Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
60%

Vágyak/Valóság (2021)

Sex/Life
Filmadatlap
 
30
Szereplők
10
Vélemények
6
Képek
3
Videók

Galéria (6)

Videók (3)

 
Artúr   2023. 03. 20.

legújabb vélemény

0
Sablonos, dilettáns pornográfia

Véleményem szerint kifejezetten káros, a nőiséget teljesen aberrált és felszínes módon megragadó sorozat. Nem is tudom értékelni a nem létező színészi teljesítményt. Fogalmam sincs, hogy hogyan értékelhető egy adrenalin- és ösztrogén-cunamiban fuldokló, meztelen történetvezetés. Sem a narrátor summázta mondanivalójában, sem a – hát nem tudom, talán – néző által levont végkövetkeztetésben nem látok semmilyen értékelhető konklúziót. Mondhatjuk, hogy a cím sem ígért többet, és azt, hogy a ponyva ilyen. Akkor úgy fogalmazok, hogy ezt a sorozatot az argentin Vad angyal (1998) teleregény mellé lehet feltenni egy polcra, csak az több fokkal ízlésesebb. Számomra az is tragikus, hogy mekkora nézettségeket produkált az első évad. Ha hihetünk a https://moobius.hu/ portálnak, akkor az első évadot „a premiert követő 28 napban több mint 67 millióan látták”. Elképzelhető, hogy én vagyok egy 19. századi prűd középkorú férfi, akit nem nyűgöznek le a kockahasak, az iránytű nélküli „életút-keresések”, a kiszámítható „fordulatok”. Mindazonáltal nem ajánlom.

 
indingo   2021. 10. 11.

3

Nekem tetszett. Vállalom. Ha valaki csak a szexjeleneteket látja benne, azt csak sajnálni tudom. Van mondanivalója a történetnek, bár nem feltétlenül kellene az a második évad.

 
szemtelen   2023. 03. 05.

1
Ramaty kamaty

Hányaveti forgatókönyv, hányaveti módon játszott jelenetek, hajszálvékony értékelés a mai kapcsolatokról. Az első évad nívótlan minőségét a második évad még provokatívabb és abszurdabb narratívája tovább rontotta. A kapcsolati problémával küzdő Billie bonyolult, tétova hezitálásai rosszak és unalmasak, a sorozat pedig hibás és valótlan válaszokat ad a válságos helyzetekre. A drámai erotika műfaja szenzációhajhász, és ez tömeges közönséget vonz, ami persze fontos szempont Netflix szinten, de sehol és semmiképpen nem reprezentálja átfogóan a párkapcsolatokat.

 
Ildikó Bacskai   2021. 08. 20.

2

Én nem értem ezt a lepontozást... Gondolom, a túl sok "felszínes" szexjelenet kiveri az embereknél a biztosítékot. Én nem tudtam, hogy a film körül felhajtás van vagy volt, de lehet, hogy jobb is. Ami miatt a filmet zseniálisnak értékelem, az a monda... több»

1
 
Bazzzsi   2021. 10. 13.

1

Nekem unalmas volt a főszereplőnő vívódása, de a férj hozzáállása sem tetszett, illetve hogy beleolvas a nő személyes irományaiba.

 
MoOn390246   2021. 09. 04.

1

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Hihetetlenül kiakasztó sorozat. Egy tényleg létező problémát vet fel, a házasságon belüli szexuális élet megfakulását, ellaposodását a szürke hétköznapok miatt, viszont nagyon rossz megoldásokat eszközöl a probléma megoldása érdekében. Az üzenete egy... több»

 
Lóri Ádámcsik   2021. 08. 26.

0
Kár a lezárásért...

Mindegyik rész jó volt, kivéve a lezárást. :O Az az utolsó 2 perc nem kellett volna... :(

 

Sarah Shahi és Adam Demos a való életben is egy párt alkotnak.

(indingo)