Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! Login  
79

Hét nővér (2017)

Seven Sisters
Filmadatlap
 
26
Szereplők
27
Vélemények
19
Képek
4
Videók
 
indingo   2017. 10. 26.

Tök jó, hogy még ki se jött a film, de már számtalan helyen meg lehet nézni felirattal. Az ötletet díjazom, mert tetszett, de szerintem a nagypapának ezerszer le kellett volna buknia. Senkinek sem tűnt fel a temérdek étel és ruha vásárlása?

 
hsanya182   2017. 12. 17.

Lányok akcióban. Remek film lett, izgamlas, várakozással teli, igaz később kissé dominálnak a régi megszokot klisésék, főleg aki már végignézett hasonló jó scifiket, tágasabb értelmezéssel a Gyilkos nyugalom, Különvélemény, Upside Down, Eredet, Déjá vu, Emlékmás, Mátrix, Dark City, Emlékek Őre, Elysium, Feledés c. film jut eszembe a jobbak közül. Ugyan nem emelkedik ki a többi közül, de szépen elképzelt tökéletes világot tár elénk, aminek megvannak a hátrányai...


 
Szilonka   2018. 04. 09.

Üdítő volt a film számomra. Sok hasonló film készült, de valahol mégis újszerű volt az elgondolás. Pörögtek benne az események, minden percét élveztem.

 
TomÁcs   2018. 04. 22.

Azért nem semmi, hogy egy színésznek hét karaktert kelljen színre vinnie. A története egy izgalmas, bár beteg világot prognosztizál. A film látványos volt és akciódús.

 
Greeta   2017. 12. 09.

Olyan lépések voltak a filmben, amire abszolút nem számítottam. A túlnépesedés kérdése kicsit erős volt szerintem, de az akciójelenetek kárpótoltak.

Noomi Rapace
Glenn Close
Noomi Rapace
Willem Dafoe
Glenn Close
Noomi Rapace
Noomi Rapace
Noomi Rapace
Glenn Close
Noomi Rapace
Glenn Close
Noomi Rapace
Lara Decaro
Willem Dafoe
Noomi Rapace
Noomi Rapace
Glenn Close
Robert Wagner
Noomi Rapace
Marwan Kenzari
Noomi Rapace
Noomi Rapace
Lara Decaro
Willem Dafoe
 
A Hét nővér egy képileg és tartalmilag is jól megkomponált alkotás, melynek egy jelen korban is létező és aktualitást élvező probléma áll a középpontjában, amely a túlnépesedés, és ezáltal az individuum halála. 80/100 több»
 
Mégis ez a mű szinte minden téren egy kihagyott ziccer, árnyéka annak, ami lehetett volna - vagy éppen árnyéka a hasonló alapötletből kiinduló disztópiáknak.

6/10 több»
 
Nagyon ajánlom azoknak a Hét nővér című filmet, akik egy elgondolkodtató és vérprofi akció-sci-fi-re vágynak vagy csak a csalódtak az elmúlt év hasonló alkotásaiban és nem mellesleg a kiváló színészek által, jól ábrázolt érzelmekre is számíthatnak egy mesterségesnek tűnő társadalomban. 8,5/10 több»
 

Nem megerősített, hogy szándékos volt-e az egybeesés. A hét iker Karen Settmanként él a társadalomban, nevüket a hét egyes napjai után kapták. Olaszul a hét így hangzik: settimana.

(Miska bácsi )
 

Az egész filmet Romániában vették fel.

(Miska bácsi )
 

Felnőtt korukra a lányokat könnyen megkülönböztethetjük hajstílusuk alapján: Vasárnap lófarokban hordja a haját, Hétfőé hosszú és hullámos, Kedd vörös, Szerdáé középhosszú, Csütörtöknek rövid, Péntek kötött sapkát hord, Szombat pedig platina szőke.

(Queenakasha )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.