Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
85%

Sword Art Online (2012-2020)

Sword Art Online
Filmadatlap
 
81
Szereplők
7
Vélemények
70
Képek
1
Videók

Galéria (70)

Videók (1)

 
Kitty Orbán   2019. 06. 23.

legújabb vélemény

0

Én úgy sírtam rajta, mármint a vége felé én esküszöm ez volt az eddigi legjobb anime amit láttam. (persze csak Inuyasha után????)

 
Deku   2017. 08. 23.

0

Brutálisan jó sorozat, ez az anime nagyon el lett találva. Adott egy csodás játék amiért mindenki rajong, amiről utólag kiderül, hogy egy virtuális csapda. Ez a koncepció pedig sok izgalmas helyzetet felvet.

 
Miss Rika   2015. 06. 17.

1

Nagyon szép a grafika és a történet is igazán eredeti. Sokan szeretik az mmorpg játékokat így hát ezek közül ki ne vágyna arra, hogy személyesen beléphet egybe. Ez az anime meg adja számunkra ezt az érzést. A bent ragadás első pillanatban ijesztő lehet majd érdekessé válik.

 
beero88   2016. 01. 17.

0

Mivel imádom alapból az anime-ket és az ilyen online játékokat is ezért nem volt kérdéses egy percig sem, hogy az SAO is befog jönni. Nagyon érdekes elgondolása egy akár lehetséges jövőnek. Szerintem nem feltétlen butaság.

 
Mithrel   2018. 09. 09.

0

Vannak benne logikai hibák. Értelmetlen részek. Felesleges hárem kiépítése. Meg még egy csomó dolog, amitől rossznak kellene lennie, de egyszerűen képtelen az lenni. Akármilyen nyilvánvaló is, hogy helyenként milyen hülyeség, mégis annyira zseniális ... több»

 
Sycho99   2018. 03. 17.

0
Látványos, de sablonos

1. évad: Eme sorozat egy remekül felépített és hangulatos világba kalauzol el minket, ám mintha eme világ felépítésekor elfelejtettek volna felvenni a stábba egy forgatókönyvírót is. A látványos harcokat, szép grafikát, és az iszonyúan hangulatos vil... teljes kritika»

 
Kitty   2019. 02. 03.

0

Imádtam!!!

 

A játékokban használt virtuális valóság szemüveghez hasonlót ma már lehet vásárolni, sőt folyamatosan fejlődik a VR minden tekintetben.

(Oliver.guy_)
 

Kirito megváltoztatta a hajstílusát tüskésről átlagosra mivel Yui szerint nem kényelmes úgy rajta ülnie.

(beero88)
 

Kirito nem szerette az újhagymát addig amíg Asuna nem főzött neki.

(beero88)
 

Az SAO szerzője ugyanaz mint a híres Accel World-nek a szerzője.

(beero88)
 

Shino a szemüveget nem látásjavítás céljából használja. Hanem mivel NXT polimerből készült ezért képes ellenállni még a golyónak is.

(beero88)