Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
77%

Elysium - Zárt világ (2013)

Elysium
Filmadatlap
 
28
Szereplők
45
Vélemények
24
Képek
2
Videók

Galéria (24)

Jodie Foster

Videók (2)

 
H.a.n.n.a   2020. 11. 07.

legújabb vélemény

0

Egy nagyon korrekt film, amely egy olyan jövőt mutat be, ahol még élesebben szétválnak a gazdag és szegény rétegek.

 
rbernadett   2015. 05. 13.

1

Nagyon jó színészek egy nagyon rossz filmben. Némi túlzással újkori robotzsaru. Szeretem Matt Damont de ezt most nem hittem el neki. Jodie Fosternek jól állnak ezek a szerepek, de sajnos egy személyben kevés volt ahhoz, hogy megmentse a filmet. Időpocsékolás.

 
indingo   2016. 11. 18.

0

Remek film, az elején féltem, hogy sok értelmetlen akció jelenet lesz benne, de szerencsére nem. A története nagyon elgondolkodtató.

 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 11.

0

Matt Damon teljesen hiteltelen és gyenge karakter volt ebben a kínszenvedős moziban. Valahogy se füle, se farka érzés, és ez nem is változik a végéig. Felejtős, unalmas.

 
Orosz István   2016. 05. 28.

0

Nagyon jó film nagyon sok olyan dolgot mutat be ami elgondolkodtató,vagy éppen meg is történhet. A föld egy nyomornegyed a gazdagok fent az űrben gondtalanul. Ám főhősünk mégis eljut a lehetetlen helyre élete feláldozásával segít a lenti embereknek. Egy nem happy end-el végződő sztori. De sttól még nagyon jó.

1
 
Bazzzsi   2017. 10. 22.

0

Ennél a filmnél jöttem rá, hogy MAtt DAmon tényleg sok oldalú és tehetsége színész. Előtte is kedveltem, de valahogy itt átszakadt a gát. A film története érdekes, sok kérdést vet fel és holott egy távoli jövőben játszódik mégis a társadalom kép valahol a mai feltúrbózott mása.

 
TomÁcs   2018. 04. 16.

0

Történetben nem kaptunk újat, készült már hasonló, de még így is egy jó film összességében. Nincsenek benne logikai buktatók, látványos és izgalmas a sztori.

A film összbevétele 286 140 700 dollár volt (imdb.com).

 

57-en halnak meg a filmben.

(Norbi)
 

Diego Luna úgy írta alá a produkcióhoz a szerződést, hogy előtte nem olvasta a forgatókönyvet, mivel annyira nagy rajongója a rendezőnek.

(dittee)
 

Delacourt karaktere (Jodie Foster) eredetileg férfi lett volna.

(ZeroHero)
 

Diego Luna nagy rajongója a rendezőnek, Neill Blomkampnak. A színész vakon megbízott Blomkampban, ezért úgy szerződött le a filmhez, hogy el sem olvasta a forgatókönyvet.

(pisti18)
 

A film rendezője, Neill Blomkamp és a főszereplő, Sharlto Copley is dél-afrikai származású.

(pisti18)