Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
150
Vélemények
71
Képek
2
Videók
 
Nagyonjóképű   2020. 03. 26.

legújabb vélemény

Zseniális, kétség sem fér hozzá. Pazar színészi alakítások, a történet elképesztő és nem kiszámítható. Egyszerűen minden percét élvezi a néző, egy igazi remekmű.

 
Shelby07   2018. 01. 11.

Nagyon elgondolkodtató, hihetetlen fordulatokkal. Nagyszerű film, nem egyszer nézhető film, végig élveztem.


 
Puncs   2019. 04. 06.

Nagyon érdekes, izgalmas film, néhol kicsit sokkoló is. Végig fordulatos, remek a színészi játék és a díszlet is. Simán többször nézős, még sokadik megnézés után is feltűnik benne valami kis apróság, egy újabb összefüggés. Nekem nagyon tetszett.

 
indingo   2018. 03. 17.

Sose felejtem el, amikor először láttam. Annyira ingergazdag volt a film, hogy csak kapkodtam a fejem. Egy remek történet, amely az időben is kószál, pazar színészek, némi történelem, meghintve egy kis misztikummal.

 
rbernadett   2015. 09. 08.

Nagyon - nagyon szeretem ezt a filmet, mert hosszú idő után ez volt az első film, aminek sikerült meglepnie. Annak idején, amikor először láttam szinte nulla elvárásaim voltak vele szemben, aztán egyszer csak azt vettem észre, hogy teljesen a képernyő elé szögez a produkció. A történet lenyűgöző, az alakítások kifogástalanok, mondhatni tökéletes. Többször nézős! Nagyon ajánlom!

Christian Bale
Hugh Jackman
Hugh Jackman
David Bowie
Andy Serkis
Michael Caine
Christian Bale
Michael Caine
Scarlett Johansson
Hugh Jackman
 
Szerintem A tökéletes trükk akkor igazán tartalmas remekmű, ha nem csak a hatalmas egók egymásnak feszülését, hanem a cél érdekében történő feláldozások méretét is képesek vagyunk elismerni, végtére is az ember életének legfontosabb céljaiért áldozni kell. Arról pedig mindenki maga dönt, hogy ennek érdekében bepiszkolja e a kezét, és hogy aki ezt megteszi, az tekinthető-e rossz embernek.

9/10 több»
 
Kinek ajánljuk: bárkinek, akit egy kicsit is érdekel a századfordulós London rejtélyes világa és az arra jellemző hangulat, amit korábban már oly’ sokszor sikeresen filmvászonra vittek. több»

A film összbevétele 109 676 311 dollár volt (imdb.com).

 

A film költségvetése 40 millió dollár volt és jelenleg 109 millió bevételnél tart világszerte.

(Bob)
 

Christopher Nolan számos jelenetben kézi kamerát és természetes fényeket használt, hogy a film légköre természetes és organikus legyen.

(ps)
 

A film Christopher Priest azonos című regénye alapján készült.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.