Family Guy (1999-2020)

Family Guy

BDJN   2022. 11. 25.

Nagyon jó

Eddig csak válogatásokat láttam belőle, de amióta kijött a Disney+, azóta teljes részeket tudok nézni. Nagyon vicces, az egyik kedvenc sorozatom.

VvV   2018. 08. 08.

a nap véleménye

Nagyon jó kis sorozat, ami egy egyszerű ötleten alapszik. A középpontban egy tipikus család. Papa, mama, gyerekek és egy kutya. Remekül megalkotott karakterek vannak benne, mindenki megtalálhatja a neki szimpatikusat. Ott van Peter a nem normális éde... több»

Laca//Ho/rr/oR//   2017. 03. 05.

Ez a sorozat ahogy évről évre kiparodizálja Amerikát és a többi országot (világot), a karakterekről a beszólásokról nem is beszélve, az egyik legjobb sorozat.

indingo   2017. 04. 11.

Nagyon egyedi sorozat, igazán beteg sztorival. A karakterek nagyon jól ki vannak dolgozva és senki sem normális. A humora sokrétű, néhol kicsit gusztustalan, de így is remek.

mamiéstöti2   2017. 05. 07.

Az egyik legjobb és legigényesebben kidolgozott animációs sorozat, melynek bárki áldozatul eshet, aki bekerül a köztudatba és az abszurd sponteanitása is egyedülálló.

babsy88   2015. 01. 23.

Ez igen! Telitalálat, nagyon jó és kreatív ötletekkel tele tűzdelt kis sorozat. Minden karaktert önálló humor és érzelemvilág jellemez. Akkora siker, hogy le lehetett húzni róla még egy bőrt ( Cleveland show).

Shelby07   2018. 01. 31.

Nagyon szeretem, eddig majd nemhogy az összes részét láttam, sokat többször is megnéztem. Nagyon vicces mese sorozat, bár nem igazán gyerekeknek szól, azt tudni kell róla. Vannak benne nagy igazságok és roppant humorosan mutatja be mindezt. A kedvenc... több»

Peter teljes neve Justin Peter Löwenbrau Griffin.

(picurka)

A sorozat munkálatai során az epizódok nem egyesével készülnek, hanem egyszerre az egész évadon dolgoznak.

(XETH)

A Family Guy intrója valójában Seth MacFarlane kedvenc sorozata, az All in the Family előtt való tisztelgésként lett olyan, amilyen.

(XETH)

Mila Kunis csak a második évadtól kölcsönzi Megnek a hangját, mert az első évadban szinkronizáló színésznő, Lacey Chabert nem hosszabbította meg a szerződését.

(XETH)

Több országban is betiltották a sorozatot, melyek Egyiptom, Irán, Vietnám, Dél-Korea, Malajzia és Dél-Afrika.

(evlin16)