Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
64
Szereplők
10
Vélemények
9
Képek
1
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 08. 25.

legújabb vélemény

Nagyon határokat feszegető és polgárpukkasztó sorozat, de nekem kifejezetten tetszett. Friss és mai az egész. Érzelmes és pörgős a cselekmény. A zenéit kifejezetten szerettem.

 
Greeta   2018. 09. 11.

a nap véleménye

Engem teljesen meglepett ez a sorozat. Teljesen véletlenül akadtam rá egy fórumon és nagyon hamar, néhány rész alatt a hatása alá kerültem. Mondhatni kissé függő lettem. Annyira jól ragadták meg a készítők a stílust és a mondanivalót, hogy hiába közel 20 éves a sorozat máig aktuális az, amit közölni szeretne. Én csak sajnálni tudom azokat az embereket, akik egy homoszexuális sorozatot látnak benne. Nagyon érzelmes sorozat, szinte minden részben szerephez jut maga a születés és a halál, az élet körforgása. Nyíltan mer beszélni az AIDS-ről. És milyen érdekes, hogy akkor még egy halálos kór volt, ma már egy jól kezelhető betegségnek számít. A legváratlanabb pillanatban történnek nem várt események, amelyek teljesen fel tudják forgatni az ember életét. Hozzám közel kerületek a szereplők, tényleg megkedveltem őket és néha még utána is olvasok, hogy így sok év távlatából kivel mi lett. Az tudható, hogy a szereplők a mai napig nagyon jó viszonyt ápolnak egymással és ez az összhang a sorozaton is érezhető volt. A drámaiság mellett az évadok előrehaladtával a humora is egyre finomabb lett. Az egyik szerelmi szál, amely a teljes sorozatot végig követi az első résztől az utolsóig szerephez jut, az egyik legszebb szerelmi történet, amit filmben valaha láttam. Valóba izgul értük a néző és már-már könyörög a makacs Briannak, hogy mondja ki azt az egyetlen szót, hogy SZERETLEK.


 
indingo   2018. 08. 21.

Remek sorozat. mindenek előtt humoros, remek beszólások vannak benne. Életszagú, de drámai is egyben.

 
Szilonka   2019. 07. 29.

Voltak túlzások a filmben, de valahogy az egyik legemberibb sorozat amit valaha láttam. Ez volt az a sorozat, amit bármeddig tudtam volna nézni.

 
VvV   2018. 10. 29.

Legalább 2-3 részemként néztem, mert annyira tetszett. Nagyon különböző gondolkodású emberekről szól, sok témát felvet, elgondolkodtat.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.