Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
91%

Family Guy (1999-2020)

Family Guy
Filmadatlap
 
167
Szereplők
82
Vélemények
400
Képek
1
Videók
 
Borbely386168   2021. 02. 18.

legújabb vélemény

0

Meh:/

 
VvV   2018. 08. 08.

a nap véleménye

1

Nagyon jó kis sorozat, ami egy egyszerű ötleten alapszik. A középpontban egy tipikus család. Papa, mama, gyerekek és egy kutya. Remekül megalkotott karakterek vannak benne, mindenki megtalálhatja a neki szimpatikusat. Ott van Peter a nem normális éde... több»


 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 03. 05.

1

Ez a sorozat ahogy évről évre kiparodizálja Amerikát és a többi országot (világot), a karakterekről a beszólásokról nem is beszélve, az egyik legjobb sorozat.

 
babsy88   2015. 01. 23.

2

Ez igen! Telitalálat, nagyon jó és kreatív ötletekkel tele tűzdelt kis sorozat. Minden karaktert önálló humor és érzelemvilág jellemez. Akkora siker, hogy le lehetett húzni róla még egy bőrt ( Cleveland show).

 
indingo   2017. 04. 11.

1

Nagyon egyedi sorozat, igazán beteg sztorival. A karakterek nagyon jól ki vannak dolgozva és senki sem normális. A humora sokrétű, néhol kicsit gusztustalan, de így is remek.

 
mamiéstöti2   2017. 05. 07.

1

Az egyik legjobb és legigényesebben kidolgozott animációs sorozat, melynek bárki áldozatul eshet, aki bekerül a köztudatba és az abszurd sponteanitása is egyedülálló.

 
Shelby07   2018. 01. 31.

1

Nagyon szeretem, eddig majd nemhogy az összes részét láttam, sokat többször is megnéztem. Nagyon vicces mese sorozat, bár nem igazán gyerekeknek szól, azt tudni kell róla. Vannak benne nagy igazságok és roppant humorosan mutatja be mindezt. A kedvenc... több»

Galéria (400)

Videók (1)

 

A sorozat munkálatai során az epizódok nem egyesével készülnek, hanem egyszerre az egész évadon dolgoznak.

(XETH)
 

A Family Guy intrója valójában Seth MacFarlane kedvenc sorozata, az All in the Family előtt való tisztelgésként lett olyan, amilyen.

(XETH)
 

Mila Kunis csak a második évadtól kölcsönzi Megnek a hangját, mert az első évadban szinkronizáló színésznő, Lacey Chabert nem hosszabbította meg a szerződését.

(XETH)
 

Több országban is betiltották a sorozatot, melyek Egyiptom, Irán, Vietnám, Dél-Korea, Malajzia és Dél-Afrika.

(evlin16)
 

Seth MacFarlane egy még diákkorában megismert biztonsági őr hangjáról mintázta Peterét.

(evlin16)
 

Chris teljes neve Christopher Cross Griffin.

(evlin16)
 

Bonnie majdnem 7 évig volt állapotos. Susie a 7. évadig nem született meg.

(Archívum)
 

A Meg nem a Megan, hanem a Megatron rövidítése.

(Archívum)
 

Seth MacFarlane több szereplőt is szinkronizál a sorozatban, s közülük Brian karaktere az, amely a normál beszédhangján szólal meg. Emellett MacFarlane személyes meggyőződései is (pl. liberális politikai nézetei és ateizmusa) visszaköszönnek Brian karakterében.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A történet szerint a sorozatbeli város, Quahog Rhode Island államban található, s bár a város fiktív, pár epizódban felismerhető néhány Rhode Island-i város (pl. Providence) híresebb épülete. Mindennek a hátterében pedig az áll, hogy Seth MacFarlane is ebből az államból származik.

(ArpiHajdu és Réci)