Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
83

Értelem és érzelem (2008)

Sense & Sensibility
Filmadatlap
 
26
Szereplők
4
Vélemények
14
Képek
1
Videók
 
Dorkateo   2020. 08. 08.

legújabb vélemény

Felesleges volt újraforgatni

Számomra semmi újat nem hozott ez a változat. Sőt több helyütt is alulmúlja az 1995-ös verziót. Az is vicces, hogy némelyik színész jól láthatóan az előző filmből lopta a gesztusait... (Alan Rickman a 95-ös filmben szerepel ... hála istennek...)

 
kadvan95   2017. 08. 04.

Kiváló modern feldolgozás. Tehetséges színészek által alakított remek karakterek. Szép romantikus film.


 
Xenomorf   2016. 08. 30.

Csodálatos könnyedséget árasztó munka, mely sok érzést képes kiváltani. A többi hasonló jellegű filmtől, sorozattól eltérően nem unalmas, nem laposodik el, kiválóak a karakterrajzok, mindenki megtalálhatja benne a kedvenc figuráját. Jane Austen nagyon tudott. Szerintem jót tett hírnevének ez a sorozat.

 
Cercei   2016. 03. 03.

Alan Rickman itt is kiemelkedő, egyébként szinte hibátlan munka, minden klappol benne. Természetesen nem feledkezhetünk el a kitűnő alapötletről...Mégiscsak egy világhírű munkára épült.

Dan Stevens
Dominic Cooper
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.