Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
244
Szereplők
35
Vélemények
300
Képek
2
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Eduardo   2020. 02. 07.

legújabb vélemény

Az egyik legjobb sorozat a világon és nem igaz, hogy a 20. évad után gyengébb lett, persze vannak benne olyan részek, amik nem viccesek, vagy unalmasak esetleg, de nem lehet minden rész ugyan olyan jó. A Family Guy-nál már a 16. évadnál lehetett érezni, hogy a legtöbb rész erőltetett, egy-két epizódtól eltekintve. A Simpson családban sokkal szerethetőbbek a karakterek és nem csak vicces, hanem tanulságos is.

 
mamiéstöti2   2018. 01. 21.

Amerika egyik nagy találmánya, mely tükörképet mutat a társadalmukról, egyfajta tanulságként akarna szolgálna.


 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 05. 04.

Több mint 20 évad, több mint 20 éve megy és még mindig tudnak újat mutatni. Nem csak ezért nagyszerű, mert ezeket a karaktereket főleg Homert nem lehet megunni, de ahogy a gyerekeknek, úgy a felnőtteknek is készül, mivel az egész világot már kiparodizálják néha néha. Nagyon jó sorozat egyszerűen megunhatatlan.

 
Deku   2017. 08. 21.

Hihetetlen, hogy ez a sorozat még mindig fut. Bár nem elképzelhetetlen hisz fergeteges poénokat tud még mai napig is előadni. Remek karakterek, poénos helyzetek jellemzik.

 
Orosz István   2017. 07. 29.

Sokszor nekem erőltetett, de nem mondom, hogy minden rész az. Vannak jók, de a legtöbb lapos. Karakterek közül van egy pár jó, de úgy gondolom ennyi rész, és évad túlzás már.

 

2009-ben Marge szerepelt első rajzfilm figuraként a Playboy Magazin címlapján.

(evlin16)
 

Eredetileg a műsor Bart körül forgott volna.

(Deku)
 

Moe Szyslak karakterének kinézetét Rich Hall inspirálta.

(Deku)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.