Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
96%

Fülig beléd zúgtam (2022)

Heartstopper
Filmadatlap
 
26
Szereplők
5
Vélemények
5
Képek
2
Videók

Galéria (5)

Sebastian Croft
Joe Locke
Kit Connor
Joe Locke
Kit Connor
Joe Locke
Corinna Brown

Videók (2)

 
Gábor390920   2022. 05. 09.

legújabb vélemény

0
Egy egyszerű, de nagyszerű sorozat

Rengeteg LMBTQI-sorozat készült az elmúlt években, mégis kevés volt az, amely már az útkereséssel/identitásfelfedezéssel is foglalkozik. Ilyen volt például a Love, Victor, amely a Love, Simon film univerzumában játszódott. Ez a sorozat egy angol középiskolába vezet el bennünket, ahol látszólag két különböző személyiségű srác talál egymásra. Az egyikük nyíltan vállalja, hogy meleg, de néha még ő is küzd saját démonjaival. A másik srác a rögbicsapatban játszik, barátai mindenképpen össze akarják hozni lányokkal. Egyre több időt tölt el egymással a két fiú, rájönnek, hogy ez akár többet is jelent számukra, mint barátság. A sorozat az identitáskeresésen túl érint még hasonlóan fontos témákat: iskolai bántalmazás, egymás elfogadása, előbújás a szülőknek. Mitől lehet ilyen sikeres ez az egyszerű sorozat? Pont attől, hogy nem akar mindent és mindenkit tökéletesen ábrázolni, a karakterek szerethetők, mindenki magára ismerhet bennük. Legyen szó az aggódó és támogató barátokról, vagy akár a két középpontban álló fiú valamelyikéről. Éppen ezért tudom ajánlani minden korosztálynak ezt a rendkívüli sorozatot. Jó szórakozást hozzá!

 
accattone   2022. 04. 29.

2
Hiteles hang

A Love, Victor és a Young Royals mellett ez az a sorozat, ami bárcsak lett volna az én középiskolás koromban! Szívet melengető, pozitív, az Euphoria ellentéte. Igazából habkönnyű, binge-elhető tavaszi szerelmesfilm-sorozat, de tartalmaz olyan hangsúl... teljes kritika»

 
Idknw   2022. 04. 29.

0

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Nekem tetszett, nagyon kedves, aranyos sorozat. A főszereplő fiúk nagyon aranyosak. Bár engem egy kicsit lesokkolt, hogy Ellie transznemű, az utolsó részig azt hittem lány, és az is furcsa volt, hogy szinte minden szereplő meleg, miközben csak 15 évesek. Ezt így eléggé erőltetettnek éreztem.

 
Gergő   2022. 04. 26.

0

A webes képregény zseniális adaptációja és nagyon erős alakítások minden színésztől. Tetszettek az animációs effektek, amelyek tisztelegtek a forrásanyag előtt. Több évadot is megérdemel.

 
sipekimate   2022. 04. 25.

0

Nagyon meglepődtem ezen a sorozaton, mert őszintén nem vártam sokat, de úgy szólított meg és szórakoztatott, ahogy egy sorozat ritkán szokott. Nálam eddig az év talán legerősebb sorozata, csak remélni tudom, hogy nem riaszt el valakit a témája, mert akkor tényleg egy jó soriról marad le.

 

2022. májusában bejelentették, hogy elkészül a sorozat második és harmadik évada is.

(Gábor390920)
 

A széria Alice Osemans ötrészes grafikus regénysorozat alapján.

(hp)
 

A 8. epizódban Alice Oseman (a sorozat alapjául szolgáló mű szerzője) látható a vonaton.

(hp)