Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
77%

Túlélők viadala (2013)

Snowpiercer
Filmadatlap
 
31
Szereplők
42
Vélemények
30
Képek
2
Videók

Galéria (30)

Videók (2)

 
Kósa Bence   2021. 06. 28.

legújabb vélemény

0

Ez egy mestermű. Biztos, hogy túlzok, de ez akkor is egy remek film. Chris Evans, Ed Harris és szegény Jhon Hurt a film csúcspontjai. A film egy alternatív jövőben játszódik, ahol az egyetlen lakható hely egy vonat. A vonaton fel vannak osztva a társadalmi rétegek. Ha kedved van a filmhez, nézd meg!

 
indingo   2016. 02. 16.

0

Már régebben láttam, de marhára tetszett! Sokan mondják, hogy Az éhezők viadalának férfi változata. Hát nem tudom. A vonat vagonjai mind mind mások, mint Madách Az Ember tragédiájában. Arra már nem emlékszem, hogy a vonat hogy is tud menni ha minden megfagyott.

 
Deku   2017. 08. 16.

0

Nem ez a kedvenc filmem Chris Evans-tól az egyszer biztos. A történet több helyen is erősen sántít míg a színészek játéka is hatalmas bukta volt. Nagyon nem tetszett.

 
Sabnock Sanatory   2020. 08. 11.

0

Ázsiai rendező, aki nem lépte túl a saját árnyékát. Vontatott és unalmas. Klisékkel tarkított, ezerszer leírt és megrendezett történet, ráadásul nagyon gyér a színészek játéka. Újabb érthetetlen film, amit az apokaliptikus mivolta sem húz ki a csávából.

 
dailyfilmsan   2018. 08. 06.

0

Ez valami nagyon nagy hülyeség volt. Nem is nagyon tudtam eldönteni hogy most ezt komolyan gondolják vagy ez egy paródia. Nem is értem hogyan tudta ez a forgatókönyv bevonzani ezeket a színészeket. Ha ráakadtál erre a filmre és hezitálsz, hogy ááá lehet jó mert jók a színészek benne...segítek nem jó ne nézd meg!

 
Szilonka   2017. 10. 16.

0

Chris Evans mostanában az egyik kedvencem. Ez a film is egy jól sikerült darab. Nagyon megérintett a története. Felkavaró és izgalmas, nagyon elgondolkodtató.

 
Norbert93   2020. 05. 29.

0
A társadalom vonatja

Egyedi és kultikus film darab - nem kevés és nyílt társadalomkritikával - ami néha kicsit húz azért a B kategória felé, de úgy gondolom, hogy a Bong Joon Ho kihozta belőle amit kitudott, ennyi fért bele és kész. A többi sajnos nem rajta múlott, de erősen hozzájárult a film egyediségéhez. Kultikus darabnak tartom, de vannak gyengeségei.

A film összbevétele 86 758 912 dollár volt (imdb.com).

 

A Snowpiercer Jacques Lob, Benjamin Legrand és Jean-Marc Rochette francia képregénysorozatán alapul. Rochette cameózik is a filmben, és a vonat hátuljában látható rajzok szintén az ő keze munkáját dicsérik.

(dulkap)
 

Jake Gyllenhaal és Dustin Hoffman is esélyesek voltak bizonyos szerepekre.

(dulkap)
 

Ez volt Bong Joon-ho első angol nyelvű filmje.

(ps)
 

A protein kockákat tengeri hínárból és cukorból készítették. Tilda Swinton szerette, de Jamie Bell ki nem állhatta az ízét.

(ps)
 

Az utolsó jelenetet Ausztriában forgatták.

(ps)