Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
53
Szereplők
5
Vélemények
9
Képek
1
Videók
 
HercegPeter   2017. 11. 10.

Szerintem mindent elmond róla, hogy a három évadot (ami eleinte megjelent) körülbelül három nap alatt végignéztem. Nagyon elborult agya lehet annak, aki ezeket a sztorikat és dumákat megírta. Minden karakternek megvan a maga varázsa. Ez nem csak az állandó karakterekre vonatkozik, de az alkalmiakra is (BitangJó, Goodlove, III. Ed). Néhol kicsit túlzásba viszik a káromkodást, de általában minden a helyén van. Nekem kicsit furcsa, hogy a témája ellenére animeszerű grafikával készült. Szerintem nem vagyok azzal egyedül, hogy a kedvenc szereplőm Rumli. Nagyon bírom a csávót (nem buzi).

 
LionelMessi10   2018. 07. 06.

Remek sorozat, erőteljes szóhasználattal. Jó időtöltést jelent a nézése, a három évad villámgyorsan lepörög, mert ha neki áll az ember nézni, akkor már nem tudja abbahagyni.


 
Norbert93   2019. 05. 18.

Vicces és tökös, reális szatíra a rajzfilm keretei között. Sokkal jobban megfogott, mint hasonló témájú társai, talán a nem éppen burkoltan megfogalmazott, de mégis humorral leplezett társadalomkritikája miatt.

 
Garadi   2016. 03. 26.

Nagyon vicces sorozat, kiváló karakterekkel. Néha túl fárasztó is tud lenni, és 2-3 résznél többet egyhuzamba nem tudok megnézni, de a négy csillagot megérdemli.

 
Xarxas   2015. 10. 03.

Ez a sorozat új értelmet ad a fekete humornak xD Nagyon jó :D

Lil Wayne
 

A kertvárosi gettó az író azonos című képregénye alapján készült.

(LionelMessi10)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.