Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
65

Grimm (2005)

The Brothers Grimm
Filmadatlap
 
26
Szereplők
7
Vélemények
15
Képek
1
Videók
Grimm
Monica Bellucci
 
Ujlaky Ádám   2019. 07. 14.

legújabb vélemény

Jó sztori, néhol pontatlanul.

Sajnáltam, hogy vége a sorozatnak, picit gyorsan összecsapott befejezést kapott, de mindegyik évadban történt valami izgalmas.

 
Norbert93   2018. 07. 25.

Anno nagy reményekkel vártam a filmet, de kicsit pofáraestem vele. Nem kifejezetten rossz film, de inkább a gyengébb alkotások közé sorolnám.


 
Miska bácsi   2018. 08. 04.

Tizenéves kölyökként többször is láttam, majd hosszú kihagyás után most újranéztem. A nosztalgikus elfogultságtól elhatárolódva kapott egy erős hármast. Ez egy elvadult gyerekfilm, arra a következtetésre kellett jutnom. Végső soron Grimm mesék tetszés szerinti keverékéről van szó, nem távolodhattak el teljesen a bárgyú hangulattól és humortól teljes mértékben. A történet is kicsit fapados és klisés lett. A rémisztőbb elemeket jól szőtték bele. Azt mondjuk nem tudom, mi volt az alapja, de a pókhálós szájú lovat nehéz feldolgozni. A valódi korszak nagyon tetszetős, a díszlettel és jelmezekkel eladták a realista és a mesebeli jeleneteket is. Összességében tehát stílusos körítés, de érettebb fejjel a történetvezetés kicsit halovány.

 
NFG   2018. 03. 24.

Bár a szereplő válogatás jó lett és a történet érdekes, a látványvilágon kívül nem nagyon tudtak másban remekelni! A nagy része unalmas volt, egyszer kétszer lehetett csak megborzongani! Egyszer nézhető!

 
MutantNinjaPony   2015. 04. 20.

Nem tökéletes, de régen valami megmagyarázhatatlan okból szerettem. Még kicsi votam :) A színészek jók, a történet elmegy, a látványa nekem tetszett. Szerintem ezt követően jobb Grimm feldolgozások jöttek ki.

A film összbevétele 105 316 267 dollár volt (imdb.com).

 

A rendező, Terry Gilliam szerint Matt Damon tangóleckéket vett a forgatáshoz.

(kázsé)
 

Az üvegcipők csak a Csipkerózsika francia fordításában jelentek meg, az eredetiben aranyból voltak.

(kázsé)
 

Robin Williams elutasította az erdőkerülő szerepét.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.