Nem tudom 5 csillagtól kevesebbel értékelni késői kamaszkorom legkedvesebb sorozatát. Azt hiszem, az élet minden egyes korszakának megvannak a kedvencei, illetve folyamatosan változik az ízlésünk, de leginkább a tizen-huszonéves korban megragadt élmé... több»
Bár már egy másik sorozat kapcsán azt írtam, hogy ha száműznének egy lakatlan szigetre és vihetnék magammal egy sorozatot, akkor az lenne az, a Dawson és a haveroknak mégis maradna hely, és senki sem mondhatná, hogy csalok, ugyanis az egész sztori a ... több»
Az Eve-t játszó Brittany Danielnek van egy ikertestvére, Cynthia Daniel, aki korábban szintén színésznő volt.
(dandelion1983 )Sasha Alexander, aki Gretchen Wittert, Pacey nővérét játszotta a sorozatban, valójában Sophia Loren menye.
(dandelion1983 )Meredith Monroe karaktere, Andie a fináléban visszatért Capeside-ba, ám a jelenetét végül kivágták a készítők.
(ArpiHajdu és Réci)John Wesley Shipp játszotta a sorozatban Dawson édesapját, *SPOILER* aki a negyedik évadban meghal. *SPOILER* A színészt saját kérésére írták ki a sorozatból, mert nem tetszett neki, hogy a szülői szerepek egyre kevesebb jelentőséggel bírtak a történetben, főleg miután a sorozatbeli fiatalok egyetemre mennek.
(ArpiHajdu és Réci)A Jen Lindley-t alakító Michelle Williams sokszor úgy vélte, a karakterte túl kevés időt kap a filmvásznon, hiszen a történet középpontjában a Dawson-Joey-Pacey szerelmi háromszög állt. James Van Der Beek azonban megnyugtatta a színésznőt, hogy a későbbi karrierje szempontjából ez még javára is vállhat, hiszen így nem azonosítják a nézők annyira a sorozatbeli karakterével.
(ArpiHajdu és Réci)Szeretnéd használni a Mafab értékelését a weboldaladon?
Használd ezt a HTML-kódot »