Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
64
Filmadatlap
 
32
Szereplők
28
Vélemények
17
Képek
9
Videók
Herkules
 
mamiéstöti2   2017. 09. 22.

Dwayne Johnsonnak a Skorpiókirályban tetszett a jobban az alakítása, de önmagában a Herkules feldolgozások közül nem lóg ki, és végig izgalmasnak mondható.

 
dailyfilmsan   2019. 10. 08.

köze sincs az eredeti történethez. Persze ennek az is lehet az oka hogy kicsit életszerűbben, és emberközelibben mutatták be a mítoszt és lehántották róla a csoda héját, meghagyva a hús-vér embert aki Herkules lehetett. Ez még jó ötlet is lehetett volna de a kivitelezés nem lett az igazi túl mű, túl mechanikus az egész. Túl sok a CGI. Ezzel teljesen elrontották a film egészét. The Rock Jonhsontól megszokott nagy totálos beszólások is vannak benne ami egy autós, vagy zúzós akciófilmbe beleillene (oda sem ennyi és nem indokolatlanul) de egy mitológiai filmbe nagyon nem illet bele. Borzasztó volt a vége kínzó. Inkább ne nézd meg kategória.


 
harnas1207   2018. 12. 05.

Nem volt jó film, a végére már nagyon ki is fullad. De látványos volt és a harci jelenetek egy része kimondottan élvezhető. Pl a faluban állított csapda, mikor a halottak felkelnek.

 
hell.l   2016. 05. 09.

Hát ez a film is egy csalódás, sokkal jobbra számítottam, mielőtt leültem megnézni. A történetnek semmi értelme, pedig az előzetes alapján egy komoly Herkules sztorira számítottam. Egyre több Herkules film jön ki mostanában, de egyik szánalmasabb a másiknál. Nem értem, hogy ebből a nagyszerű történetből nem lehet egy normális filmet csinálni.

 
Macskínó   2016. 10. 10.

Nagyon gyenge Herkules feldolgozás. Nekem egyáltalán nem tetszett, nem lett sem maradandó emlék sem kasszasiker, nem is hiába. Bárcsak ne vesztegettem volna el rá másfél órát az életemből!

Dwayne Johnson
Dwayne Johnson
Dwayne Johnson
Dwayne Johnson
Dwayne Johnson
Dwayne Johnson
Dwayne Johnson
Irina Shayk
Dwayne Johnson
Joseph Fiennes
Tobias Santelmann
Dwayne Johnson
Ingrid Bolsø Berdal
Dwayne Johnson
Peter Mullan
Rebecca Ferguson
Rufus Sewell
Ian McShane
Dwayne Johnson

A film összbevétele 244 819 862 dollár volt (imdb.com).

 

A filmet a Teen Choice Awards gálán két díjra is jelölték.

(ps)
 

Tydeus nem más, mint Diomedész apja, akit Homérosz Iliászából ismerhetünk.

(ps)
 

Dwayne Johnson szakálla jakszőrből készült.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.