Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
46
Szereplők
33
Vélemények
9
Képek
1
Videók
A Simpson család - A film
 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 05. 04.

Emlékszem, mikor ki jött és nagyon vártam, hogy megnézhessem, és nem okozott csalódást, ahogy a sorozatban itt sem kellett félteni a Simpson családot. Sok jó poén vittek bele és a story is egészen jól sikerült a rendezőknek.

 
Deku   2017. 07. 10.

Ez a film pontosan ugyanolyan idióta tud lenni mint a sorozata. Semmivel se kevesebb vagy több annál. Ez pedig jó pont. Telepakolták jó poénokkal és egy pofás kis sztorival.


 
dailyfilmsan   2018. 11. 09.

Legeslegjobb humor a világon a simpson család részeiben bújik meg. A film pedig felfokozottan adja a Simpson élményt a nézőnek. Eredeti és mégis banális, hétköznapi ténnyel foglalkozik. Imádtam minden percét. Főleg hogy az ellentétekre próbált építeni. Számtalanszor megnézhető kategória jeles példája.

 
Norbi   2018. 07. 23.

Rájöttem hogy hosszútávon nem tudja fenntartani a figyelmem ez a mese. Amúgy nagyon szeretem a Simpson családot, de a film számomra csalódás és felismerést tudott nyújtani, egy-két poénnal.

 
dittee   2015. 12. 27.

A sorozatot is imàdom és szerencsére a filben sem kellett csalódnom, nagyon jól sikerült, poén poén hàtàn, egyszerűen megunhatatlan, remek szórakozàst nyújt.

 

2007-ben a 8. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 

Julie Kavner nem csupán Marge szinkronhangja a sorozatban, hanem Patty, Selma (Marge nővérei a sorozatban) és Jacqueline Bouvier karakterek szinkronhangja is ő.

(Szivárvány1)
 

Dan Castellaneta nem csupán a jól ismert Homer Simpson szinkronhangjaként ismerhetik, de a show-ból még ezen felül rengeteg karakternek ő a szinkronhangja. Például: Abraham Simpson (nagypapi) szinkronhangja, Barney Gumbley szinkronhangja, Krusty a bohóc szinkronhangja is ő, Willie a gondnok szinkronhangja és Quimby polgármester szinkronhangja is ő természetesen.

(Szivárvány1)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.