Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
146
Vélemények
12
Képek
2
Videók
 
Snowball   2016. 12. 12.

Ebben a filmben semmi olyan potenciál nem volt ami miatt magával tudná ragadni a nézőjét. Én így éreztem mindenesetre és max azon tudtam szórakozni, hogy ilyen botorságot is ki lehet adni. Szörnyen rossz lett.

 
Shelby07   2018. 01. 11.

Nagyon elgondolkodtató, hihetetlen fordulatokkal. Nagyszerű film, nem egyszer nézhető film, végig élveztem.


 
indingo   2018. 03. 17.

Sose felejtem el, amikor először láttam. Annyira ingergazdag volt a film, hogy csak kapkodtam a fejem. Egy remek történet, amely az időben is kószál, pazar színészek, némi történelem, meghintve egy kis misztikummal.

 
rbernadett   2015. 09. 08.

Nagyon - nagyon szeretem ezt a filmet, mert hosszú idő után ez volt az első film, aminek sikerült meglepnie. Annak idején, amikor először láttam szinte nulla elvárásaim voltak vele szemben, aztán egyszer csak azt vettem észre, hogy teljesen a képernyő elé szögez a produkció. A történet lenyűgöző, az alakítások kifogástalanok, mondhatni tökéletes. Többször nézős! Nagyon ajánlom!

 
Deku   2017. 07. 08.

Nem olyan régen volt szerencsém megnézni a filmet és azt kell mondjam, hogy bámulatos. Remekül elszórakoztatja a nézőt, nem egy főnyeremény de mégis magával ragad.

Christian Bale
Hugh Jackman
Hugh Jackman
David Bowie
Andy Serkis
Michael Caine
Christian Bale
Michael Caine
Scarlett Johansson
Hugh Jackman
 
Szerintem A tökéletes trükk akkor igazán tartalmas remekmű, ha nem csak a hatalmas egók egymásnak feszülését, hanem a cél érdekében történő feláldozások méretét is képesek vagyunk elismerni, végtére is az ember életének legfontosabb céljaiért áldozni kell. Arról pedig mindenki maga dönt, hogy ennek érdekében bepiszkolja e a kezét, és hogy aki ezt megteszi, az tekinthető-e rossz embernek.

9/10 több»
 

A film költségvetése 40 millió dollár volt és jelenleg 109 millió bevételnél tart világszerte.

(Bob )
 

Christopher Nolan számos jelenetben kézi kamerát és természetes fényeket használt, hogy a film légköre természetes és organikus legyen.

(ps )
 

A film Christopher Priest azonos című regénye alapján készült.

(ps )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.