Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
55
Filmadatlap
 
32
Szereplők
11
Vélemények
8
Képek
3
Videók
Macskanő
 
Vágottszemű   2019. 03. 22.

legújabb vélemény

Nézhető, de azért nem valami jó. A női szuperhőssel nem nagyon lehet azonosulni. Nem nagyon ajánlom ennek a filmnek a megnézését, mert sokkal jobb filmek is vannak ennél.

 
indingo   2017. 04. 18.

Nézhető kategória a film, van egy története, ami nem is olyan rossz. A fő probléma szerintem azzal van, hogy nem tudunk azonosulni egy női szuperhőssel, valahogy nem hihető.


 
Norbi   2018. 07. 10.

Nézhető, nem éppen kedvenc. Nem rossz , az egész elképzelés megáll a lábán , de nem tette oda a macska ő magát rendesen. Nem tudtam azonosulni a szerepével, és nem is igyekezett meggyőzni arról hogy drukkoljak neki.Ebből sokkal többet is kilehetett volna hozni, de nem sikerült.

 
Norbert93   2018. 07. 26.

Szerintem Halle Berry és Sharon Stone is többször megbánta már, hogy köze volt ehhez a gagyi és bugyuta valamihez. Mert az.

 
Leilani   2016. 07. 26.

Nem lett egy jó film, de szörnyűnek sem mondanám, a története lapos, felejthető, a kivitelezéssel is vannak problémák, hiányzik a filmből az izgalom, az akció. Halle Berry viszont jól játszik.

A film összbevétele 82 102 379 dollár volt (imdb.com).

 

Halle Berry az Arany Málna átvételekor megismételte az Oscar-díj átadóján mondott beszédét.

(GedyPapa)
 

Ashley Judd is jelölt volt a főszerepre.

(kázsé)
 

Halle Berry testdublőre egy 29 éves, harcművészetekben képzett Hawaii férfi volt.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.