Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
82%

A sebezhetetlen (2000)

Unbreakable
Filmadatlap
 
27
Szereplők
22
Vélemények
10
Képek
2
Videók

Galéria (10)

Videók (2)

 
Erik8csok   2022. 09. 08.

legújabb vélemény

0
Szuperhős film, nem mindennapi köntösben.

Egy nagyon érdekes film. Jó a története és a két főszereplő is brillírozik. A csavar a végén nagyon jó, ami miatt mégis nagyon jó ez a film, az a hangulata, mert az valami leírhatatlan. Horrorfilmbe nem éreztem ilyet, de ennek a filmnek a hangulata még egy olyanba is belekerülhetne. A jelenetek is nagyon jók, és nagyon misztikus. Nekem tetszett, jó filmnek tartom.

 
Kóborló   2019. 08. 17.

a nap véleménye

2
Egy szuperhős nem mindennapi születése

Rengeteget hallottam már erről a filmről, mégis valahogy eddig mindig elnapoltam a megtekintését, mert valahol azt éreztem, hogy kissé túlzó volt azon vélemények száma, ahol annyira dicsérték eme alkotást. Viszont kijelenthetem, hogy igenis tévedtem ... teljes kritika»

 
Sabnock Sanatory   2020. 03. 18.

1

Samuel L.Jackson és Bruce Willis a hátán viszik ezt a filmet,és nem hiába!Zseniális mozi lett,szemet gyönyörködtető képsorokkal.Jó történet,szuper módon kivitelezve.

 
Deku   2017. 12. 10.

2

Annyira oda voltam ettől a filmtől, hogy egymás után képes voltam háromszor is megtekinteni. Nagyon izgalmas eredeti történet. Ritka tökéletes alkotás és szemet gyönyörködtető.

 
ArpiHajdu és Réci   2017. 05. 02.

1
Különleges szuperhősfilm

Megmondom őszintén, én nem vagyok nagy rajongója a szuperhős filmeknek, pláne azóta, hogy napjainkban éves szinten tucatszámra árasztják el a mozitermeket az ilyen-olyan szuperhősök. A sebezhetetlenben viszont éppen az tetszett, hogy bár szuperhős fi... teljes kritika»

 
Thibo84   2016. 06. 14.

1

Az előttem felszólalok már mindent elmondtak a filmről, így én is csak dicsérni tudom. Egy zseniális alkotás.

 
HercegPeter   2018. 08. 23.

1

Az Összetörve miatt néztem újra, hogy a közelgő közös folytatásra, a Glass-ra képben legyek mindennel és azt kell mondanom, hogy az a film nem lett olyan jó, mint ez. De azért várom az új filmet, jó előérzetem van vele kapcsolatban. Nem egy klassziku... több»

A film összbevétele 154 500 000 dollár volt (imdb.com).

 

Elijah üveg sétapálca ötlete Samuel L. Jacksontól származik.

(stevepisti)
 

Amikor a film elején Elijah édesanyja megajándékozza a fiát egy képregénnyel, egy valós képregényt adott neki, méghozzá az Action Comics azon darabját, amelyben első alkalommal találkozhatunk Superman karakterével.

(Kóborló )
 

Az Elijah édesanyját alakító színésznő, Charlayne Woodard a való életben 5 évvel fiatalabb, mint az Elijah-t alakító Samuel L. Jackson.

(Kóborló )
 

248,1 millió dollár összbevételt produkált a film.

(LionelMessi10)
 

A film költségvetése 75 millió dollár volt.

(LionelMessi10)
 
A sebezhetetlen legnagyobb erőssége, hogy remekül adagolja a különleges, már-már természetfelettinek tűnő jelenségek kibontakozását egy hétköznapi, reális világban. 8/10 több»