Már elérhető a Netflix műsorkínálatában a Végzetes árulás, amely a 365 nap, a Vágyak/Valóság és az Elit rajongóinak egész biztosan be fog jönni.

Diego Freitas rendezése ugyanis legalább annyira fülledt hangulatú thriller, mint a korábbi megjelenések. A Végzetes árulás egy fiatal nő történetét meséli el, akinek papíron tökéletes az élete: van egy kifizetődő munkája, remek barátai, Thiago és Paty és egy sármos vőlegénye Caio. Azonban minden megváltozik, amikor a lánybúcsúján rájön, hogy Caio megcsalja őt.

Miközben a világa darabjaira hullik, Babi úgy dönt, hogy kezébe veszi az irányítást az élete felett, megváltoztatja a külsejét, kirúgja Caiót a magán- és szakmai életéből, és visszatér a korábbi elfoglaltságaihoz, nevezetesen a motorozáshoz, így csatlakozik az Asphalt Harpies klubhoz, ahol hamarosan egy új románc bontakozik ki az életében.

A Végzetes árulás főszerepeiben Giovanna Lancellotti, Bruno Montaleone, Leandro Lima, Louise D'Tuani, Micael Borges és Camilla de Lucas láthatók. A film már elérhető a streamingszolgáltató műsorkínálatában, a mafabos adatlapon található Netflix ikonra kattintva pedig közvetlenül el is indítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

dráma | misztikus | romantikus

Babi rájön, hogy partnere elárulta őt, és úgy dönt, hogy új kalandba kezd. Találkozik Marcoval, akivel izzik közöttük a levegő. több»