Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
91%

Family Guy (1999-2020)

Family Guy
Filmadatlap
 
167
Szereplők
83
Vélemények
400
Képek
1
Videók

Galéria (400)

Videók (1)

 
Kósa Bence   2021. 06. 02.

legújabb vélemény

0
A legjobb szatíra

Persze lehet, hogy a South Park egy komplexebb sorozat, mint ez. De a legjobb polgárpukkasztó vicceket ebben a sorozatban hallottam. A történetben egy tipikus amerikai család áll, alkoholista apuka, beképzelt anyuka, kitaszított lány, ostoba öccse, viszont nagyon jó vázlatokat készít, és egy intelligens kistesó. A South parkkal ellentétben ebben a sorozatban leginkább a Griffin család áll a középpontban. Ezen belül a Stewei/Brian epizódok viszik a prímet.

 
VvV   2018. 08. 08.

a nap véleménye

2

Nagyon jó kis sorozat, ami egy egyszerű ötleten alapszik. A középpontban egy tipikus család. Papa, mama, gyerekek és egy kutya. Remekül megalkotott karakterek vannak benne, mindenki megtalálhatja a neki szimpatikusat. Ott van Peter a nem normális éde... több»

 
babsy88   2015. 01. 23.

2

Ez igen! Telitalálat, nagyon jó és kreatív ötletekkel tele tűzdelt kis sorozat. Minden karaktert önálló humor és érzelemvilág jellemez. Akkora siker, hogy le lehetett húzni róla még egy bőrt ( Cleveland show).

 
mamiéstöti2   2017. 05. 07.

1

Az egyik legjobb és legigényesebben kidolgozott animációs sorozat, melynek bárki áldozatul eshet, aki bekerül a köztudatba és az abszurd sponteanitása is egyedülálló.

 
Brigusz724   2015. 06. 11.

1

Nagyon szeretem a sorozatot, de számomra jobban tetszettek a régebbi részek, mint az újak a csodálatosan szép új grafikával. A régebbi részek ütősebbek voltak, de nagyon szimpatikus gesztus volt az alkotók részéről, hogy mikor megölték Brian-t, a rajongók kérésére visszaírták a műsorba.

 
Timejja   2015. 03. 22.

1

Nagyon jó sorozat, és különösen meglepő, hogy a készítőknek ennyi idő után is ennyi rendkívül jó ötlete van még, nem úgy mint sajnos a Simpson család esetében, ami egyre laposabb lesz.

 
Syracuse   2019. 12. 28.

0

Zseniális sorozat... volt valamikor. A korábban mindent és mindenkit kifigurázó sorozat producerei 2019-re megadták magukat a píszíterrornak.

 

A sorozat munkálatai során az epizódok nem egyesével készülnek, hanem egyszerre az egész évadon dolgoznak.

(XETH)
 

A Family Guy intrója valójában Seth MacFarlane kedvenc sorozata, az All in the Family előtt való tisztelgésként lett olyan, amilyen.

(XETH)
 

Mila Kunis csak a második évadtól kölcsönzi Megnek a hangját, mert az első évadban szinkronizáló színésznő, Lacey Chabert nem hosszabbította meg a szerződését.

(XETH)
 

Több országban is betiltották a sorozatot, melyek Egyiptom, Irán, Vietnám, Dél-Korea, Malajzia és Dél-Afrika.

(evlin16)
 

Seth MacFarlane egy még diákkorában megismert biztonsági őr hangjáról mintázta Peterét.

(evlin16)