Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
32
Szereplők
38
Vélemények
30
Képek
2
Videók
 
Norbert93   2020. 05. 29.

legújabb vélemény

A társadalom vonatja

Egyedi és kultikus film darab - nem kevés és nyílt társadalomkritikával - ami néha kicsit húz azért a B kategória felé, de úgy gondolom, hogy a Bong Joon Ho kihozta belőle amit kitudott, ennyi fért bele és kész. A többi sajnos nem rajta múlott, de erősen hozzájárult a film egyediségéhez. Kultikus darabnak tartom, de vannak gyengeségei.

 
indingo   2016. 02. 16.

Már régebben láttam, de marhára tetszett! Sokan mondják, hogy Az éhezők viadalának férfi változata. Hát nem tudom. A vonat vagonjai mind mind mások, mint Madách Az Ember tragédiájában. Arra már nem emlékszem, hogy a vonat hogy is tud menni ha minden megfagyott.


 
Deku   2017. 08. 16.

Nem ez a kedvenc filmem Chris Evans-tól az egyszer biztos. A történet több helyen is erősen sántít míg a színészek játéka is hatalmas bukta volt. Nagyon nem tetszett.

 
dailyfilmsan   2018. 08. 06.

Ez valami nagyon nagy hülyeség volt. Nem is nagyon tudtam eldönteni hogy most ezt komolyan gondolják vagy ez egy paródia. Nem is értem hogyan tudta ez a forgatókönyv bevonzani ezeket a színészeket. Ha ráakadtál erre a filmre és hezitálsz, hogy ááá lehet jó mert jók a színészek benne...segítek nem jó ne nézd meg!

 
Szilonka   2017. 10. 16.

Chris Evans mostanában az egyik kedvencem. Ez a film is egy jól sikerült darab. Nagyon megérintett a története. Felkavaró és izgalmas, nagyon elgondolkodtató.

 
A Snowpiercer egy izgalmas, látványos, szokatlan és elgondolkodtató akciófilm, mely beleeszi magát agytekervényeinkbe. Egyszerre disztópikus történet, mozgalmas akciófilm, komor dráma és elmélkedésre ösztönző társadalomkritika. Az IMDb -n az eddig voksoló 210 ezer szavazó 7,0 pontra értékelte a filmet (ami egyértelműen jó minősítésnek számít) ám nálunk a 8 pontot is megkapja, mert sztorija sokkal többet ér egy szimpla tucat-akciófilmnél. több»

A film összbevétele 86 758 912 dollár volt (imdb.com).

 

A Snowpiercer Jacques Lob, Benjamin Legrand és Jean-Marc Rochette francia képregénysorozatán alapul. Rochette cameózik is a filmben, és a vonat hátuljában látható rajzok szintén az ő keze munkáját dicsérik.

(dulkap)
 

Jake Gyllenhaal és Dustin Hoffman is esélyesek voltak bizonyos szerepekre.

(dulkap)
 

Ez volt Bong Joon-ho első angol nyelvű filmje.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.