10 sztár, aki gyűlölte a saját alakítását (galéria)

Nem egy alkalommal hallottuk már a legnagyobb hollywoodi sztároktól, hogy nem szívesen nézik vissza korábbi filmjeiket. Ezzel a kijelentéssel alkalmanként talán maguk a rajongók is tudnak azonosulni, előfordul azonban, hogy némi értetlenségre ad okot a fenti gondolat. Ennek kapcsán össze is válogattunk 10 olyan színészt, akik enyhén szólva sem büszkék a legikonikusabb szerepeikre.

1. A látványos akció és a pörgős sztori ellenére Sam Worthington enyhén szólva sem volt megelégedve A titánok harcában nyújtott alakításával. Egy későbbi interjúban a színész elnézést is kért emiatt, majd megígérte, hogy a folytatás jobb lesz.

2. Kate Winslet alighanem az egyik legikonikusabb alakítását hozta a Titanicban Rose-ként, a fiatal színésznőt még Oscar-díjra is jelölték érte, Winslet azonban borzalmasnak találja a mai napig azt, hogy egyáltalán nem figyelt oda az akcentusára.

3. Bármennyire is rajonganak a mai napig rengetegen a Harry Potter filmekért, a címszerepet alakító Daniel Radcliffe rendkívül önteltnek látja saját magát A félvér hercegben.

4. Bár Megan Fox karrierjében nem kis áttörést hozott a 2007-ben mozikba került Transformers, saját elmondása szerint viszont egyáltalán nem büszke a filmben nyújtott teljesítményére.

5. A Batman és Robin a franchise talán az egyik leggyengébb darabjának mondható, nincs ezzel másként maga George Clooney sem, aki a filmet és saját alakítását is gyűlöli Joel Schumacher produkciójában.

6. A fentiekkel ellentétben Christopher Nolan Sötét lovag trilógiája ma már szinte kultikusnak számít, Christian Bale egy interjúban azonban elárulta, hogy egyáltalán nem sikerült azt színészi teljesítményt hoznia, amit elvárt volna magától Bruce Wayne szerepében.

7. Ewan McGregor Frank Churchill bőrébe bújt az 1996-ban megjelent Emmában, elmondása szerint pedig karrierje legrosszabb alakítását hozta a filmben.

8. Josh Brolin 2018-ban gyakorlatilag duplázott a Marvel filmes adaptációkkal. Thanosként igazán emlékezeteset hozott, a Deadpool 2-ben pedig Kábelt alakította. Brolin egy interjúban megjegyezte, hogy ez utóbbiban részéről szerinte jobban is mehetett volna a munka.

9. A rajongók egyhén szólva sincsenek túlságosan oda 2004-es Macskanőért, ezzel pedig Halle Berry is egyetért, aki jórészt saját magát okolja a film bukása miatt.

10. Még be sem mutatták, Tom Holland azonban már most utálja a várhatóan 2022-ben debütáló Uncharted filmet. A fiatal színész Nathan Drake karakterét alakítja a történetben, egy interjúban pedig elmondta, hogy utólag úgy érzi, hogy a kelleténél többet fókszált arra, hogy elég menőn nézzen ki a filmben, semmint magára a színészi teljesítményére.