Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért » Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
34
Vélemények
26
Képek
1
Videók
Looper - A jövő gyilkosa
 
elekm90   2020. 10. 28.

legújabb vélemény

0

Egész jó az ötlet, amire épült ez a film, és a képi világa is tetszett. Joseph-Gordon Levitt jól hozta a Bruce Willis figurát. Viszont minden spoiler nélkül a befejezése egy paradoxon, egy plot hole a történet szempontjából, ami lehetetlenné tesz bizonyos korábban megtörtént eseményeket, ez elég irritáló volt számomra.

 
mamiéstöti2   2018. 12. 06.

0

Futurisztikus film, melyben sajátságos szabályok határolják be a behatárolhatatlan univerzumot. Egy-két jelenet egész egyedire sikerült.


 
indingo   2019. 02. 01.

0

A jövőn lehet-e változtatni vagy inkább a jelenben kell cselekedni. Lehetne a mottója is a közepéig elég vontatott unalmas és kicsit zavaros filmnek. A közepétől kezd mondanivalója is lenni , de így is csak azt szűrhetjük le ez a film egy borzalmas jövőképet fest és ezt elég káoszosan vázolja elénk.

 
dulkap   2015. 07. 19.

0

Hát nagyon úgy fest, hogy én a kisebbséghez fogok tartozni. Én untam a filmet az egészét tekintve. Pedig nagyon jól indul és a történet is érdekes. A kivitelezés viszont nem tudott lekötni. Semmi feszültséget, izgalmat nem éreztem és inkább mondanám ... több»

 
dailyfilmsan   2019. 03. 20.

0

Nekem valamiért nem jött be ez a film, csak a vége, az egy jó ötlet volt. Amúgy nem a leggyorsabb film. Bruce Willis egyik legrosszabb alakítása szerintem. Az egész olyan művi, nem hatott valósnak semmi benne.

 
andor50   2015. 02. 26.

0

Imádom ezt a filmet, Joseph Gordon Levitt nagyon tehetséges. Aki még nem látta a filmet az nézze meg, mert az előzetes kb a sztori egyharmadára utal, a többit még csak nem is sejteti. Nagyon érdekes a sztori és érzelmi síkon is remekül működik. Nálam 5/5.

 
harnas1207   2019. 03. 28.

0

Igazi meglepetés volt ez a film. Egy pillanatig sem hittem, hogy élvezni fogom, és csalódnom kellett. Bruce Willis talán legjobb filmje. Az időutazós filmek közül is az egyik legjobb, amit láttam. Csak ajánlani tudom!

Galéria (26)

Videók (1)

A film összbevétele 176 506 819 dollár volt (imdb.com).

 

63-an halnak meg a filmben.

(Norbi)
 

A Looper a harmadik film, melyben Bruce Willis fiatalkori önmagával találja szemben magát (12 majom, A kölyök, 1995)

(hp )
 

A forgatókönyvíró és rendező, Rian Johnson 2002 óta gyűjtögette az ötleteket a filmjéhez.

(hp )
 

Emily Blunt már a forgatókönyv felének elolvasása után igent mondott a felkérésre, még azelőtt, hogy tudta volna, pontosan milyen szerepet is vállalt el ezzel.

(hp )
 

Joseph Gordon-Levitt arcát elmaszkírozták, hogy jobban hasonlítson Bruce Willisre. A színész egyébként Willis számos filmjét nézte újra, hogy minél jobban vissza tudja adni mozgását és mimikáját.

(hp )
 

Azonban a napon, amikor azt a jelentet forgatták, amikor a fiatal Joe leesik a tűzlépcsőről, ünnepelte Joseph Gordon-Levitt a 30. születésnapját. Addig kellett a köteleken lógnia, amíg a stáb elénekelte neki a Happy Birthdayt.

(hp )