Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
19
Szereplők
3
Vélemények
5
Képek
1
Videók
Vörös Szonja
 
goat2000   2016. 11. 15.

legújabb vélemény

A Conan film mérföldekre jobb ennél a filmnél, de azért egyszer ezt is érdemes megnézni. érdekesek a szereplők, de a története, és a cselekmények nem mutatnak semmi rendkívülit.

 
esfworld   2016. 01. 14.

Ki hinné, hogy ez is egy Marvel film? Pedig az. A látvány nagyon nyolcvanas évekbeli, de a jobbik fajtából, nem rossz film, de nem is kiemelkedő, aki szerette Conan a barbárt az nem fog csalódni.


 
postaslaszlo8   2016. 06. 23.

Igen ez egy Marvel film és a zenéje nagyon jó, de maga a film vontatott unalmas akciózás. Mondjuk az ellenfél elég jól fel van építve, de a végkifejlettől sem vágtam magam hanyatt.

A film összbevétele 6 948 633 dollár volt (imdb.com).

 

A filmbeli jeleneteket Arnold Schwarzenegger mindössze 4 hét alatt forgatta le.

(ZeroHero)
 

A film női főszereplője az akkor meg csak 21 éves dán szexbomba, fotómodell Brigitte Nielsen, akinek dús idomai a jelmeztervezőknek komoly gondokat okozott.

(ZeroHero)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.