Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
77%

Túlélők viadala (2013)

Snowpiercer
Filmadatlap
 
31
Szereplők
41
Vélemények
30
Képek
2
Videók
 
Raphouse   2021. 02. 14.

legújabb vélemény

0

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Érdekes film. Kicsit vontatott, kicsit hosszú, de ez a disztópikus világ felkeltette az érdeklődésemet. Ez olyan film, hogy a karaktereket nem tudod megszeretni, mert pár mondat után már csak a hullájukat látod, a főhőssel sem igazán tudtam azonosuln... több»

 
indingo   2016. 02. 16.

0

Már régebben láttam, de marhára tetszett! Sokan mondják, hogy Az éhezők viadalának férfi változata. Hát nem tudom. A vonat vagonjai mind mind mások, mint Madách Az Ember tragédiájában. Arra már nem emlékszem, hogy a vonat hogy is tud menni ha minden megfagyott.


 
Deku   2017. 08. 16.

0

Nem ez a kedvenc filmem Chris Evans-tól az egyszer biztos. A történet több helyen is erősen sántít míg a színészek játéka is hatalmas bukta volt. Nagyon nem tetszett.

 
dailyfilmsan   2018. 08. 06.

0

Ez valami nagyon nagy hülyeség volt. Nem is nagyon tudtam eldönteni hogy most ezt komolyan gondolják vagy ez egy paródia. Nem is értem hogyan tudta ez a forgatókönyv bevonzani ezeket a színészeket. Ha ráakadtál erre a filmre és hezitálsz, hogy ááá lehet jó mert jók a színészek benne...segítek nem jó ne nézd meg!

 
Sabnock Sanatory   2020. 08. 11.

0

Ázsiai rendező, aki nem lépte túl a saját árnyékát. Vontatott és unalmas. Klisékkel tarkított, ezerszer leírt és megrendezett történet, ráadásul nagyon gyér a színészek játéka. Újabb érthetetlen film, amit az apokaliptikus mivolta sem húz ki a csávából.

 
Szilonka   2017. 10. 16.

0

Chris Evans mostanában az egyik kedvencem. Ez a film is egy jól sikerült darab. Nagyon megérintett a története. Felkavaró és izgalmas, nagyon elgondolkodtató.

 
TomÁcs   2018. 04. 15.

0

Voltak nem a legjobban kivitelezett dolgok a filmben, de ezeket elnéztem neki. Tetszett a zárt tér, jól koncentrálta a történetet. Izgalmas volt és rejtélyekkel teli.

Galéria (30)

Videók (2)

A film összbevétele 86 758 912 dollár volt (imdb.com).

 

A Snowpiercer Jacques Lob, Benjamin Legrand és Jean-Marc Rochette francia képregénysorozatán alapul. Rochette cameózik is a filmben, és a vonat hátuljában látható rajzok szintén az ő keze munkáját dicsérik.

(dulkap)
 

Jake Gyllenhaal és Dustin Hoffman is esélyesek voltak bizonyos szerepekre.

(dulkap)
 

Ez volt Bong Joon-ho első angol nyelvű filmje.

(ps)
 

A protein kockákat tengeri hínárból és cukorból készítették. Tilda Swinton szerette, de Jamie Bell ki nem állhatta az ízét.

(ps)
 

Az utolsó jelenetet Ausztriában forgatták.

(ps)
 

A vonat több mint 500 méter hosszú a filmben.

(ps)
 

Tilda Swintont két óráig sminkelték a felvételek előtt.

(ps)
 

A tanárnő terhesként való ábrázolása Ko Ah-Sung ötlete volt.

(ps)
 

Bong Joon-ho nak, a rendezőnek fenntartásai voltak azzal kapcsolatban, hogy Chris Evans mennyire illik a főszerepbe. Szerinte Chris túl izmos egy nyomorban tengődő karakterhez. A filmesek trükkös kameraállásokkal és utómunkálatokkal igyekeztek Chris karakterét kevésbé izmosnak ábrázolni a filmben.

(ps)
 
A Snowpiercer egy izgalmas, látványos, szokatlan és elgondolkodtató akciófilm, mely beleeszi magát agytekervényeinkbe. Egyszerre disztópikus történet, mozgalmas akciófilm, komor dráma és elmélkedésre ösztönző társadalomkritika. Az IMDb -n az eddig voksoló 210 ezer szavazó 7,0 pontra értékelte a filmet (ami egyértelműen jó minősítésnek számít) ám nálunk a 8 pontot is megkapja, mert sztorija sokkal többet ér egy szimpla tucat-akciófilmnél. több»