Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
74%

Amerikai fater (2005-2020)

American Dad!
Filmadatlap
 
121
Szereplők
14
Vélemények
135
Képek
2
Videók

Galéria (135)

Videók (2)

 
Ms. Akárki   2019. 09. 14.

legújabb vélemény

0

Nagy Simpson család és Futurama rajongókét nyilvánvaló volt hogy szeretni fogom ezt az animációs sorozatot. Nem is értem eddig miért nem bukkantam bele. Egyik ismerősöm ajánlotta és már 3. évadot is ledaráltam. Imádom a humorát és a stílusát.

 
Deku   2017. 08. 23.

0

Erőltetett és fárasztó humorral megáldott ez a sorozat. Kicsit olyan nagyon nyúzásnak tűnik. Jobb lenne elkaszálni a sorozatot mert szerintem ez nem kelendő manapság.

 
dailyfilmsan   2019. 08. 22.

0

Erős idegzetűeknek. Ez kész nagyon jól kilehet kapcsolni a sok hülyeség mellett amit ez a sorozat nyújt a mindössze 25 perces epizódjaival. Jót szórakoztam rajta. Tele van popkultúrális utalással sok rasszista és szélsőséges poénnal. Egy igazi görbe ... több»

 
harnas1207 Nézhetetlen  2019. 02. 19.

0

Family Guy rajongó vagyok és első pillanatba feltűnt a párhuzam a sorozatok között. (Az alkotók miatt is) Sajnos a szereplők nagyon koppintások, és a viccek is sablonosak. Túlságosan a történetre koncentrálnak, nem a poénokra. Apropó poénok! Nah azok erőltetettek és gyengék. Kb a Rém Rendes Család szintjét hozzák....

 
Szivárvány1   2016. 11. 20.

0

Bűntény hogy milyen kevesen ismerik Magyaroroszágon ezt az animációs sorozatot. Pedig zserintem zseniális és halálra tudnám magam rajta nevetni, akárhányszor újranézem. Mindig lenyűgöz, hogy a készítőknek még ennyi évad után is ilyen jó ötletekkel ru... több»

 
SzFa   2017. 09. 30.

0

Szeretem a kezdő főcím dalt, fülbemászó a dallama és a szövege is. Maga mese átlagos, a földönkívüli személyisége és viselkedése nem igazán tetszik és néha gusztustalan is. Néha előfordul egy -egy jó rész, de összességében unalmas.

 
Attila G.   2019. 07. 09.

0

Amikor annak idején értesültem róla, hogy létezik ez a sorozat, sok reményt fűztem hozzá. Viszont pár epizód megtekintése után valahogy elment tőle a kedvem. Pedig nem feltétlenül lenne rossz az elképzelés - egy amolyan szuperhős, vagy "ál-szuperhős"... több»

 

Hayley középső neve Dreamsmasher.

(hp)
 

Az Amerikai fater a második legnépszerűbb televíziós sorozat, melyben egy amerikai család titokban menedéket nyújt egy földönkívülinek.

(hp)
 

Néhány jelenetben látható egy sárga szalaggal átkötött fa, mely az éppen harcoló katonák biztonságos hazatérésének reményét szimbolizálja.

(hp)
 

Steve középső neve Anita.

(hp)
 

Steve barátját, Snotot a A suttyók visszavágnak című film egyik karaktere, Booger ihlette. Snot hangját a Boogert alakító Curtis Armstrong kölcsönzi.

(hp)