Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
89

A Simpson család - A film

(The Simpsons Movie)
A Simpson család - A film
 
angel001  2016. 04. 30. 10:36

Amilyen ütős a sorozat, hasonlo kaliberű alkotást vártam mielőtt megnéztem.Nem kellett csalodnom.Nagyszerűre sikerült a történet.Az eredeti karaktereket is megtartották, ami nagyon jo ötlet volt.!:)

 
Laca92  2017. 05. 04. 22:17

Emlékszem, mikor ki jött és nagyon vártam, hogy megnézhessem, és nem okozott csalódást, ahogy a sorozatban itt sem kellett félteni a Simpson családot. Sok jó poén vittek bele és a story is egészen jól sikerült a rendezőknek.

 
Bthewatcher  2017. 07. 25. 11:36

Nagyon jó film lett! Én nálam ez örök kedvenc megunhatatlan a film én ezt láttam legelőszőr és azóta szeretem a sorozatot is 10/10 a sorozat és a film is.

 
Deku  2017. 07. 10. 07:08

Ez a film pontosan ugyanolyan idióta tud lenni mint a sorozata. Semmivel se kevesebb vagy több annál. Ez pedig jó pont. Telepakolták jó poénokkal és egy pofás kis sztorival.

 
dittee  2015. 12. 27. 12:08

A sorozatot is imàdom és szerencsére a filben sem kellett csalódnom, nagyon jól sikerült, poén poén hàtàn, egyszerűen megunhatatlan, remek szórakozàst nyújt.

 

2007-ben a 8. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 

Julie Kavner nem csupán Marge szinkronhangja a sorozatban, hanem Patty, Selma (Marge nővérei a sorozatban) és Jacqueline Bouvier karakterek szinkronhangja is ő.

(Szivárvány1)
 

Dan Castellaneta nem csupán a jól ismert Homer Simpson szinkronhangjaként ismerhetik, de a show-ból még ezen felül rengeteg karakternek ő a szinkronhangja. Például: Abraham Simpson (nagypapi) szinkronhangja, Barney Gumbley szinkronhangja, Krusty a bohóc szinkronhangja is ő, Willie a gondnok szinkronhangja és Quimby polgármester szinkronhangja is ő természetesen.

(Szivárvány1)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.