beero88   2016. 01. 17.

Mivel imádom alapból az anime-ket és az ilyen online játékokat is ezért nem volt kérdéses egy percig sem, hogy az SAO is befog jönni. Nagyon érdekes elgondolása egy akár lehetséges jövőnek. Szerintem nem feltétlen butaság.

 
Mithrel   2018. 09. 09.

Vannak benne logikai hibák. Értelmetlen részek. Felesleges hárem kiépítése. Meg még egy csomó dolog, amitől rossznak kellene lennie, de egyszerűen képtelen az lenni. Akármilyen nyilvánvaló is, hogy helyenként milyen hülyeség, mégis annyira zseniális az egész anime, hogy képtelen vagyok nem imádni. Ennek semmi értelme így, de talán éppen ezért olyan megosztó jelenség a sorozat.

 

Kirito megváltoztatta a hajstílusát tüskésről átlagosra mivel Yui szerint nem kényelmes úgy rajta ülnie.

(beero88)
 

Kirito nem szerette az újhagymát addig amíg Asuna nem főzött neki.

(beero88)
 

Az SAO szerzője ugyanaz mint a híres Accel World-nek a szerzője.

(beero88)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.