Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
42
Vélemények
24
Képek
1
Videók
 
rbernadett   2015. 05. 13.

Nagyon jó színészek egy nagyon rossz filmben. Némi túlzással újkori robotzsaru. Szeretem Matt Damont de ezt most nem hittem el neki. Jodie Fosternek jól állnak ezek a szerepek, de sajnos egy személyben kevés volt ahhoz, hogy megmentse a filmet. Időpocsékolás.

 
indingo   2016. 11. 18.

Remek film, az elején féltem, hogy sok értelmetlen akció jelenet lesz benne, de szerencsére nem. A története nagyon elgondolkodtató.


 
Orosz István   2016. 05. 28.

Nagyon jó film nagyon sok olyan dolgot mutat be ami elgondolkodtató,vagy éppen meg is történhet. A föld egy nyomornegyed a gazdagok fent az űrben gondtalanul. Ám főhősünk mégis eljut a lehetetlen helyre élete feláldozásával segít a lenti embereknek. Egy nem happy end-el végződő sztori. De sttól még nagyon jó.

 
Norbi   2018. 07. 24.

Kellemes csalódás ért filmnézés közben. Jó jelenetekben bővelkedett, és a történet sem volt valami csapnivaló sablon. Az akció sem hiányzott belőle.

 
Bazzzsi   2017. 10. 22.

Ennél a filmnél jöttem rá, hogy MAtt DAmon tényleg sok oldalú és tehetsége színész. Előtte is kedveltem, de valahogy itt átszakadt a gát. A film története érdekes, sok kérdést vet fel és holott egy távoli jövőben játszódik mégis a társadalom kép valahol a mai feltúrbózott mása.

Jodie Foster
 

57-en halnak meg a filmben.

(Norbi)
 

Diego Luna úgy írta alá a produkcióhoz a szerződést, hogy előtte nem olvasta a forgatókönyvet, mivel annyira nagy rajongója a rendezőnek.

(dittee)
 

Delacourt karaktere (Jodie Foster) eredetileg férfi lett volna.

(ZeroHero)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.