Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
85%

A Simpson család - A film (2007)

The Simpsons Movie
Filmadatlap
 
41
Szereplők
34
Vélemények
9
Képek
1
Videók
A Simpson család - A film

Galéria (9)

Videók (1)

 
JRD   2022. 03. 09.

legújabb vélemény

1
Imádom, de...

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Ha őszinték akarunk lenni, akkor a Simpson család önmagában nem nagy durranás. Teljesen átlagos történetek, átlagos karakterekkel. A durranást a figurák kinézete adja! Sárga, gülüszemű, kissé amorf figurák. Természetesen Székhelyi József szinkronja maga a csúcs, hiszen állatira jól adja Homert (az eredeti hanggal nem olyan csattanós a figura). De igazából mindegy is! Egy bizonyos: a Simpson család mindig jó szórakozást nyújt. Nincsenek jobb vagy rosszabb részek. A színvonal mindig ugyanaz. A poénok előre láthatóak, de imádhatóak. Az első pillanattól lehet tudni, hogy Homer a Rém rendes család Al Bundyja, aki sosem nyerhet. Szóval ha még nem néztél meg egy részt sem, akkor csapj bele a lecsóba és hajrá! Simpsonra fel és jó szórakozást!

 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 05. 04.

0

Emlékszem, mikor ki jött és nagyon vártam, hogy megnézhessem, és nem okozott csalódást, ahogy a sorozatban itt sem kellett félteni a Simpson családot. Sok jó poén vittek bele és a story is egészen jól sikerült a rendezőknek.

 
Sabnock Sanatory   2019. 08. 27.

0

Mit is mondhatnék??? Őrülten humoros,tele amerikai poénokkal,és szerethető, a maguk módján idióta szereplőkkel. Kikapcsol,megnevettet,és több nem is kell!

 
Deku   2017. 07. 10.

0

Ez a film pontosan ugyanolyan idióta tud lenni mint a sorozata. Semmivel se kevesebb vagy több annál. Ez pedig jó pont. Telepakolták jó poénokkal és egy pofás kis sztorival.

 
dailyfilmsan   2018. 11. 09.

0

Legeslegjobb humor a világon a simpson család részeiben bújik meg. A film pedig felfokozottan adja a Simpson élményt a nézőnek. Eredeti és mégis banális, hétköznapi ténnyel foglalkozik. Imádtam minden percét. Főleg hogy az ellentétekre próbált építeni. Számtalanszor megnézhető kategória jeles példája.

 
Ms. Akárki   2019. 05. 17.

0

Imádom a simpson család sorozat tipikus amcsi humorát, így borítékolható volt számomra hogy az egészestés filmet is imádni fogom. Pókmalacon és Homéron nagyon jókat nevettem. Nagyon izgalmas volt végre mozivásznon is látni a kedvenc rajzfilmhőseimet.

 
Norbi   2018. 07. 23.

0

Rájöttem hogy hosszútávon nem tudja fenntartani a figyelmem ez a mese. Amúgy nagyon szeretem a Simpson családot, de a film számomra csalódás és felismerést tudott nyújtani, egy-két poénnal.

A film összbevétele 526 745 137 dollár volt (imdb.com).

 

2007-ben a 8. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 

Julie Kavner nem csupán Marge szinkronhangja a sorozatban, hanem Patty, Selma (Marge nővérei a sorozatban) és Jacqueline Bouvier karakterek szinkronhangja is ő.

(Szivárvány1)
 

Dan Castellaneta nem csupán a jól ismert Homer Simpson szinkronhangjaként ismerhetik, de a show-ból még ezen felül rengeteg karakternek ő a szinkronhangja. Például: Abraham Simpson (nagypapi) szinkronhangja, Barney Gumbley szinkronhangja, Krusty a bohóc szinkronhangja is ő, Willie a gondnok szinkronhangja és Quimby polgármester szinkronhangja is ő természetesen.

(Szivárvány1)
 

Dan Castellaneta 2014-ben Édesapja halála után az egyik Simpson epizódot a 26. évadból, a Clown in the Dumps-ot édesapjának ajánlották a rész végén.

(Szivárvány1)
 

Érdekesség, hogy Homer Simpson szinkronhangja, Dan Castellaneta a való életben vegetáriánus.

(Szivárvány1)