Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
47
Vélemények
36
Képek
18
Videók
Warcraft: A kezdetek
 
indingo   2017. 04. 10.

Rosszabbra számította, azért nem egy Gyűrűk ura film, de egyszer-kétszer meg lehet nézni. Hál 'istennek nem harcokkal volt teletűzdelve, hanem története is volt.

 
HercegPeter   2017. 09. 23.

Nem játszottam a játékkal és a világot sem igazán ismerem, de szerencsére ez nem is fontos ahhoz, hogy teljes értékű élmény legyen mindenki számára. Persze akik otthon vannak ezekben a dolgokban, azok biztosan kaptak egy kis pluszt. A történet izgalmas és érdekes, az effektek elképesztően kidolgozottak és a karakterek is jól kirajzolódnak. Egyetlen "hibának" talán annyit lehet megemlíteni, hogy Travis Fimmel érzésem szerint benne ragadt Ragnar szerepében, hiszen feltűnően ugyanúgy viselkedik most is, mint a Vikingekben. Ettől eltekintve, remélem a filmnek lesz folytatása.


 
Orosz István   2016. 05. 28.

Nem játszottam a játékon, könyv formájában se jutott a kezembe. Ám az előzetes eljutott hozzám, és felkeltette az érdeklődésemet. A film mottója lehetni ez is: "Az ellenségem ellensége a barátom".Két ellenség összefog egy harmadik ellen, a közös cél minden határt átszab. A szövetség egyik felének nehezebb a dolga, mert saját fajtájával aki letért a helyes ösvényről kell leszámolnia. Szerintem maga a történetről ennyi információ elég is, mert aki megakarja nézni és idetéved,hogy érdemes-e, akkor menjen el rá. A kérdésében maga a válasz fog rejleni. Az orkok nagyon jól ki vannak dolgozva minden apró részletesség precízen. A történet nagyon jó bevezetés, a szereplő gárda is nagyon jól megállja a helyét. Egyszóval a játék sikere nélkül is egy nagyon jó film.

 
Mavil   2016. 06. 09.

A film készítői tökéletes munkát végeztek, a CGI kiváló, nagyon látványos volt a film, különösen 3D-ben. Leginkább a csatajelenetek tetszettek, szépen ki voltak dolgozva. Külön öröm volt számomra, hogy a film nem tocsogott vértől.

 
dailyfilmsan   2018. 06. 23.

Nekem tetszett, nagyon látványos volt a film. Igaz a játékkal nem játszottam soha így nem tudhatom mennyire támasztja alá a film a játékban felvezetett eredettörténetet. A látvány nekem 5 pontos nem éreztem azt hogy ez egy zöld szobában készült volna nagyon kidolgozott volt minden. A szereplők dramaturgiája kicsit mesterkélt volt de ez betudtam annak hogy így akarják a nézőt még jobban a játék hangulatába bevarázsolni. A vágások nagyon tetszettek és a hirtelen veszélyhelyzetben a főhősökre fókuszálás is.

Duncan Jones
Travis Fimmel
Toby Kebbell
Dominic Cooper
Paula Patton
Travis Fimmel
Travis Fimmel
Duncan Jones
 
A Warcraft: A kezdetek kisebb-nagyobb hibái ellenére egy szerfelett szórakoztató fantasy kaland. 8,5/10 több»
 
Duncan Jones Warcraftja a Harryhausen-féle fantasy-filmek modern képviselője, egy drámai mélységekkel nem vádolható bűnös élvezet. 6,5/10 több»
 
A Warcraft oly régóta várt filmes adaptációja elsősorban a játék szerelmeseinek a szemébe fog könnycseppet csalni, az alkotóknak ugyanis a legmesszebbmenőkig sikerült e fantáziavilág hangulatát megidézniük. A Gyűrűk Ura epikusságának azonban a nyomába sem ér a produkció, pedig nyitva állt előtte a lehetőség. Lépj át velem a Fekete Kapun! Életünk a Hordáért! több»

A film összbevétele 433 677 183 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 332 790 370 forintot termelt. A hazai mozik összesen 227 156 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A film költségvetése 160 millió USD.

(czerik)
 

A film összbevétele 433,7 millió USD.

(czerik)
 

A Khadgar-al beszélő rejtélyes női alak a játék unverzumában egy férfi elf ( tünde ) - a készítők ezzel a változtatással is azt próbálták kihangsúlyozni, hogy a film nem tartozik a játékvilág kánonjába.

(JokerOmen)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.