Rólam

Gyerekkorom óta nézem és szeretem is egyben a filmeket. Imádom ezt a világot és örülök neki, hogy most már egy közösségbe tartozhatok, ahol bátran megoszthatom a véleményemet vagy éppen olvashatom másnak a kritikáját. Kedvenc műfajom a Horror, de mellette szinte minden fajta művet megnézek, legyen az vígjáték, animáció, kaland, thriller, fantasy vagy éppen akció. Imádok moziba járni főleg, ha kaland vagy horror filmről van szó, illetve órási mennyiségben gyűjtöm a filmek minden műfaját már évek óta.

Kedvenc színészeim: Anthony Hopkins, Ed Harris, Gary Oldman, Keanu Reeves, Laurence Fishburne, Hugo Weaving, Jennifer Aniston, Kaley Cuoco, Johnny Depp, Orlando Bloom, Ian McKellen, Sean Bean, Liv Tyler, Charlie Sheen, Tim Allen, Wesley Snipes, Steve Buscemi, Robert Downey Jr., Bill Murray, Jeff Goldblum, Sam Neill, Samuel L. Jackson, Russell Crowe, Woody Harrelson, Anne Hathaway, Scarlett Johansson, Tom Hardy, Charlize Theron és Mila Kunis. 

Kedvenc filmjeim: Mátrix trilógia, Jurassic Park trilógia, A Gyűrűk Ura trilógia, Halloween – A rémület éjszakája, Halloween 2018, Alien - Nyolcadik utas: a Halál.

Kedvenc sorozataim: Trónok harca, The Walking Dead, A szolgálólány meséje, Az elit alakulat, Agymenők, A mi kis falunk, Az ifjú Sheldon, Csengetett, Mylord?, Csernobil, Terror, Dokik, Gotham, Vikingek.

                                

Vélemények (283)

2022. 06. 22.
Próbáljuk meg élvezni még egyszer utoljára
Rengeteg cikket, kritikát, véleményt olvastam a záróakkordról, mielőtt beültünk volna a párommal a moziba, ami tegnap meg is történt. Mint minden film, ez az alkotás is e... több»
2022. 06. 09.
A találgatások tárhelye
Egyértelműen teljesen más megközelítésből tálalták elénk, mint az elődjét. Nekem ez a verzió jobban is tetszett, mint az első rész. Kíváncsian vártam mit hoznak ki három ... több»
2022. 02. 07.
A múlt és a jelen összegyurmázott története, nosztalgikus belépővel a végén.
Ugyebár ahány szem, annyi vélemény. Nekem nagyon tetszett, párommal nagyon élveztük a helyenként humorral megfűszerezett, mai szemmel megáldott folytatást. Három dolgot... több»

78 Sikoly  (2022)

2022. 01. 27.
A múlt és a jelen harca, avagy egy remek előadás vagy csak paradoxon...
A Gyilkos Halloween (a legfrissebb negatív élmény volt) után nem vártam sokat a Sikoly folytatásától. A mozi előtt olvastam róla és az IMDb oldalán is megnéztem az értéke... több»
2021. 11. 17.
Csak miért vártuk ennyire... Michael hazatért, a csőcselék megfogyatkozott...
Hol is lehetne elkezdeni egy nagy múlttal rendelkező művet, amely kapott a 40 év alatt hideget-meleget. A története egy régimódi hullámvasút köréhez hasonlítható, amely 2... több»
Sikoly (2022)
Nagyfiúk 2 (2013)
Tortúra (1990)
2012 (2009)