Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
89

Sword Art Online (2012)

Sword Art Online
Filmadatlap
 
81
Szereplők
7
Vélemények
70
Képek
1
Videók
 
Kitty Orbán   2019. 06. 23.

legújabb vélemény

Én úgy sírtam rajta, mármint a vége felé én esküszöm ez volt az eddigi legjobb anime amit láttam. (persze csak Inuyasha után????)

 
Deku   2017. 08. 23.

Brutálisan jó sorozat, ez az anime nagyon el lett találva. Adott egy csodás játék amiért mindenki rajong, amiről utólag kiderül, hogy egy virtuális csapda. Ez a koncepció pedig sok izgalmas helyzetet felvet.


 
Miss Rika   2015. 06. 17.

Nagyon szép a grafika és a történet is igazán eredeti. Sokan szeretik az mmorpg játékokat így hát ezek közül ki ne vágyna arra, hogy személyesen beléphet egybe. Ez az anime meg adja számunkra ezt az érzést. A bent ragadás első pillanatban ijesztő lehet majd érdekessé válik.

 
beero88   2016. 01. 17.

Mivel imádom alapból az anime-ket és az ilyen online játékokat is ezért nem volt kérdéses egy percig sem, hogy az SAO is befog jönni. Nagyon érdekes elgondolása egy akár lehetséges jövőnek. Szerintem nem feltétlen butaság.

 
Mithrel   2018. 09. 09.

Vannak benne logikai hibák. Értelmetlen részek. Felesleges hárem kiépítése. Meg még egy csomó dolog, amitől rossznak kellene lennie, de egyszerűen képtelen az lenni. Akármilyen nyilvánvaló is, hogy helyenként milyen hülyeség, mégis annyira zseniális az egész anime, hogy képtelen vagyok nem imádni. Ennek semmi értelme így, de talán éppen ezért olyan megosztó jelenség a sorozat.

 
Sycho99   2018. 03. 17.

Látványos, de sablonos

1. évad: Eme sorozat egy remekül felépített és hangulatos világba kalauzol el minket, ám mintha eme világ felépítésekor elfelejtettek volna felvenni a stábba egy forgatókönyvírót is. A látványos harcokat, szép grafikát, és az iszonyúan hangulatos világát sajnos tönkre teszi a logikátlan, sablonos történet. Ahogyan az elején elkezdi felépíteni történetét, az tökéletes, ám sajnos azonnali lejtmenetbe indul, amit Kirito és Asuna próbálnak visszatartani, ám épp egy hegy oldalán állnak, így hiába próbálkoznak, ők is csak csúsznak lefelé. Amiért mégis megér(heti) megtekinteni ezt az animesorozatot, az -ahogy már említettem- eszméletlen hangulatos világa, hatásos, jól megkomponált jelenetei. Emellett még a soundtrack-et is meg kell említeni, ugyanis valami zseniális. A történetet az ebbe épített misztikum menti meg a teljes érdektelenségtől. Én ugyan nem bántam a megtekintését, sokkal többet vártam tőle. 2. évad: Ez az évad még az előző függvényében sem sikerült remekre, nemhogy anélkül. Gyakorlatilag itt is el lehetne mondani ugyan azt, azon kívül, hogy itt már a legelején sem valami fényes az évad minősége. A látványos harcok itt is megmaradtak, ahogyan szép grafika is, és a világa (habár itt már máshol járunk) még mindig megvan a hangulata. A történet itt már egy teljesen más megközelítés, mert amíg az 1. évadot inkább a "Hogyan lehet innét kijutni?" és a "Mentsük meg a lányt!" d... több»

 
Kitty   2019. 02. 03.

Imádtam!!!

 

Kirito megváltoztatta a hajstílusát tüskésről átlagosra mivel Yui szerint nem kényelmes úgy rajta ülnie.

(beero88)
 

Kirito nem szerette az újhagymát addig amíg Asuna nem főzött neki.

(beero88)
 

Az SAO szerzője ugyanaz mint a híres Accel World-nek a szerzője.

(beero88)
 

Shino a szemüveget nem látásjavítás céljából használja. Hanem mivel NXT polimerből készült ezért képes ellenállni még a golyónak is.

(beero88)
 

Suguha nevének jelentése lapos mellkas.

(beero88)
 

Az SAO-ban a nőies és finom arca miatt Kirito-t sok ember nőnek hitte amikor Suguha-val volt.

(beero88)
 

Kirito általában inkább az ablakot használja kilépőnek az ajtók helyett a gyors távozásra.

(beero88)
 

Az „Alvó Lovagok” egy csoport gyógyíthatatlan beteg volt akik mentális kezelésre és rehabilitációra használták a játékot.

(beero88)
 

Asuna hangja ugyanaz mint Shizuku-nak a Tonari no Kaibutsu-kun-ból.

(beero88)
 

Sinon látása kétszer olyan jó, mint egy átlagos emberé.

(beero88)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.