Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
66

Virsliparti (2016)

Sausage Party
Filmadatlap
 
35
Szereplők
45
Vélemények
39
Képek
10
Videók
Virsliparti
 
dailyfilmsan   2020. 02. 16.

legújabb vélemény

A sajátos stílusa nem nyűgözött le. Sőt elszörnyesztett, nehéz elhinni hogy ez az agyament dolog egy ember fejében megfogant és meg is tudta filmesíteni. Túl abszurd és képtelen tuti végig be voltak tépve azok akik csinálták.

 
indingo   2017. 04. 10.

Az ötlet maga nem volt rossz, de a megvalósítás. Nagyon perverz volt, talán jobban örültem volna, ha gyerekeket céloznak meg vele a készítők. A vége valami katasztrófa volt.


 
GedyPapa   2017. 03. 09.

Nagyon kíváncsi voltam rá, hiszen szeretem a beteg poénokat. De ez túltett azon, amire számítottam. A beteg, pajzán poénokat is lehet úgy időzíteni, hogy azok nagyot üssenek és a néző hatalmasokat kacagjon. Jelen esetben ez az elején még csak-csak sikerült, amikor az újdonság erejével hatott a film, de egy idő után belefásultam és nagyon sok lett a felesleges alpáriság. Átbillent egy olyan oldalra, ami már nagyon nagyon sok volt. A záró jelenet meg maximálisan kiverte a biztosítékot. Bár az alapötlet nem lett volna rossz, de a megvalósítás nem győzött meg..

 
ArpiHajdu és Réci   2017. 02. 12.

Ha létezik olyan, hogy beteg humorú (mese)film, akkor annak a szubzsánernek a Virsliparti egy nagyon jó képviselője. Seth Rogen és bandájának nagyon egyedi humora van, ami vagy bejön vagy nem, mindenesetre nehéz közömbösen hozzáállni akár ezen alkotásukhoz is. A film nem finomkodik, káromkodás, perverz utalgatások, no meg meglehetősen furcsa "erőszak" van benne bőven. Helyenként már kicsit sok is, bár én alapvetően szeretem ezt a fajta humort. De az milyen már, hogy egy intim mosakodót tesznek negatív karakterré? Beteges, mint oly sok minden ebben a filmben. Ennek az egésznek egyértelmű csúcsa (avagy mélypontja) a film végi orgiajelenet, ugyanakkor nagyon tetszett, hogy a végén beletett egy önreflexív szálat is ("akkor én most zsidó vagyok?") Szinkronosan láttam, s bár lehet, hogy eredeti nyelven más (jobb) az egész, hiszen a nyelvi humort nem könnyű minden esetben átültetni magyarra, de szerintem szinkronosan is élvezhető a Virsliparti. És ha javasolhatok még valamit: érdemes társasággal nézni, főleg olyanokkal akik szeretik, vagy vevők a rogeni humorra. Egyébként mint vígjáték, a 2016-os év egyik üde színfoltja számomra, bár tény, a tavalyi vígjáték felhozatal elég gyengére sikeredett, de mindez a film erényeiből egy fikarcnyit sem csorbít.

 
Szilonka   2019. 07. 29.

Nagyon jó zenék vannak benne. A története perverz az tény, de ha ezen túllép az ember a humora helyén van a filmnek.

Seth Rogen
Paul Rudd
Paul Rudd
Seth Rogen
Seth Rogen
James Franco
Seth Rogen
James Franco
Seth Rogen
Jonah Hill
Paul Rudd
Seth Rogen
Paul Rudd
Seth Rogen
 
Az Itt a vége óta készült legjobb filmje Seth Rogenéknek a Virsliparti. Az alpári vígjáték és rajzfilmparódia szinte tökéletes egyvelegét sikerült összegyúrni, amelyre egyértelműen azok lesznek vevők, akikhez közel áll a South Park, avagy a Family Guy nyújtotta abszurd, szélsőséges humor. 8,5/10 több»
 
Rogenék inverz-Disney eszementsége olykor mocskos(ul szórakoztató), zavarba ejtően pajzán, sikamlósan inkorrekt és meglepően rétegzett. 80/100 több»
 
Végy egy csomó hétköznapi dolgot, mondjuk ételeket. Ruházd fel őket kellően szélsőséges emberi tulajdonságokkal, kézzel, lábbal és jó kis obszcén szókinccsel. Keverd őket bármiféle helyzetbe, aminek a végén lehet kefélni egy jót, rajzold meg s tádám, el is készült Seth Rogan legújabb filmje, a Virsliparti.

A film összbevétele 140 705 322 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 78 292 140 forintot termelt. A hazai mozik összesen 71 170 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Eddig 71, 4 millió dolláros bevételt hozott.

(Bogi87)
 

Evan Goldberg egy személyben producere és forgatókönyvírója a filmnek.

(Bogi87)
 

A Rotten Tomatoes oldalán 82%-ot kapott 127 kritika alapján.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.