Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
80
Filmadatlap
 
22
Szereplők
6
Vélemények
25
Képek
2
Videók
János vitéz
 
czerik   2019. 09. 22.

legújabb vélemény

Igazi klasszikus a 80as évekből. Remek könyvadaptáció, igazi gyermekmese. Ajánlom.

 
Pirospingu   2016. 06. 09.

Ha van tökéletes "könyvadaptáció", akkor ez az. Szerintem teljesen átadja az elbeszélő költemény hangulatát, cselekményét.


 
Edeske   2016. 05. 25.

Elragadó feldolgozása ez a János Vitéznek. Igaz, hogy látványra nem tud versenyezni a modern mesékkel, de mégis egyedibb és megfogóbb a mostani darabokhoz képest.

 
Cordelia Bennett   2016. 04. 28.

Szépséges alakok, a csodás verssorok, Kodály zenéje csodálatos kulturális csemege. Ha valaki nem győzi elolvasni, ezt megnézve is megtapasztalhatja az élményt.

 
Gino   2019. 09. 20.

Imádom Jankovics Marcell egyedi stílusát, egészen új életet lehelt annak idején a történetbe, amely szerintem a mai napig időtálló tud maradni. Mindenkinek csakis ajánlani tudom, mert ez egy igencsak különleges mese.

 
Gino   2019. 09. 19.

Petőfi klasszikusát kevesen tudják így feldolgozni, szerintem alig akad az idősebbek generációjából, aki ne látta volna, ez egy igai világklasszis alkotás, amelyen egyszerűen nem fog az idő. Aki olvasta a művet, annak nem igazán fog sokat mondani, de ennek ellenére így is többször megnézhető darab.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.