Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
73
Filmadatlap
 
117
Szereplők
12
Vélemények
64
Képek
2
Videók
 
Deku   2017. 08. 23.

Erőltetett és fárasztó humorral megáldott ez a sorozat. Kicsit olyan nagyon nyúzásnak tűnik. Jobb lenne elkaszálni a sorozatot mert szerintem ez nem kelendő manapság.

 
Szivárvány1   2016. 11. 20.

Bűntény hogy milyen kevesen ismerik Magyaroroszágon ezt az animációs sorozatot. Pedig zserintem zseniális és halálra tudnám magam rajta nevetni, akárhányszor újranézem. Mindig lenyűgöz, hogy a készítőknek még ennyi évad után is ilyen jó ötletekkel rukkolnak elő. A család életét pedig nagyon jó humorra tölti meg szintén az űrlény, Roger karaktere.XD


 
harnas1207 Nézhetetlen  2019. 02. 19.

Family Guy rajongó vagyok és első pillanatba feltűnt a párhuzam a sorozatok között. (Az alkotók miatt is) Sajnos a szereplők nagyon koppintások, és a viccek is sablonosak. Túlságosan a történetre koncentrálnak, nem a poénokra. Apropó poénok! Nah azok erőltetettek és gyengék. Kb a Rém Rendes Család szintjét hozzák....

 
SzFa   2017. 09. 30.

Szeretem a kezdő főcím dalt, fülbemászó a dallama és a szövege is. Maga mese átlagos, a földönkívüli személyisége és viselkedése nem igazán tetszik és néha gusztustalan is. Néha előfordul egy -egy jó rész, de összességében unalmas.

 
Attila G.   2019. 07. 09.

Amikor annak idején értesültem róla, hogy létezik ez a sorozat, sok reményt fűztem hozzá. Viszont pár epizód megtekintése után valahogy elment tőle a kedvem. Pedig nem feltétlenül lenne rossz az elképzelés - egy amolyan szuperhős, vagy "ál-szuperhős" figura a családjával + egy földönkívüli. - Valamiért hirtelen az Alf sorozat jutott eszembe, mert egy talán hasonló felépítésű, viszont szerencsére teljesen hétköznapi családról szól, akikhez szintén társult egy földönkívüli. - Az Amerikai fater mégsem az én világom.

 

Hayley középső neve Dreamsmasher.

(hp)
 

Az Amerikai fater a második legnépszerűbb televíziós sorozat, melyben egy amerikai család titokban menedéket nyújt egy földönkívülinek.

(hp)
 

Néhány jelenetben látható egy sárga szalaggal átkötött fa, mely az éppen harcoló katonák biztonságos hazatérésének reményét szimbolizálja.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.