Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
74%

Paula és Paulina (1998)

La usurpadora
Filmadatlap
 
38
Szereplők
8
Vélemények
13
Képek
1
Videók

Galéria (13)

Fernando Colunga
Gabriela Spanic
Fernando Colunga
Gabriela Spanic
Gabriela Spanic

Videók (1)

 
Eszter 79   2023. 02. 01.

legújabb vélemény

0
Kedvenc színésznők bemondásai

Piedad nagyinak sok jó beszólása volt Köztük az egyik: „Csak tanúi vagyunk embertársaink viselkedésének és nem bírái.” Egy másik: „Ha a halál láttán nem tudunk nagylelkűen megbocsátani hogyan is hívhatnánk magunkat keresztényeknek”

 
mamiéstöti2   2018. 01. 21.

0

Sok ilyen sorozat készül, ennek az volt a pikantériája, hogy egy jó és egy gonosz ikerpár miként élnek.

 
MP170506   2017. 07. 25.

0

Imádtam ezt a sorozatot. Fordulatos, izgalmas, romantikus volt. A színészek nagyon jól alakították karakterüket. Szerintem az egyik legjobb szappanopera volt.

 
Gigi   2017. 01. 19.

0

Ezzel a sorozattal is vallatni lehetett volna. Elkezdtük annak idején nézni, ami annak volt köszönhető, hogy az akkori műsorkínálat és szórakozási lehetőség messze volt a maitól, így jobb híján néztük. De olyan érzésem volt, hogy epizódról epizódra u... több»

 
csenge   2015. 04. 09.

1

Nem tudom miért, de én kedveltem ezt a sorozatot. Kétségkívül ez az egyik legnézhetőbb a szappanoperák közül. Paula csodálatos, gyönyörű és nagyon jól alakítja mindkét, teljesen ellentétes karaktert.

 
sammy88   2020. 08. 25.

0
A brazil habfilmek éllovasa

Általános sulis korom egyik meghatározó nyári programja volt, hogy nézzem a sorozatot. Gabriela Spanic bája és Orosz Anna hangja sokunkat elvarázsolt köztük engem is. Pár éve ment újra a tvben és újranéztem. A párbeszédek nyilván abszurdak és a haját tépi az ember hogy úristen ne már, erre a kínlódásra érzéstelenítés kéne már, de én eskü, hogy az alapötletet továbbra is díjazom és nekem az továbbra is tetszik és kiállok mellette, hogy igenis értékelhető a sorozat azon részei amikor vannak, ilyen sakk matt szituációi Paulinának, hogy na most hogyan vágja ki magát belőle. Például mikor mondják neki, hogy vezessen és ugye nem tud, vagy olyan helyzetbe kerül bele amit előtte nem tudott(nagymamát magázza miközben Paula tegezte).

 
Buborék   2015. 06. 29.

0

Nagyon jó sorozat volt. Nagyon izgalmas és fordulatos történet, ami persze egy kissé sablonos, de szerintem ez nem számított... :D A színészek nagyszerűek voltak!