Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
74
Filmadatlap
 
119
Szereplők
14
Vélemények
64
Képek
2
Videók
 
Deku   2017. 08. 23.

Erőltetett és fárasztó humorral megáldott ez a sorozat. Kicsit olyan nagyon nyúzásnak tűnik. Jobb lenne elkaszálni a sorozatot mert szerintem ez nem kelendő manapság.

 
dailyfilmsan   2019. 08. 22.

Erős idegzetűeknek. Ez kész nagyon jól kilehet kapcsolni a sok hülyeség mellett amit ez a sorozat nyújt a mindössze 25 perces epizódjaival. Jót szórakoztam rajta. Tele van popkultúrális utalással sok rasszista és szélsőséges poénnal. Egy igazi görbe tükör. A tipikus család mintája és minden egyéb ami szélsőségesen de megtörténhet velük. Poén az egész az elejétől a végéig. A karakterei szépen lassan de kiforrják magukat például Rogernek másfél évadba tartott, de megérte mert egy egyéniséget alkottak. Maga a sorozat is egy egyéniség és ebből kifolyólag nem tetszhet mindenkinek.


 
Szivárvány1   2016. 11. 20.

Bűntény hogy milyen kevesen ismerik Magyaroroszágon ezt az animációs sorozatot. Pedig zserintem zseniális és halálra tudnám magam rajta nevetni, akárhányszor újranézem. Mindig lenyűgöz, hogy a készítőknek még ennyi évad után is ilyen jó ötletekkel rukkolnak elő. A család életét pedig nagyon jó humorra tölti meg szintén az űrlény, Roger karaktere.XD

 
harnas1207 Nézhetetlen  2019. 02. 19.

Family Guy rajongó vagyok és első pillanatba feltűnt a párhuzam a sorozatok között. (Az alkotók miatt is) Sajnos a szereplők nagyon koppintások, és a viccek is sablonosak. Túlságosan a történetre koncentrálnak, nem a poénokra. Apropó poénok! Nah azok erőltetettek és gyengék. Kb a Rém Rendes Család szintjét hozzák....

 
Ms. Akárki   2019. 09. 14.

Nagy Simpson család és Futurama rajongókét nyilvánvaló volt hogy szeretni fogom ezt az animációs sorozatot. Nem is értem eddig miért nem bukkantam bele. Egyik ismerősöm ajánlotta és már 3. évadot is ledaráltam. Imádom a humorát és a stílusát.

 

Hayley középső neve Dreamsmasher.

(hp)
 

Az Amerikai fater a második legnépszerűbb televíziós sorozat, melyben egy amerikai család titokban menedéket nyújt egy földönkívülinek.

(hp)
 

Néhány jelenetben látható egy sárga szalaggal átkötött fa, mely az éppen harcoló katonák biztonságos hazatérésének reményét szimbolizálja.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.