Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
87%

A fiúk a klubból (2000-2005)

Queer as Folk
Filmadatlap
 
64
Szereplők
12
Vélemények
9
Képek
1
Videók
 
belavagyok   2020. 10. 31.

legújabb vélemény

0

Tavaly akadtam rá véletlenül a sorozatra, és sok jó kritikát olvastam róla, így belekezdtem. Már az első pár rész megtetszett, és utána nem volt megállás.

 
Greeta   2018. 09. 11.

a nap véleménye

1

Engem teljesen meglepett ez a sorozat. Teljesen véletlenül akadtam rá egy fórumon és nagyon hamar, néhány rész alatt a hatása alá kerültem. Mondhatni kissé függő lettem. Annyira jól ragadták meg a készítők a stílust és a mondanivalót, hogy hiába köze... több»


 
indingo   2018. 08. 21.

1

Remek sorozat. mindenek előtt humoros, remek beszólások vannak benne. Életszagú, de drámai is egyben.

 
Szilonka   2019. 07. 29.

0

Voltak túlzások a filmben, de valahogy az egyik legemberibb sorozat amit valaha láttam. Ez volt az a sorozat, amit bármeddig tudtam volna nézni.

 
VvV   2018. 10. 29.

0

Legalább 2-3 részemként néztem, mert annyira tetszett. Nagyon különböző gondolkodású emberekről szól, sok témát felvet, elgondolkodtat.

 
Bazzzsi   2020. 10. 11.

0

Olyan életszagú volt az egész. A karakterek kifejezetten kedvelhetőek és csak úgy sodorta magával a nézőt. Engem nagyon megfogott.

 
Ms. Akárki   2019. 08. 25.

0

Nagyon határokat feszegető és polgárpukkasztó sorozat, de nekem kifejezetten tetszett. Friss és mai az egész. Érzelmes és pörgős a cselekmény. A zenéit kifejezetten szerettem.

Galéria (9)

Videók (1)

 

szinkronhang(ok): Gale Harold (Brian Kinney) - Damu Roland, Randy Harrison (Justin Taylor) - Előd Álmos, Hal Sparks (Michael Charles Novotny-Bruckner) - Zámbori Soma, Peter Paige (Emmett Honeycutt) - Láng Balázs, Thea Gill (Lindsay Peterson) - Csampísz Ildikó, Michelle Cluni(Melanie Marcus) - Kisfalvi Krisztina, Németh Kriszta; Scott Lowell (Theodore Schmidt) - Vári Attila, Sharon Gless (Deborah 'Debbie' Jane Grassi Novotny) - Némedi Mari, Sherry Miller (Jennifer Taylor) - Farkasinszky Edit, Chris Potter (Dr. David Cameron) - Juhász György, Makyla Smith (Daphne Chanders) - Bogdányi Titanilla, Robert Gant (Professor Ben Bruckner-Novotny) - Dolmány Attila, Jack Wetherall (Victor Grassi) - Csuha Lajos, Dean Armstrong (Blake Wyzecki) - Moser Károly, Fabrizio Filippo (Ethan Gold) - Markovics Tamás, Peter MacNeill (Detective Carl Horvath) - Várday Zoltán, Matt Battaglia (Drew Boyd) - Megyeri János, Harris Allan (James "Hunter" Montgomery) - Steiner Kristóf

(Curacao86)