Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
76
Filmadatlap
 
15
Szereplők
4
Vélemények
3
Képek
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 08. 11.

legújabb vélemény

Gyönyörű és kicsit szürreális mese. Klasszikus magyar stílus és népmesei vonulat. Izgalmas kalandok sora, hogy legyőzze a gonoszt. Tanulságos történet melyet felnőtt fejjel is ugyan olyan csillogó szemekkel tudtam végignézni.

 
Cordelia Bennett   2016. 04. 28.

Az eredeti mese tele van archaikus jelképekkel, ez a rajzfilm is így ábrázolja. Érdekes az ellentét a "mese", a "rajzfilm" és a kész élmény komolysága között. Talán érdemes felfedezni a régi mesék felnőtteknek szóló rétegét is.


 
storeman   2015. 11. 28.

Gyerekkoromban láttam, de nem tetszett akkor. Nem tudtam mit kezdeni a fura ábrázolásokkal. Mára már értem, hogy ezt a rendező elsősorban felnőtteknek szánta.

 
juhasz-david93   2016. 01. 26.

Láttam gyermekként, felnőttként is. Talán velem van a gond, de egyszerűen nem áll hozzám közel, nem sikerült teljesen átadnom magam az élvezeteknek, nem sikerült "átéreznem".

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.