Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
81%

Hét nővér (2017)

Seven Sisters
Filmadatlap
 
27
Szereplők
46
Vélemények
19
Képek
3
Videók

Galéria (19)

Noomi Rapace
Glenn Close
Noomi Rapace
Willem Dafoe
Glenn Close
Noomi Rapace
Noomi Rapace
Noomi Rapace
Glenn Close
Noomi Rapace
Glenn Close
Noomi Rapace
Lara Decaro
Willem Dafoe
Noomi Rapace
Noomi Rapace
Glenn Close
Robert Wagner
Noomi Rapace
Noomi Rapace
Noomi Rapace
Lara Decaro
Willem Dafoe

Videók (3)

 
mafabfan   2021. 11. 22.

legújabb vélemény

0

Noomie Rapace nem tud hibázni, 7 karakter egy filmben való alakítása közben sem.

 
szucszoli   2018. 05. 15.

a nap véleménye

0

Sajnos ez tipikusan egy olyan hálivúdi gesztusú tömegfilm, aminek szinte minden lényeges állítása egy szedett-vedett tákolmány, ami tele van logikai ellentmodásokkal, kidolgozatlan társadalmi háttérrel, konzerv-előemésztett érzelmi vonulattal. Gyakor... több»

 
Varga_Júlia   2018. 03. 02.

3

Szájbarágós, didaktikus és elnagyolt történet - és természetesen nyakon öntve némi giccsel és sallangokkal. Eléggé sajnáltam, hogy ennyire nem lett jó, mert a trailer alapján érdekelt is - csak aztán megnéztem. Nem értettem a dramaturgiát, nem értet... több»

 
indingo   2017. 10. 26.

1

Tök jó, hogy még ki se jött a film, de már számtalan helyen meg lehet nézni felirattal. Az ötletet díjazom, mert tetszett, de szerintem a nagypapának ezerszer le kellett volna buknia. Senkinek sem tűnt fel a temérdek étel és ruha vásárlása?

 
Deku   2018. 02. 14.

1

Rémesen unalmas volt, és ez még akkor finom megfogalmazás. Nem volt benne egy röpke izgalom sem. Rémes, de tényleg ez olyan érzést adott, hogy arra nincs jó szó. Kimondhatatlanul nem tetszett. És akkor még finom és nőies is voltam.

 
Diesel   2018. 05. 29.

1

Igen csak erős alkotás lett! Maga a történet egy valós társadalmi probléma lehetséges megoldását vázolja elénk. Ez a probléma a túlnépesedés. Sokszor kezdünk bele mi lenne ha... Érezni, hogy a rendező tényleg végig gondolta és felépített egy érdekes ... több»

 
Sabnock Sanatory Nézhetetlen  2020. 03. 17.

0

Rettenetes, kibírhatatlan, unalmas és gagyi. Nevetséges a koncepció, a rendezés és a színészek. Miről is szól a történet? Lényegtelen, mert a film egy nagy nulla.

2

A film összbevétele 27 975 429 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 32 252 220 forintot termelt. A hazai mozik összesen 24 296 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Nem megerősített, hogy szándékos volt-e az egybeesés. A hét iker Karen Settmanként él a társadalomban, nevüket a hét egyes napjai után kapták. Olaszul a hét így hangzik: settimana.

(Miska bácsi)
 

Az egész filmet Romániában vették fel.

(Miska bácsi)
 

Felnőtt korukra a lányokat könnyen megkülönböztethetjük hajstílusuk alapján: Vasárnap lófarokban hordja a haját, Hétfőé hosszú és hullámos, Kedd vörös, Szerdáé középhosszú, Csütörtöknek rövid, Péntek kötött sapkát hord, Szombat pedig platina szőke.

(Queenakasha)
 

Eredetileg Morten Tyldum lett volna a rendező, de ő végül a Kódjátszmát választotta következő filmjének.

(Queenakasha)
 

A film eredeti címét (What happened to Monday) az utómunkálatok során cserélték le Seven Sistersre, de mikor a Netflix megvette a filmet, visszacserélte.

(Queenakasha)
 
Nagyon ajánlom azoknak a Hét nővér című filmet, akik egy elgondolkodtató és vérprofi akció-sci-fi-re vágynak vagy csak a csalódtak az elmúlt év hasonló alkotásaiban és nem mellesleg a kiváló színészek által, jól ábrázolt érzelmekre is számíthatnak egy mesterségesnek tűnő társadalomban. több»
 
A Hét nővér egy képileg és tartalmilag is jól megkomponált alkotás, melynek egy jelen korban is létező és aktualitást élvező probléma áll a középpontjában, amely a túlnépesedés, és ezáltal az individuum halála. több»
 
Üldözés, bunyó, bunyó, üldözés, kis lelkizés, egy kis szex, némi filozófia. A Hét nővér nem gondolja túl saját magát, és a zsáneren belül simán abszolválja a megbízható közepest. több»