Játssz karácsonyi ajándékcsomagért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
 
philboy  2016. 07. 21.

Az Equilibrium valahol a kedvenc sci-fim és a kedvenc cyberpunk filmem között helyezkedik el, de simán lehet, hogy mindkettőbe belefér. Christian Bale fergetegeset alakít a faarcú, rezzenéstelen papként, akinek szép lassan megjönnek az érzelmei és ezzel együtt a mimikája is. A történetet, a látványvilágot, a díszleteket nagyon szeretem, ahogy a képi megoldásokat is. Nagyon örültem neki, hogy végre egy olyan sci-fit láthatok, aminek van esze.

 
Ballerz93  2015. 11. 03.

Tökre csúcs lett a film. Én nem tudom, hogy tényleg ezt szerették volna-e elérni, de nálam totálisan bejött, amit műveltek. Annyira egyben van az egész film, hogy azt igazából el se hittem.

 
n_beni93  2015. 07. 25.

Majdnem áttörte a falakat, hogy azt tudjam mondani róla, hogy a kedvenc filmeji közé került, de még valami, amit én sem tudok megfogalmazni megakadályoz ebben. Talán a megvalósítással, a képiséggel nem voltam ÉN kibékülve, nem feküdt annyira. De Bale előtt le a kalappal!!!!

 
rhamus  2015. 07. 24.

Szórakoztató film, vicces karakterek, remek tálalással, jól megírt forgatókönyvvel, váratlan fordulatokkal. örök kedvencem, egyszerűen nagyszerű. Kihagyhatatlan.

 
Kriszta  2015. 05. 20.

Ebben a filmben láttam először Christian Bale-t, naná, hogy egyből bekerült a top10 színszem közé. Mint ahogy maga a film is. Még azon is túlléptem, hogy Bale fiatal filmbeli kollégája nyilvánvalóan nem tudja megállni az érzelmek kimutatását...

Christian Bale
Christian Bale
 

5.3 millió dolláros bevételt generált a jegypénztárak adatai alapján, 20 millió dollárból jött létre.

(Bogi87)
 

A Rotten Tomatoes oldalán 38%-ot kapott 84 kritika alapján.

(Bogi87)
 

A pisztoly kata valójában egy nem létező, csupán kitalált fegyverforgató harcművészeti stílus.

(Bogi87)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.