Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
20
Vélemények
38
Képek
1
Videók
 
Deku   2017. 07. 10.

Nagyszerű kis anime lett ez. Régi alkotás de nagyon ott volt a toppon nálam. Még azt kell mondjam, hogy grafikailag is helytáll, legalábbis korához képest remek volt.

 
harnas1207   2018. 12. 10.

Bár a Miyazaki filmek többsége egy kaptafára megy: ugyanazon szereplők tűnnek fel, ugyanaz a tanulság és ugyanaz a film végi csavar. (a gonosz nem teljesen gonosz, ezért nem nyeri el büntetését vagy a természet pusztítására irányuló tanítás stb. )De valamiért mégis van különbség köztük. Számomra ez volt a legjobb alkotása.


 
Norbert93   2019. 01. 05.

Azon szinkronizált animék közé tartozik, aminek megmaradt a minősége és nem ment a film rovására.

 
NorbiP   2017. 03. 12.

Ez volt az első anime film, amit láttam, és nem gondoltam volna, hogy csak fele ilyen jó lesz. A film teljesen lenyűgözött, bármikor szívesen megnézném újra annyira tetszett.

 
irongozu   2016. 04. 15.

Nagyon ritkán látni olyan filmet, alkotást, amelyben még a legapróbb elejtett szónak is hatalmas súlya van, vagy amiben még a legjelentéktelenebb mellékszereplő legkisebb cselekedete is valamilyen mélyebb jelentést hordoz. Ez egy ilyen mese.

 

Harvey Weinstein, a Miramax elnöke meg akarta rövidíteni A vadon hercegnőjét az amerikai forgalmazás előtt. Válaszképpen egy igazi katanát küldtek neki, amihez egy rövid üzenet volt csatolva: "Semmi vágás."

(Menyét Ibolya )
 

A rendező, Hayao Miyazaki személyesen javította ki és rajzolta újra a film 80 ezer képkockáját.

(hp )
 

Hayao Miyazaki úgy tervezte, hogy ez lesz visszavonulása előtti utolsó filmje, azonban az óriási sikernek köszönhetően tovább folytatta karrierjét.

(hp )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.