Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
89

A maszk

(The Mask)
 
Hedy0809  2017. 02. 01.

Egyik gyerekkori kedvenc.
Vidám,poén,megunhatatlan.
Imádtam azt a részt ahol minden zsaru énekelni kezd! :D

 
Szilágyi Maja Bernadett  2017. 01. 22.

Póén hegyén-hátán XD Ha jót akarsz nevetni ezt meg kell nézned ...

 
ZeroHero  2015. 05. 05.

kiskoromban mennyit néztem ezt a filmet, pedig semmit nem értettem belőle.:) Akkor is tetszett, most is tetszik és szerintem sose fogom megunni! Minden jó benne; a történet, a zene, a szereplők, a viccek. 10/10 :)

 
HercegPeter  2016. 12. 04.

Egy jópofa, vicces kis vígjáték. Ha véletlenül rábukkanok a tévében biztos megnézem. Jim Carrey egyik legjobb filmje szerintem. Annak idején nagyon sokszor láttam, de még most sem unalmas.

 
Snowball  2016. 12. 14.

A film hatalmas siker lett nálam mivel kellemes módon tálalja a történéseket és szerethető karakterekkel tarkított az egész film. Nem mentes a hibáktól de szerencsére nem annyira szembetűnő így szerettem.

 

A filmben látható egy garázs, itt tépik le a maszkot Ipkiss-ről. Érdekesség, hogy ez a garázs látható a Szellemirtók című filmben is, ez ugyanis a szellemirtók főhadiszállásának épületében, a régi tűzoltóállomáson található.

(ps)
 

A Maszk először a Dark Horse képregény hasábjain jelent meg. Az eredeti koncepció szerint a Maszk sokkal sötétebb humorral volt megáldva, és nem riadt vissza az emberöléstől sem, pusztán a vicc kedvéért. A film forgatókönyvét folyamatosan változtatták meg, ahogyan Carrey egyre inkább magáévá tette a figurát.

(ps)
 

Stanley Ipkiss karakterét Carrey az édesapjáról mintázta.

(ps)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.