Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
55%

Macskanő (2004)

Catwoman
Filmadatlap
 
30
Szereplők
12
Vélemények
35
Képek
3
Videók

Galéria (35)

Videók (3)

 
Ildikó Bacskai   2020. 10. 13.

legújabb vélemény

1
Tragédia a rendezés

Igyekeztem többszöri megtekintéssel megtalálni az örömömet ebben a filmben, de nem sikerült. Annyira szerettem volna egy jó Macskanő filmet, de hát ez nem az. Erőltetett, [email protected], gyenge alakításokkal, gyökér macska jelmezzel. Nagyon csalódott vagyok. Ebben persze van szerepe Michelle Pfeiffernek aki maradandót alkotott a Batmanben, de anélkül is ez a gyermeteg viháncolás nem való semmire.....

 
indingo   2017. 04. 18.

0

Nézhető kategória a film, van egy története, ami nem is olyan rossz. A fő probléma szerintem azzal van, hogy nem tudunk azonosulni egy női szuperhőssel, valahogy nem hihető.

 
Norbert93   2018. 07. 26.

0

Szerintem Halle Berry és Sharon Stone is többször megbánta már, hogy köze volt ehhez a gagyi és bugyuta valamihez. Mert az.

 
Norbi   2018. 07. 10.

0

Nézhető, nem éppen kedvenc. Nem rossz , az egész elképzelés megáll a lábán , de nem tette oda a macska ő magát rendesen. Nem tudtam azonosulni a szerepével, és nem is igyekezett meggyőzni arról hogy drukkoljak neki.Ebből sokkal többet is kilehetett volna hozni, de nem sikerült.

 
Leilani   2016. 07. 26.

0

Nem lett egy jó film, de szörnyűnek sem mondanám, a története lapos, felejthető, a kivitelezéssel is vannak problémák, hiányzik a filmből az izgalom, az akció. Halle Berry viszont jól játszik.

 
NFG   2018. 03. 30.

0

A történetében nem volt semmi, ami annyira kiemelkedne! Ennek ellenére azért szerintem jó film lett, amin jókat lehet izgulni! Én bátran merem ajánlani!

 
erahurka   2018. 08. 16.

0

Semmi extra, de nem látom miért érdemelt ez olyan lehúzó kritikákat. Nem kínál se többet, de kevesebbet sem, mint egy átlag képregény film.

A film összbevétele 82 102 379 dollár volt (imdb.com).

 

Halle Berry az Arany Málna átvételekor megismételte az Oscar-díj átadóján mondott beszédét.

(GedyPapa)
 

Ashley Judd is jelölt volt a főszerepre.

(kázsé)
 

Halle Berry testdublőre egy 29 éves, harcművészetekben képzett Hawaii férfi volt.

(kázsé)
 

Halle Berry maga vette át a legrosszabb színésznőnek járó Arany Málna díjat 2004-ben.

(kázsé)
 

A film kedvéért 43 macskát tanítottak be, akik közül egyet Halle Berry örökbe fogadott.

(kázsé)