Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
75

Bársony nyalóka (2002)

Tipping the Velvet
Filmadatlap
 
26
Szereplők
3
Vélemények
9
Képek
1
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
alexxx   2016. 01. 23.

legújabb vélemény

A BBC egyik legjobb sorozata szerintem. Nem igazán szeretném lelőni a cselekményt, de elképesztően magával ragadó az egész cselekménye úgy, ahogy van. Szinte nézeti magát. Ma már egy kicsit a feledés homályába merült, de érdemes leporolni szerintem.

 
rbernadett   2015. 05. 12.

Nagyon jó feldolgozása a könyvnek. Néha csak kicsit, néha jelentősen eltér, de az alapot hűen követi. Szórakoztató és nagyon brit.


 
kuba.pal   2016. 01. 02.

Szerintem nagyon merész sorozat. Nem a polgárpukkasztás a célja, de egy olyan témát választott magának, amely nagyon ütőssé teszi a viktoriánus korba való belehelyezkedésével. Szerintem emellett nagyon jó hangulatú is. Egyszóval hihetetlenül ütős is. Én imádtam egyszerűen.

Keeley Hawes
Rachael Stirling
Rachael Stirling
Anna Chancellor
Anna Chancellor
Keeley Hawes
 

Egy interjúban Keeley Hawes elmondta, hogy ő és Rachael Stirling leitták magukat a szerelmi jelenet forgatása előtt, ugyanakkor azt is elismerte, hogy megcsókolni egy nőt semmivel sem másabb mint megcsókolni egy férfit.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.