Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
24
Vélemények
64
Képek
1
Videók
 
HADNAGY   2020. 07. 11.

legújabb vélemény

Look!

Teljesen befogadható a film. Aki rajong a Japán kultúráért, annak nagyon tetszeni fog!

 
Norbert93   2019. 01. 05.

Azon szinkronizált animék közé tartozik, aminek megmaradt a minősége és nem ment a film rovására.


 
Deku   2017. 07. 10.

Nagyszerű kis anime lett ez. Régi alkotás de nagyon ott volt a toppon nálam. Még azt kell mondjam, hogy grafikailag is helytáll, legalábbis korához képest remek volt.

 
harnas1207   2018. 12. 10.

Bár a Miyazaki filmek többsége egy kaptafára megy: ugyanazon szereplők tűnnek fel, ugyanaz a tanulság és ugyanaz a film végi csavar. (a gonosz nem teljesen gonosz, ezért nem nyeri el büntetését vagy a természet pusztítására irányuló tanítás stb. )De valamiért mégis van különbség köztük. Számomra ez volt a legjobb alkotása.

 
MidoD7   2019. 04. 06.

Elrontották, az első perctől kezdve rossz volt. Lehet, lett volna potenciál benne, de így nézve bármelyik rossz filmben lehetne. Egyszerűen élvezhetetlen volt.

A film összbevétele 162 112 497 dollár volt (imdb.com).

 

Harvey Weinstein, a Miramax elnöke meg akarta rövidíteni A vadon hercegnőjét az amerikai forgalmazás előtt. Válaszképpen egy igazi katanát küldtek neki, amihez egy rövid üzenet volt csatolva: "Semmi vágás."

(Menyét Ibolya)
 

A rendező, Hayao Miyazaki személyesen javította ki és rajzolta újra a film 80 ezer képkockáját.

(hp)
 

Hayao Miyazaki úgy tervezte, hogy ez lesz visszavonulása előtti utolsó filmje, azonban az óriási sikernek köszönhetően tovább folytatta karrierjét.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.