Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
92
Filmadatlap
 
152
Szereplők
80
Vélemények
230
Képek
1
Videók
 
szd91   2020. 02. 15.

legújabb vélemény

Egyik nagy kedvencem. Az alapsztori, az átlag amerikai család feldobva egy beszélő kutyával és csecsemővel. Amúgy nekem ennyi év után se tiszta, hogy most hallja mindenki vagy csak a kutya??? Rengeteget ismétlik így sok észt már kívülről fújunk, de valahogy mégsem idegesít és soha nincs az a ne már megint kapcsoljunk el de azonnal érzésem, hanem lelkesen nézem újra a részeket. Aki ezt szereti annak a Cleveland Show és az Amerikai fater is kötelező.

 
VvV   2018. 08. 08.

a nap véleménye

Nagyon jó kis sorozat, ami egy egyszerű ötleten alapszik. A középpontban egy tipikus család. Papa, mama, gyerekek és egy kutya. Remekül megalkotott karakterek vannak benne, mindenki megtalálhatja a neki szimpatikusat. Ott van Peter a nem normális édesapa, aki a családban a legnagyobb gyerek és rendszeresen összeverekszik egy kakassal. Na ő családfenntartó és a furcsa baráti köréről még nem is írtam. Lois a szuper édesanya, egy milliomos gyermeke. Chris a nagyobbik fiú, a kamaszok szokásos problémáival, Meg, aki a legnormálisabb ezért a család kinézi őt, ő a fekete bárány és a legkisebb gyermek Stewie a világuralomra törő kisbaba, aki a 15 évad alatt egy centimétert sem nőtt és a hobbija az időutazás egy olyan időgéppel amit ő maga épített. Zseniális. No meg a beszélő kutya Brian, aki imádja a nőket és nem mellesleg író. Ott vannak még a szomszédok, a városka egyéb dolgozói, a polgármester, a pedofil bácsi, akik mind remek karakterek. Nincsenek benne tabu témák. Politikai személyiségek is rendszeres résztvevők és a vallásból is viccet csinál. Rövid kis részek, amik beszippantanak és nem eresztenek. Helyenként közönséges, de az a kedvelhető fajta, ami még nem csapja ki a biztosítékot. A magyar szinkronnal is meg vagyok kivételesen elégedve. A sikere közel 20 éve töretlen. Sok-sok kaland, felejthetetlen beszólás és családi esemény.


 
mamiéstöti2   2017. 05. 07.

Az egyik legjobb és legigényesebben kidolgozott animációs sorozat, melynek bárki áldozatul eshet, aki bekerül a köztudatba és az abszurd sponteanitása is egyedülálló.

 
Shelby07   2018. 01. 31.

Nagyon szeretem, eddig majd nemhogy az összes részét láttam, sokat többször is megnéztem. Nagyon vicces mese sorozat, bár nem igazán gyerekeknek szól, azt tudni kell róla. Vannak benne nagy igazságok és roppant humorosan mutatja be mindezt. A kedvenc részeim amikor Star Warst dolgozzák fel, szerintem nagyon jókra sikerültek azok a részek. Nagyon igényes a grafika, a humor és szerencsére mértékek között tudták tartani a csúnya megfogalmazásokat is (nem úgy mint a South Park-ban lévő káromkodás). Szóval tényleg nagyon jó és élvezetes, mindig nagyon szívesen nézem.

 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 03. 05.

Ez a sorozat ahogy évről évre kiparodizálja Amerikát és a többi országot (világot), a karakterekről a beszólásokról nem is beszélve, az egyik legjobb sorozat.

 

A sorozat munkálatai során az epizódok nem egyesével készülnek, hanem egyszerre az egész évadon dolgoznak.

(XETH)
 

A Family Guy intrója valójában Seth MacFarlane kedvenc sorozata, az All in the Family előtt való tisztelgésként lett olyan, amilyen.

(XETH)
 

Mila Kunis csak a második évadtól kölcsönzi Meg-nek a hangját, mert az első évadban szinkronizáló színésznő, Lacey Chabert nem hosszabbította meg a szerződését.

(XETH)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.