96% 68 szavazat
A nyár, amikor megszépültem

A nyár, amikor megszépültem

The Summer I Turned Pretty
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
39
Szereplők (39)
9
Képek (9)
4
Videók (4)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
3
Cikkek (3)
Fórum

FILMINFÓ

Szerelmi háromszög egy lány és két testvér között. Történet az első szerelemről, az első szívfájdalomról és egy tökéletes nyár varázsáról.

(Hupka Adrián)

Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2022.06.17.

Sorozat áttekintés

1. évad (2022) - 7 epizód
2. évad - 8 epizód
Lola Tung
Lola Tung
Sean Kaufman
Gavin Casalegno
Christopher Briney
 
2024.05.04 Candy

legújabb vélemény

Igazi nyári sorozat

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Hogy én ezt mennyire szerettem tavaly nézni! Nagyon tetszett a történet, helyes, kedves kis limonádé tele érzelmekkel, barátsággal, kételyekkel és az élet fájdalmas részeivel, amivel így vagy úgy, de szembe kell nézni. Belly karakterét megformáló lány pont annyira idegesítő, amennyire jó is. Szerettem az összes szereplő karakterét, mindegyikben volt valami érdekes vagy épp nem. A helyszín remek, a párbeszédek életszerűek. Igazán hozza a nyári érzést.

0
 
2022.08.26 indingo

Remek sorozat, a cím ne tévesszen meg senkit. Tartalmas, van története és igencsak érzelemdús. Vannak benne megrázó jelenetek.

1
 
2022.06.17 Gyuri

Igen, vannak giccses lassított felvételek és furcsa zenei döntések, de hű, nagyon szerettem ezt a műsort! A karakterek és küzdelmeik rendkívül hitelesek és nem cukormázasak. Mindez csodálatos érzelmeket hoz ki nem csak a fő párok között, hanem a körn... Több

1
 
2022.06.10 slaver

Az összes színész csodálatos volt, a történet elég jó volt, hűek maradtak a könyvekhez, de tettek hozzá annyit, ami igazán tökéletessé tette ezt a sorozatot, alig várom a folytatást.

1
 

A sorozat Jenny Han azonos című regény alapján készült. Szerző: indingo

#1