Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
65

A Gyűrűk Ura (1978)

The Lord of the Rings
Filmadatlap
 
28
Szereplők
3
Vélemények
6
Képek
2
Videók
 
dulkap   2015. 10. 15.

Sajnos ez közel nézhetetlenül borzalmas. A rajzok egy-két kivétellel borzalmas és valóban nem jó, hogy két technikát is kevernek a filmben. A történet olyan, mintha egy vázlata lenne a filmnek és abból is az összecsapott formában. Egyszerűen rossz volt nézni karaktereket. A csípőficamos és Quasidomoként közlekedő lidércektől a fejem fogtam. Én igazából senkinek se ajánlanám. Vagy a regényt olvassa el vagy a mára már klasszikussá vált Peter Jackson féle trilógiát.

 
Isindar   2016. 02. 07.

Brutál irritáló, mint Tolkien rajongó többször próbáltam már végig küzdeni, de olyan mintha az összes karakter egyfajta nem szűnő epilepsziás rohamban élné az életét.... na jó nem, de nézhetetlen.


 
mesterjani   2015. 02. 08.

Szép próbálkozás, viszont ez a kevertség nem tesz neki jót. Teljes rajzfilmnek ténylegesen rajzfilmnek kellett volna lennie. Valamint a Két torony történései kevés játékidőt kaptak.

 

A rotoszkópikus felvételekre Spanyolországban került sor.

(dulkap )
 

Tim Burton is dolgozott a filmen animátorként, bár a stáblistára nem került fel. Ez volt az első munkája valamilyen filmen.

(dulkap )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.