Játssz egy 32" LG LED televízióért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
77

A titánok harca

(Clash of the Titans)
 
34
13
10
13
 
hell.l   2016. 05. 10.

Ez egy tipikusan egyszer nézős film lett. Ugyan nagyon látványos lett, de a története hagy elég kívánnivalót maga után. A forgatókönyv gyengére sikerült és a színészek teljesítménye sem valami erőteljes. Pedig ez is egy olyan téma, amiből sokkal jobbat ki lehetett volna hozni.

 
postaslaszlo8   2016. 06. 23.

Anno nagyon tetszett a történet és maga a látvány is, de nem rég újranéztem és nem volt meg az az érzés. Azt viszont el kell ismernem, hogy nagyon jól meg van rendezve a film és az akciók is jók.

 
tvmérnök   2016. 08. 11.

Szerintem cseppet gyengére sikeredett. Nem mondom ,hogy rossz de többet is ki lehetett volna hozni belőle. Aki szereti a görög istenes sztorikat annak ajánlom. Összességében nézhető .

 
VargaBarnabas   2016. 05. 29.

A címe alapján sem számítottam jóra, de amikor megnéztem rájöttem, hogy tényleg nem kellett volna megnéznem. Teljesen értelmetlen az egész történet és akárhogy is néztem, csak rosszabb lett.

 
goat2000   2016. 11. 13.

A régebbi film szerintem jobban sikerült színészileg, történetileg, itt viszont az effektek lettek sokkal jobbak, ami persze a korból is fakad. Viszont a szereplőkkel és a jelmezekkel nem vagyok kibékülve.

 

2010-ben a 10. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2 )
 

A filmet Spanyolországban, Etiópiában és az Egyesült Királyságban forgatták 125M $-ból.

(dulkap )
 

A filmzenére eredetileg Matthew Bellamy-t, a Muse zenekar énekest kérték fel, de a munka felénél visszamondta a munkát, hogy jobban koncentrálhasson a zenekara turnéjára.

(dulkap )


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.