Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
75

A titánok harca (2010)

Clash of the Titans
Filmadatlap
 
34
Szereplők
14
Vélemények
13
Képek
1
Videók
 
hsanya182   2018. 07. 08.

Jóféle fantasy kalandfilm, van lendület benne, élveztem a kezdést, de a vége már elég hervasztó, így csak 3 ponot ért nekem és egyszernézős kategóriát érdemel. Aki régen játszott a Heroessal vagy szereti a fantasy-t, Medusa, Krakken, Jinnek, Pegazusok stb az ne habozzon remek mozi lesz! Egynek tökéletes, fantasy filmek közül kiemelkedő alkotás.

 
hell.l   2016. 05. 10.

Ez egy tipikusan egyszer nézős film lett. Ugyan nagyon látványos lett, de a története hagy elég kívánnivalót maga után. A forgatókönyv gyengére sikerült és a színészek teljesítménye sem valami erőteljes. Pedig ez is egy olyan téma, amiből sokkal jobbat ki lehetett volna hozni.


 
postaslaszlo8   2016. 06. 23.

Anno nagyon tetszett a történet és maga a látvány is, de nem rég újranéztem és nem volt meg az az érzés. Azt viszont el kell ismernem, hogy nagyon jól meg van rendezve a film és az akciók is jók.

 
tvmérnök   2016. 08. 11.

Szerintem cseppet gyengére sikeredett. Nem mondom ,hogy rossz de többet is ki lehetett volna hozni belőle. Aki szereti a görög istenes sztorikat annak ajánlom. Összességében nézhető .

 
VargaBarnabas   2016. 05. 29.

A címe alapján sem számítottam jóra, de amikor megnéztem rájöttem, hogy tényleg nem kellett volna megnéznem. Teljesen értelmetlen az egész történet és akárhogy is néztem, csak rosszabb lett.

 

2010-ben a 10. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2 )
 

A filmet Spanyolországban, Etiópiában és az Egyesült Királyságban forgatták 125M $-ból.

(dulkap )
 

A filmzenére eredetileg Matthew Bellamy-t, a Muse zenekar énekest kérték fel, de a munka felénél visszamondta a munkát, hogy jobban koncentrálhasson a zenekara turnéjára.

(dulkap )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.