Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
Looper - A jövő gyilkosa
 
tamas84  2016. 02. 10. 15:10

Sajnos Bruce Willis is kiöregedett, mára már csak árnyéka 15-20 évvel korábbi önmagának. Nem arról van szó, hogy pocsék teljesítmény nyújtott, de Jospeph Gordon-Levitt mellett már nem sok helye maradt a filmvásznon. A mellékszereplők egyébként jó alakítást nyújtottak, közülük is kitűnt Emily Blunt. Ami a filmet illeti, az alapötlet jó volt, többnyire működött is, volt iránya, feszessége és tempója is. Valahol a közepes és az igazán emlékezetes sci-fik közt félúton...

 
macskulare  2015. 06. 10. 08:54

A film egy Bibliai próficiát vesz alap gondolatnak. A lényeg, hogy igen élvezetes, főleg a gondolatfuttatással kapcsolatos csavarok teszik azzá, ezt egy kis időutazással és relatív kövtkezményekkel fűszerezve. Igen véres és destruktív, érzékenyebb embereknek és gyerekeknek nem ajánlanám, vallási katyvasz miatt pedig hívőknek sem. Láttam itt hideget meleget írni róla, vettem a bátorságot én is szólni, senkit nem szeretnék se sérteni, se provokálni, pusztán álláspontomat fejeztem ki, mint ahogyan tették azt sokan mások előttem. Ajánlom! :)

 
hsanya182  2015. 05. 06. 08:23

Tanulságos filmtörténet egy jó "sci-fi"-n tálalva ! A MONDANIVALÓ mindenekelőtt a hatásvadász! Nem unalmas film, de egy látványos akciófilm sem. Sci-fi fanoknak kötelező darab!! Ki-ki döntse el, hogy Bruce Willis a jó vagy rossz szerepben bukkan fel. Nagyon nagy, akár többször nézős film!!!

 
dulkap  2015. 07. 19. 21:11

Hát nagyon úgy fest, hogy én a kisebbséghez fogok tartozni. Én untam a filmet az egészét tekintve. Pedig nagyon jól indul és a történet is érdekes. A kivitelezés viszont nem tudott lekötni. Semmi feszültséget, izgalmat nem éreztem és inkább mondanám drámának, mint akciófilmnek, bár vannak benne akciójelenetek is és nem is rosszak. Csak nekem túl sok volt a duma. Hiányzott a hangulat, atmoszféra, a jó zene és az igazán emlékezetes jelenetek. A színészekkel nem volt baj és egyre inkább megbarátkozom Lewitt-tel is, kár hogy olyan a kinézete itt, hogy rossz volt ránézni. Értem, hogy miért ilyen, de nem sikerült igazán jól. Willis kicsit szürke, de a szerepében ennyi van. A kis srác jó, őt nagyon bírtam.

 
andor50  2015. 02. 26. 09:25

Imádom ezt a filmet, Joseph Gordon Levitt nagyon tehetséges. Aki még nem látta a filmet az nézze meg, mert az előzetes kb a sztori egyharmadára utal, a többit még csak nem is sejteti. Nagyon érdekes a sztori és érzelmi síkon is remekül működik. Nálam 5/5.

 

A Looper a harmadik film, melyben Bruce Willis fiatalkori önmagával találja szemben magát (12 majom, A kölyök, 1995)

(hp)
 

A forgatókönyvíró és rendező, Rian Johnson 2002 óta gyűjtögette az ötleteket a filmjéhez.

(hp)
 

Emily Blunt már a forgatókönyv felének elolvasása után igent mondott a felkérésre, még azelőtt, hogy tudta volna, pontosan milyen szerepet is vállalt el ezzel.

(hp)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.