Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
85%

A Simpson család - A film (2007)

The Simpsons Movie
Filmadatlap
 
41
Szereplők
34
Vélemények
9
Képek
1
Videók
A Simpson család - A film
 
Sabnock Sanatory   2019. 08. 27.

legújabb vélemény

0

Mit is mondhatnék??? Őrülten humoros,tele amerikai poénokkal,és szerethető, a maguk módján idióta szereplőkkel. Kikapcsol,megnevettet,és több nem is kell!

 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 05. 04.

0

Emlékszem, mikor ki jött és nagyon vártam, hogy megnézhessem, és nem okozott csalódást, ahogy a sorozatban itt sem kellett félteni a Simpson családot. Sok jó poén vittek bele és a story is egészen jól sikerült a rendezőknek.


 
Deku   2017. 07. 10.

0

Ez a film pontosan ugyanolyan idióta tud lenni mint a sorozata. Semmivel se kevesebb vagy több annál. Ez pedig jó pont. Telepakolták jó poénokkal és egy pofás kis sztorival.

 
dailyfilmsan   2018. 11. 09.

0

Legeslegjobb humor a világon a simpson család részeiben bújik meg. A film pedig felfokozottan adja a Simpson élményt a nézőnek. Eredeti és mégis banális, hétköznapi ténnyel foglalkozik. Imádtam minden percét. Főleg hogy az ellentétekre próbált építeni. Számtalanszor megnézhető kategória jeles példája.

 
Norbi   2018. 07. 23.

0

Rájöttem hogy hosszútávon nem tudja fenntartani a figyelmem ez a mese. Amúgy nagyon szeretem a Simpson családot, de a film számomra csalódás és felismerést tudott nyújtani, egy-két poénnal.

 
Ms. Akárki   2019. 05. 17.

0

Imádom a simpson család sorozat tipikus amcsi humorát, így borítékolható volt számomra hogy az egészestés filmet is imádni fogom. Pókmalacon és Homéron nagyon jókat nevettem. Nagyon izgalmas volt végre mozivásznon is látni a kedvenc rajzfilmhőseimet.

 
dittee   2015. 12. 27.

0

A sorozatot is imàdom és szerencsére a filben sem kellett csalódnom, nagyon jól sikerült, poén poén hàtàn, egyszerűen megunhatatlan, remek szórakozàst nyújt.

Galéria (9)

Videók (1)

A film összbevétele 526 745 137 dollár volt (imdb.com).

 

2007-ben a 8. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 

Julie Kavner nem csupán Marge szinkronhangja a sorozatban, hanem Patty, Selma (Marge nővérei a sorozatban) és Jacqueline Bouvier karakterek szinkronhangja is ő.

(Szivárvány1)
 

Dan Castellaneta nem csupán a jól ismert Homer Simpson szinkronhangjaként ismerhetik, de a show-ból még ezen felül rengeteg karakternek ő a szinkronhangja. Például: Abraham Simpson (nagypapi) szinkronhangja, Barney Gumbley szinkronhangja, Krusty a bohóc szinkronhangja is ő, Willie a gondnok szinkronhangja és Quimby polgármester szinkronhangja is ő természetesen.

(Szivárvány1)
 

Dan Castellaneta 2014-ben Édesapja halála után az egyik Simpson epizódot a 26. évadból, a Clown in the Dumps-ot édesapjának ajánlották a rész végén.

(Szivárvány1)
 

Érdekesség, hogy Homer Simpson szinkronhangja, Dan Castellaneta a való életben vegetáriánus.

(Szivárvány1)
 

A Marge hangját kölcsönző Julie Kavner a rendező utasítása szerint több mint százszor mondta a fel monológját.

(SódóGA)
 

A film összesen 518 millió dollárt hozott a készítőknek.

(SódóGA)
 

A filmet gyártó stúdió már 9 évvel A Simpson család - A film megjelenése előtt megvásárolta a simpsonmovie.com domain nevet.

(SódóGA)
 

A filmet először Springfield városában mutatták be.

(SódóGA)
 

A Marvel Comics 1980-ban kiadott egy olyan Pókember képregényt, ahol a főszereplő nem ember, hanem egy malac. Innen származik a Pókmalac ötlete.

(SódóGA)