Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
83
Filmadatlap
 
21
Szereplők
24
Vélemények
450
Képek
3
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 08. 25.

legújabb vélemény

Patrick Dempsey miatt néztem meg főleg. Benne sosem lehet csalódni. Viszont ez nem egy Vészhelyzet minöségben és történetben sem sajnos. Már a végére nem tudtam követni hogy ki kivel van.

 
Deku   2017. 08. 21.

Az ilyen orvosi témákat alapból nagyon szeretem, kicsit vártam, hogy Vészhelyzet stílusú lesz de ez inkább ilyen kórházi szappanopera jellegű dolog. Ez pedig nagyon nem tetszik. Semmi szimpatikus nem volt benne.


 
indingo   2017. 06. 26.

Volt egy időszak, amikor hatalmas divatja volt a kórházsrozatoknak. A Grace Klinika engem is beszippantott néztem is pár évadot, de utána sok unszimpatikus karakter került a középpontba ezért kaszáltam.

 
Szilonka   2019. 07. 29.

Emberi sorozat, sok érdekes üggyel és esettel. Jók a karakterek és a szerelmi szálak is csak feldobják a filmet.

 
TomÁcs   2016. 05. 09.

Szerintem elfáradt a sorozat. Az elején még érdekes és újszerűnek volt mondható, de eléggé ellaposodott. A részek sem olyan izgalmasak már.

 

Derek teljes neve Derek Christopher Shepherd.

(emesejuhasz)
 

Cristina mostohaapja zsidó vallású.

(emesejuhasz)
 

Dr. Karev teljes neve Alexander Michael Karev.

(emesejuhasz)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.