Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
33
Vélemények
26
Képek
1
Videók
Looper - A jövő gyilkosa
 
mamiéstöti2   2018. 12. 06.

Futurisztikus film, melyben sajátságos szabályok határolják be a behatárolhatatlan univerzumot. Egy-két jelenet egész egyedire sikerült.

 
indingo   2019. 02. 01.

A jövőn lehet-e változtatni vagy inkább a jelenben kell cselekedni. Lehetne a mottója is a közepéig elég vontatott unalmas és kicsit zavaros filmnek. A közepétől kezd mondanivalója is lenni , de így is csak azt szűrhetjük le ez a film egy borzalmas jövőképet fest és ezt elég káoszosan vázolja elénk.


 
dulkap   2015. 07. 19.

Hát nagyon úgy fest, hogy én a kisebbséghez fogok tartozni. Én untam a filmet az egészét tekintve. Pedig nagyon jól indul és a történet is érdekes. A kivitelezés viszont nem tudott lekötni. Semmi feszültséget, izgalmat nem éreztem és inkább mondanám drámának, mint akciófilmnek, bár vannak benne akciójelenetek is és nem is rosszak. Csak nekem túl sok volt a duma. Hiányzott a hangulat, atmoszféra, a jó zene és az igazán emlékezetes jelenetek. A színészekkel nem volt baj és egyre inkább megbarátkozom Lewitt-tel is, kár hogy olyan a kinézete itt, hogy rossz volt ránézni. Értem, hogy miért ilyen, de nem sikerült igazán jól. Willis kicsit szürke, de a szerepében ennyi van. A kis srác jó, őt nagyon bírtam.

 
dailyfilmsan   2019. 03. 20.

Nekem valamiért nem jött be ez a film, csak a vége, az egy jó ötlet volt. Amúgy nem a leggyorsabb film. Bruce Willis egyik legrosszabb alakítása szerintem. Az egész olyan művi, nem hatott valósnak semmi benne.

 
andor50   2015. 02. 26.

Imádom ezt a filmet, Joseph Gordon Levitt nagyon tehetséges. Aki még nem látta a filmet az nézze meg, mert az előzetes kb a sztori egyharmadára utal, a többit még csak nem is sejteti. Nagyon érdekes a sztori és érzelmi síkon is remekül működik. Nálam 5/5.

A film összbevétele 176 506 819 dollár volt (imdb.com).

 

63-an halnak meg a filmben.

(Norbi)
 

A Looper a harmadik film, melyben Bruce Willis fiatalkori önmagával találja szemben magát (12 majom, A kölyök, 1995)

(hp)
 

A forgatókönyvíró és rendező, Rian Johnson 2002 óta gyűjtögette az ötleteket a filmjéhez.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.