Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
82%

A fiúk a klubból (2000-2005)

Queer as Folk
Filmadatlap
 
64
Szereplők
13
Vélemények
9
Képek
1
Videók

Galéria (9)

Videók (1)

 
dandelion1983   2021. 11. 01.

legújabb vélemény

0

Pár részt láttam csak belőle, de engem nem fogott meg. Valahogy túl felszínesnek éreztem az egészet, szinte semmi mélység nem volt benne, egyik szereplőt sem tudtam megkedvelni. Teljesen mást vártam, de lehet, hogy túl hamar feladtam.

 
Greeta   2018. 09. 11.

a nap véleménye

1

Engem teljesen meglepett ez a sorozat. Teljesen véletlenül akadtam rá egy fórumon és nagyon hamar, néhány rész alatt a hatása alá kerültem. Mondhatni kissé függő lettem. Annyira jól ragadták meg a készítők a stílust és a mondanivalót, hogy hiába köze... több»

 
indingo   2018. 08. 21.

1

Remek sorozat. mindenek előtt humoros, remek beszólások vannak benne. Életszagú, de drámai is egyben.

 
Szilonka   2019. 07. 29.

0

Voltak túlzások a filmben, de valahogy az egyik legemberibb sorozat amit valaha láttam. Ez volt az a sorozat, amit bármeddig tudtam volna nézni.

 
Ms. Akárki   2019. 08. 25.

0

Nagyon határokat feszegető és polgárpukkasztó sorozat, de nekem kifejezetten tetszett. Friss és mai az egész. Érzelmes és pörgős a cselekmény. A zenéit kifejezetten szerettem.

 
Bazzzsi   2020. 10. 11.

0

Olyan életszagú volt az egész. A karakterek kifejezetten kedvelhetőek és csak úgy sodorta magával a nézőt. Engem nagyon megfogott.

 
VvV   2018. 10. 29.

0

Legalább 2-3 részemként néztem, mert annyira tetszett. Nagyon különböző gondolkodású emberekről szól, sok témát felvet, elgondolkodtat.

 

szinkronhang(ok): Gale Harold (Brian Kinney) - Damu Roland, Randy Harrison (Justin Taylor) - Előd Álmos, Hal Sparks (Michael Charles Novotny-Bruckner) - Zámbori Soma, Peter Paige (Emmett Honeycutt) - Láng Balázs, Thea Gill (Lindsay Peterson) - Csampísz Ildikó, Michelle Cluni(Melanie Marcus) - Kisfalvi Krisztina, Németh Kriszta; Scott Lowell (Theodore Schmidt) - Vári Attila, Sharon Gless (Deborah 'Debbie' Jane Grassi Novotny) - Némedi Mari, Sherry Miller (Jennifer Taylor) - Farkasinszky Edit, Chris Potter (Dr. David Cameron) - Juhász György, Makyla Smith (Daphne Chanders) - Bogdányi Titanilla, Robert Gant (Professor Ben Bruckner-Novotny) - Dolmány Attila, Jack Wetherall (Victor Grassi) - Csuha Lajos, Dean Armstrong (Blake Wyzecki) - Moser Károly, Fabrizio Filippo (Ethan Gold) - Markovics Tamás, Peter MacNeill (Detective Carl Horvath) - Várday Zoltán, Matt Battaglia (Drew Boyd) - Megyeri János, Harris Allan (James "Hunter" Montgomery) - Steiner Kristóf

(Curacao86)