Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
76

A titánok harca (2010)

Clash of the Titans
Filmadatlap
 
33
Szereplők
18
Vélemények
13
Képek
1
Videók
 
NGN   2020. 06. 05.

legújabb vélemény a nap véleménye

Görög mitológiába oltott hollywoodi kliséhalmaz

Ismét egy remake, és ismét egy sajnálatosan kihagyott ziccer. Az 1981-es Titánok harca egy nagyon szerethető és – akkori mércével mérve – látványos fantasy kalandfilm volt. De mi már jól tudjuk, hogyan is működik az álomgyár gépezete manapság, és azt is sejtjük, hogy előbb-utóbb minden klasszikust utolér az "újrázási" láz. Közel 30 év kellett, hogy ezt a történetet is újból leporolják, és gondos kezek nyomán ismét egy új "legenda" születhessen. Nem árulok el nagy titkot azzal, hogy a dolog nem igazán sikerült, legalábbis nem úgy, ahogyan azt a kezeiket dörzsölő producerek várták. Louis Leterrier kapta a stafétabotot és a lehetőséget, hogy valami értékelhetőt tegyen le az asztalra. Volt már ... több»

 
hsanya182   2018. 07. 08.

Jóféle fantasy kalandfilm, van lendület benne, élveztem a kezdést, de a vége már elég hervasztó, így csak 3 ponot ért nekem és egyszernézős kategóriát érdemel. Aki régen játszott a Heroessal vagy szereti a fantasy-t, Medusa, Krakken, Jinnek, Pegazusok stb az ne habozzon remek mozi lesz! Egynek tökéletes, fantasy filmek közül kiemelkedő alkotás.


 
hell.l   2016. 05. 10.

Ez egy tipikusan egyszer nézős film lett. Ugyan nagyon látványos lett, de a története hagy elég kívánnivalót maga után. A forgatókönyv gyengére sikerült és a színészek teljesítménye sem valami erőteljes. Pedig ez is egy olyan téma, amiből sokkal jobbat ki lehetett volna hozni.

 
harnas1207   2019. 02. 19.

Egynek elment, látványos és pörgős. a történettel és a kötelező giccsekkel nem kell foglalkozni. Esti filmnek vacsora mellé tökéletes, nem kell tőle többet várni.

 
postaslaszlo8   2016. 06. 23.

Anno nagyon tetszett a történet és maga a látvány is, de nem rég újranéztem és nem volt meg az az érzés. Azt viszont el kell ismernem, hogy nagyon jól meg van rendezve a film és az akciók is jók.

A film összbevétele 493 214 993 dollár volt (imdb.com).

 

2010-ben a 10. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 

A filmet Spanyolországban, Etiópiában és az Egyesült Királyságban forgatták 125M $-ból.

(dulkap)
 

A filmzenére eredetileg Matthew Bellamy-t, a Muse zenekar énekest kérték fel, de a munka felénél visszamondta a munkát, hogy jobban koncentrálhasson a zenekara turnéjára.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.