Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
33
Vélemények
26
Képek
1
Videók
Looper - A jövő gyilkosa
 
harnas1207   2019. 03. 28.

legújabb vélemény

Igazi meglepetés volt ez a film. Egy pillanatig sem hittem, hogy élvezni fogom, és csalódnom kellett. Bruce Willis talán legjobb filmje. Az időutazós filmek közül is az egyik legjobb, amit láttam. Csak ajánlani tudom!

 
mamiéstöti2   2018. 12. 06.

Futurisztikus film, melyben sajátságos szabályok határolják be a behatárolhatatlan univerzumot. Egy-két jelenet egész egyedire sikerült.


 
indingo   2019. 02. 01.

A jövőn lehet-e változtatni vagy inkább a jelenben kell cselekedni. Lehetne a mottója is a közepéig elég vontatott unalmas és kicsit zavaros filmnek. A közepétől kezd mondanivalója is lenni , de így is csak azt szűrhetjük le ez a film egy borzalmas jövőképet fest és ezt elég káoszosan vázolja elénk.

 
dulkap   2015. 07. 19.

Hát nagyon úgy fest, hogy én a kisebbséghez fogok tartozni. Én untam a filmet az egészét tekintve. Pedig nagyon jól indul és a történet is érdekes. A kivitelezés viszont nem tudott lekötni. Semmi feszültséget, izgalmat nem éreztem és inkább mondanám drámának, mint akciófilmnek, bár vannak benne akciójelenetek is és nem is rosszak. Csak nekem túl sok volt a duma. Hiányzott a hangulat, atmoszféra, a jó zene és az igazán emlékezetes jelenetek. A színészekkel nem volt baj és egyre inkább megbarátkozom Lewitt-tel is, kár hogy olyan a kinézete itt, hogy rossz volt ránézni. Értem, hogy miért ilyen, de nem sikerült igazán jól. Willis kicsit szürke, de a szerepében ennyi van. A kis srác jó, őt nagyon bírtam.

 
dailyfilmsan   2019. 03. 20.

Nekem valamiért nem jött be ez a film, csak a vége, az egy jó ötlet volt. Amúgy nem a leggyorsabb film. Bruce Willis egyik legrosszabb alakítása szerintem. Az egész olyan művi, nem hatott valósnak semmi benne.

A film összbevétele 176 506 819 dollár volt (imdb.com).

 

63-an halnak meg a filmben.

(Norbi)
 

A Looper a harmadik film, melyben Bruce Willis fiatalkori önmagával találja szemben magát (12 majom, A kölyök, 1995)

(hp)
 

A forgatókönyvíró és rendező, Rian Johnson 2002 óta gyűjtögette az ötleteket a filmjéhez.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.