Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
79
Szereplők
16
Vélemények
250
Képek
4
Videók
 
Deku   2017. 08. 23.

Végre egy tökre egyedi és más felfogású sorozat, a karakterek nagyon tetszettek a színészek hitelesen játszották el ez nagyon jó. Ajánlani tudom mindenkinek.

 
indingo   2017. 04. 10.

Nekem nagyon lassú az egész történet, bár lehet hogy ilyen egy átlagos élet, az enyém is,de valahogy filmeknél már lehet, hogy torzak az elvárásaim. Az első rész tetszett a legjobban.


 
Szilonka   2017. 05. 31.

Annyira nem jött be, mint szerettem volna. Kicsit talán a lassúsága zavar és a hétköznapisága, bár ahogy olvastam a többségnek pont ez utóbbi tetszik.

 
TomÁcs   2018. 04. 14.

Sok hétköznapinak tűnő, de mégis nagyon fontos problémát dolgoz fel a sorozat. Vannak szívhez szólóbb és humorosabb jelenetek egyaránt, de a humorból is kapunk jócskán.

 
Bazzzsi   2017. 10. 20.

5-6 részt láttam belőle, de nem ragadott magával. Sok jót olvastam róla, de semmi különös sincs benne és kedvelhető karakter sem találtam. Helyenként unalmas.

 
Nem kellett csalódnom, 8/10-nek értékelem egyelőre. A folytatás is több mint biztatóan alakul, vannak WTF pillanatok és nagyon-nagyon jó dramedy lehet belőle, tökéletesen megtalálja az arányokat a humor és a keményebb drámai részek között. több»
 

A sorozattal Sterling K. Brown a legjobb színész díjat nyerte meg az Emmy dráma kategóriájában.

(GedyPapa)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.