Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
91

Sword Art Online

(Sword Art Online)
 
beero88  2016. 01. 17. 01:12

Mivel imádom alapból az anime-ket és az ilyen online játékokat is ezért nem volt kérdéses egy percig sem, hogy az SAO is befog jönni. Nagyon érdekes elgondolása egy akár lehetséges jövőnek. Szerintem nem feltétlen butaság.

 
Deku  2017. 08. 23. 23:21

Brutálisan jó sorozat, ez az anime nagyon el lett találva. Adott egy csodás játék amiért mindenki rajong, amiről utólag kiderül, hogy egy virtuális csapda. Ez a koncepció pedig sok izgalmas helyzetet felvet.

 
Cptn Jinbe  2017. 06. 12. 19:31

A Sword Art Online minden gamer nagy kedvence volt szerintem, én imádtam a kivitelezését, nagyon kreatív volt a megoldása a dolgoknak. Rajzolás szempontjából is igazán kifogásolhatatlan remekmű.

 
Ghstly89  2017. 05. 16. 08:42

Tekintve, hogy mindig is szerettem az online játékokat ez az anime remek szórakozást tudott nyújtani nekem. Elég érdekes belegondolni, hogy mi, hogy éreznénk magunkat ebben a helyzetben.

 
Miss Rika  2015. 06. 17. 00:31

Nagyon szép a grafika és a történet is igazán eredeti. Sokan szeretik az mmorpg játékokat így hát ezek közül ki ne vágyna arra, hogy személyesen beléphet egybe. Ez az anime meg adja számunkra ezt az érzést. A bent ragadás első pillanatban ijesztő lehet majd érdekessé válik.

 

Kirito megváltoztatta a hajstílusát tüskésről átlagosra mivel Yui szerint nem kényelmes úgy rajta ülnie.

(beero88)
 

Kirito nem szerette az újhagymát addig amíg Asuna nem főzött neki.

(beero88)
 

Az SAO szerzője ugyanaz mint a híres Accel World-nek a szerzője.

(beero88)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.