Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
26
Vélemények
50
Képek
1
Videók
Christian Bale
Christian Bale
 
Lonka   2020. 03. 05.

legújabb vélemény

Nagyon tetszett a film, nem is tudom eddig hogy kerülte el a figyelmemet. Látványos, izgalmas, remek karakterek.

 
indingo   2020. 02. 23.

Egy érdekes futurisztikus világot mutat be a film. Egy olyan világ, ahol a vezetőség érzelemmentességet követel meg a lakóktól. Ami zavart, hogy Bale tök egyedül elbánik az egész bagázzsal.


 
Deku   2017. 07. 25.

Christian Bale-lel az élen nem vártam mást a filmtől. Totálisan állati lett imádtam és bátran mondhatom, hogy nagyon eltudott varázsolni. Szerintem az egyik legjobb film amit valaha láttam. Több ilyen alkotás kellene.

 
NGN   2020. 01. 12.

Érzelemmentes utópia

Érdekes elgondolás a film részéről, hogy csak úgy lehet meggátolni a háborúkat, hogy kiirtjuk az emberekből az érzelmeiket. Van alapja ennek az egész sztorinak, de, ha ezt megtesszük, nem azt áldozzuk fel, amiért valóban emberek vagyunk? Létezik egy szer a filmben, ami kordában tartja, és nem enged utat törni semmilyen érzésnek, leblokkolja azokat, így a családok szinte már robotként élik mindennapjaikat. Olyan, mintha idegenek lennének egymásnak, se egy ölelés, se egy puszi a gyereknek, nincsenek emocionális kifejezések. De mégis működik a dolog, hiszen nincsenek már háborúk, mindenki kontroll alatt éli világát. Maradtak azonban a rendszer ellen lázadók, de őket könyörtelenül üldözi a tör... több»

 
harnas1207   2018. 11. 30.

Nagyon erős a sztorija. Christian Bale meg csak jó lehet. A harci technikás bugyutaság talán nem kellett volna bele, de ezt leszámítva ez egy nagyon jó film.

A film összbevétele 5 359 645 dollár volt (imdb.com).

 

5.3 millió dolláros bevételt generált a jegypénztárak adatai alapján, 20 millió dollárból jött létre.

(Bogi87)
 

A Rotten Tomatoes oldalán 38%-ot kapott 84 kritika alapján.

(Bogi87)
 

A pisztoly kata valójában egy nem létező, csupán kitalált fegyverforgató harcművészeti stílus.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.