Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
46
Szereplők
32
Vélemények
9
Képek
1
Videók
A Simpson család - A film
 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 05. 04.

Emlékszem, mikor ki jött és nagyon vártam, hogy megnézhessem, és nem okozott csalódást, ahogy a sorozatban itt sem kellett félteni a Simpson családot. Sok jó poén vittek bele és a story is egészen jól sikerült a rendezőknek.

 
Deku   2017. 07. 10.

Ez a film pontosan ugyanolyan idióta tud lenni mint a sorozata. Semmivel se kevesebb vagy több annál. Ez pedig jó pont. Telepakolták jó poénokkal és egy pofás kis sztorival.


 
Norbi   2018. 07. 23.

Rájöttem hogy hosszútávon nem tudja fenntartani a figyelmem ez a mese. Amúgy nagyon szeretem a Simpson családot, de a film számomra csalódás és felismerést tudott nyújtani, egy-két poénnal.

 
dittee   2015. 12. 27.

A sorozatot is imàdom és szerencsére a filben sem kellett csalódnom, nagyon jól sikerült, poén poén hàtàn, egyszerűen megunhatatlan, remek szórakozàst nyújt.

 
nanita95   2018. 11. 09.

Legeslegjobb humor a világon a simpson család részeiben bújik meg. A film pedig felfokozottan adja a Simpson élményt a nézőnek. Eredeti és mégis banális, hétköznapi ténnyel foglalkozik. Imádtam minden percét. Főleg hogy az ellentétekre próbált építeni. Számtalanszor megnézhető kategória jeles példája.

 

2007-ben a 8. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2 )
 

Julie Kavner nem csupán Marge szinkronhangja a sorozatban, hanem Patty, Selma (Marge nővérei a sorozatban) és Jacqueline Bouvier karakterek szinkronhangja is ő.

(Szivárvány1 )
 

Dan Castellaneta nem csupán a jól ismert Homer Simpson szinkronhangjaként ismerhetik, de a show-ból még ezen felül rengeteg karakternek ő a szinkronhangja. Például: Abraham Simpson (nagypapi) szinkronhangja, Barney Gumbley szinkronhangja, Krusty a bohóc szinkronhangja is ő, Willie a gondnok szinkronhangja és Quimby polgármester szinkronhangja is ő természetesen.

(Szivárvány1 )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.