Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
92%

Family Guy (1999-2020)

Family Guy
Filmadatlap
 
167
Szereplők
83
Vélemények
400
Képek
1
Videók

Galéria (400)

Videók (1)

 
Kósa Bence   2021. 06. 02.

legújabb vélemény

1
A legjobb szatíra

Persze lehet, hogy a South Park egy komplexebb sorozat, mint ez. De a legjobb polgárpukkasztó vicceket ebben a sorozatban hallottam. A történetben egy tipikus amerikai család áll, alkoholista apuka, beképzelt anyuka, kitaszított lány, ostoba öccse, viszont nagyon jó vázlatokat készít, és egy intelligens kistesó. A South parkkal ellentétben ebben a sorozatban leginkább a Griffin család áll a középpontban. Ezen belül a Stewei/Brian epizódok viszik a prímet.

 
VvV   2018. 08. 08.

a nap véleménye

3

Nagyon jó kis sorozat, ami egy egyszerű ötleten alapszik. A középpontban egy tipikus család. Papa, mama, gyerekek és egy kutya. Remekül megalkotott karakterek vannak benne, mindenki megtalálhatja a neki szimpatikusat. Ott van Peter a nem normális éde... több»

 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 03. 05.

1

Ez a sorozat ahogy évről évre kiparodizálja Amerikát és a többi országot (világot), a karakterekről a beszólásokról nem is beszélve, az egyik legjobb sorozat.

 
indingo   2017. 04. 11.

1

Nagyon egyedi sorozat, igazán beteg sztorival. A karakterek nagyon jól ki vannak dolgozva és senki sem normális. A humora sokrétű, néhol kicsit gusztustalan, de így is remek.

 
mamiéstöti2   2017. 05. 07.

1

Az egyik legjobb és legigényesebben kidolgozott animációs sorozat, melynek bárki áldozatul eshet, aki bekerül a köztudatba és az abszurd sponteanitása is egyedülálló.

 
babsy88   2015. 01. 23.

2

Ez igen! Telitalálat, nagyon jó és kreatív ötletekkel tele tűzdelt kis sorozat. Minden karaktert önálló humor és érzelemvilág jellemez. Akkora siker, hogy le lehetett húzni róla még egy bőrt ( Cleveland show).

 
Shelby07   2018. 01. 31.

1

Nagyon szeretem, eddig majd nemhogy az összes részét láttam, sokat többször is megnéztem. Nagyon vicces mese sorozat, bár nem igazán gyerekeknek szól, azt tudni kell róla. Vannak benne nagy igazságok és roppant humorosan mutatja be mindezt. A kedvenc... több»

 

Peter teljes neve Justin Peter Löwenbrau Griffin.

(picurka)
 

A sorozat munkálatai során az epizódok nem egyesével készülnek, hanem egyszerre az egész évadon dolgoznak.

(XETH)
 

A Family Guy intrója valójában Seth MacFarlane kedvenc sorozata, az All in the Family előtt való tisztelgésként lett olyan, amilyen.

(XETH)
 

Mila Kunis csak a második évadtól kölcsönzi Megnek a hangját, mert az első évadban szinkronizáló színésznő, Lacey Chabert nem hosszabbította meg a szerződését.

(XETH)
 

Több országban is betiltották a sorozatot, melyek Egyiptom, Irán, Vietnám, Dél-Korea, Malajzia és Dél-Afrika.

(evlin16)