70% 42 szavazat
Bársony nyalóka

Bársony nyalóka

Tipping the Velvet
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
26
Szereplők (26)
9
Képek (9)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Nant, a fiatal vidéki lányt azonnal lenyűgözi a városi sztár, Kitty alakítása. Nan naív és ártatlan, és fojtogató vidéki élete elől Londonba menekül a színpadon önmagát férfinak kiadó Kittyvel, melyet követően közös fellépéseken szórakoztatják a közönséget.… Több


Rendező: Geoffrey Sax
Forgatókönyvíró: Andrew Davies, Sarah Waters
Ország: Egyesült Királyság
Premier: 2002.10.09.

Sorozat áttekintés

1. évad (2002) - 3 epizód
Keeley Hawes
Rachael Stirling
Rachael Stirling
Anna Chancellor
Anna Chancellor
Keeley Hawes
 
2016.01.23 alexxx

legújabb vélemény

A BBC egyik legjobb sorozata szerintem. Nem igazán szeretném lelőni a cselekményt, de elképesztően magával ragadó az egész cselekménye úgy, ahogy van. Szinte nézeti magát. Ma már egy kicsit a feledés homályába merült, de érdemes leporolni szerintem.

0
 
2015.05.12 rbernadett

Nagyon jó feldolgozása a könyvnek. Néha csak kicsit, néha jelentősen eltér, de az alapot hűen követi. Szórakoztató és nagyon brit.

0
 
2016.01.02 kuba.pal

Szerintem nagyon merész sorozat. Nem a polgárpukkasztás a célja, de egy olyan témát választott magának, amely nagyon ütőssé teszi a viktoriánus korba való belehelyezkedésével. Szerintem emellett nagyon jó hangulatú is. Egyszóval hihetetlenül ütős is. Én imádtam egyszerűen.

0
 

Egy interjúban Keeley Hawes elmondta, hogy ő és Rachael Stirling leitták magukat a szerelmi jelenet forgatása előtt, ugyanakkor azt is elismerte, hogy megcsókolni egy nőt semmivel sem másabb mint megcsókolni egy férfit. Szerző: rbernadett

#1