Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
43
Vélemények
24
Képek
1
Videók
Jodie Foster
 
Hakker   2020. 02. 01.

legújabb vélemény

Teljesen átlagos film, a műfajra jellemző szokásos klisékkel. Az volt az érzésem, mintha összeollózták volna a filmet. Szerintem az ilyen jellegű filmeknél nem érdemes jó színjészekkel dolgozni, mert a téma ad egy olyan sablont, aminél a történet az, ami a lényeg.

 
rbernadett   2015. 05. 13.

Nagyon jó színészek egy nagyon rossz filmben. Némi túlzással újkori robotzsaru. Szeretem Matt Damont de ezt most nem hittem el neki. Jodie Fosternek jól állnak ezek a szerepek, de sajnos egy személyben kevés volt ahhoz, hogy megmentse a filmet. Időpocsékolás.


 
indingo   2016. 11. 18.

Remek film, az elején féltem, hogy sok értelmetlen akció jelenet lesz benne, de szerencsére nem. A története nagyon elgondolkodtató.

 
Orosz István   2016. 05. 28.

Nagyon jó film nagyon sok olyan dolgot mutat be ami elgondolkodtató,vagy éppen meg is történhet. A föld egy nyomornegyed a gazdagok fent az űrben gondtalanul. Ám főhősünk mégis eljut a lehetetlen helyre élete feláldozásával segít a lenti embereknek. Egy nem happy end-el végződő sztori. De sttól még nagyon jó.

 
Norbi   2018. 07. 24.

Kellemes csalódás ért filmnézés közben. Jó jelenetekben bővelkedett, és a történet sem volt valami csapnivaló sablon. Az akció sem hiányzott belőle.

A film összbevétele 286 140 700 dollár volt (imdb.com).

 

57-en halnak meg a filmben.

(Norbi)
 

Diego Luna úgy írta alá a produkcióhoz a szerződést, hogy előtte nem olvasta a forgatókönyvet, mivel annyira nagy rajongója a rendezőnek.

(dittee)
 

Delacourt karaktere (Jodie Foster) eredetileg férfi lett volna.

(ZeroHero)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.