Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
66%

Virsliparti (2016)

Sausage Party
Filmadatlap
 
33
Szereplők
45
Vélemények
39
Képek
10
Videók
 
dailyfilmsan   2020. 02. 16.

legújabb vélemény

0

A sajátos stílusa nem nyűgözött le. Sőt elszörnyesztett, nehéz elhinni hogy ez az agyament dolog egy ember fejében megfogant és meg is tudta filmesíteni. Túl abszurd és képtelen tuti végig be voltak tépve azok akik csinálták.

 
indingo   2017. 04. 10.

1

Az ötlet maga nem volt rossz, de a megvalósítás. Nagyon perverz volt, talán jobban örültem volna, ha gyerekeket céloznak meg vele a készítők. A vége valami katasztrófa volt.


 
GedyPapa   2017. 03. 09.

1

Nagyon kíváncsi voltam rá, hiszen szeretem a beteg poénokat. De ez túltett azon, amire számítottam. A beteg, pajzán poénokat is lehet úgy időzíteni, hogy azok nagyot üssenek és a néző hatalmasokat kacagjon. Jelen esetben ez az elején még csak-csak si... több»

 
ArpiHajdu és Réci   2017. 02. 12.

0

Ha létezik olyan, hogy beteg humorú (mese)film, akkor annak a szubzsánernek a Virsliparti egy nagyon jó képviselője. Seth Rogen és bandájának nagyon egyedi humora van, ami vagy bejön vagy nem, mindenesetre nehéz közömbösen hozzáállni akár ezen alkotá... több»

 
Szilonka   2019. 07. 29.

0

Nagyon jó zenék vannak benne. A története perverz az tény, de ha ezen túllép az ember a humora helyén van a filmnek.

 
Fahéjgolyó   2016. 10. 09.

0

Szerintem jó volt, de olyan fajta humort mutat a film, amire vagy fogékony az ember, vagy nem. Igazából ez magára Seth Rogenre is elmondható. Nekem bejön az ő humora, így a film is tetszett. Újat mutattak, érdekes alapötlet, és kihozták belőle amit lehetett. Akár egy folytatást is el tudnék neki képzelni.

 
TomÁcs   2018. 04. 20.

0

Kicsit olyan, mintha porófilmet nézne az ember mesefigurákkal, akik még ráadásul élelmiszerek is. Az elején még light aztán érthetetlenül hard-ba vált.

Galéria (39)

Seth Rogen
Paul Rudd
Paul Rudd
Seth Rogen
Seth Rogen
James Franco
Seth Rogen
James Franco
Seth Rogen
Jonah Hill
Paul Rudd
Seth Rogen
Paul Rudd
Seth Rogen

Videók (10)

A film összbevétele 140 705 322 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 78 292 140 forintot termelt. A hazai mozik összesen 71 170 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Eddig 71, 4 millió dolláros bevételt hozott.

(Bogi87)
 

Evan Goldberg egy személyben producere és forgatókönyvírója a filmnek.

(Bogi87)
 

A Rotten Tomatoes oldalán 82%-ot kapott 127 kritika alapján.

(Bogi87)
 

Jonah Hill nemcsak szinkronizálta a filmet, de a történet megírásában is részt vállalt.

(Bogi87)
 

A Disney, Pixar and DreamWorks animációs filmeket parodizálja ki.

(Bogi87)
 

Néhány szereplő fehér kesztyűt visel, amivel Disney karakterekre utalnak, pl. Mickey egérre.

(puffancshercegnő)
 

Ez a legnagyobb bevételű R kategóriás animációs film. A második a South Park: nagyobb, hosszabb és vágatlan.

(puffancshercegnő)
 

A végefőcímben a szereplők nevei bevásárlási nyugtán olvashatóak, Seth Rogen neve mellett az ár '$4.20', amivel arra utalnak, hogy Rogen a marihuána legalizálását támogatja.

(puffancshercegnő)
 

Miután Puff Daddy megtudta, hogy nem élőszereplős lesz a film, inkább elutasította a neki írt szerepet a filmben.

(puffancshercegnő)
 

A movieweb.com szerint Seth Rogen meg akarja csinálni a Sausage Party 2-t és még több R kategóriás animációs filmet, mivel rengeteg ötlete van hozzájuk.

(puffancshercegnő)
 
Az Itt a vége óta készült legjobb filmje Seth Rogenéknek a Virsliparti. Az alpári vígjáték és rajzfilmparódia szinte tökéletes egyvelegét sikerült összegyúrni, amelyre egyértelműen azok lesznek vevők, akikhez közel áll a South Park, avagy a Family Guy nyújtotta abszurd, szélsőséges humor. 8,5/10 több»
 
Rogenék inverz-Disney eszementsége olykor mocskos(ul szórakoztató), zavarba ejtően pajzán, sikamlósan inkorrekt és meglepően rétegzett. 80/100 több»
 
Végy egy csomó hétköznapi dolgot, mondjuk ételeket. Ruházd fel őket kellően szélsőséges emberi tulajdonságokkal, kézzel, lábbal és jó kis obszcén szókinccsel. Keverd őket bármiféle helyzetbe, aminek a végén lehet kefélni egy jót, rajzold meg s tádám, el is készült Seth Rogan legújabb filmje, a Virsliparti. több»