Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
86%

Frekvencia (2000)

Frequency
Filmadatlap
 
27
Szereplők
14
Vélemények
11
Képek
1
Videók

Galéria (11)

Videók (1)

 
Filmimado   2021. 08. 30.

legújabb vélemény

0
Fantasztikus alkotás

Amikor elkezdődött a film, azt hittem, ez csak egy a sok közül. Amikor viszont kicsit továbbnéztem, rájöttem, hogy nagyon tévedtem. Egy napkitörés tényleg tudna ilyet okozni? Lehetséges. A filmben az is tetszik: ha a múltban megváltozik valami, akkor a jövőben is megváltozik. Ez egy olyan alkotóelem, amit tömérdeknyi filmnél felhasználnak, mégis, szerintem ez az egyik legjobb film, ahol ezt megfelelően tudták alkalmazni. Az izgalom természetesen nem marad el. Az elején viszont nincs izgalom, természetfölötti dolgok sem történnek. De ez nem probléma. Sok filmnél már az eleje akcióba lépve kezdődik. Valamelyiknél ez nem kelt túl jó hatást, de valamelyiknél pont hogy ez teszi izgalmasabbá. Itt tehát nincs akció az elején, kapunk egy normális bevezetést, az izgalom pedig egyre fokozódik. Egy ilyen fajta filmnél ez a cselekményvezetés legjobbika. Az alkotógárda meg a szereplőgárda is nagyszerűen teljesített. A fantasztikus színészi alakítások mellett a kamerakezelés is nagyszerű, az operatőr is jó munkát végzett, akárcsak mindenki más is, aki dolgozott rajta. A Frekvencia megérdemel 5 csillagot.

 
Attila G.   2019. 03. 13.

a nap véleménye

1
Kár, hogy csak fikció...

Ez lesz az első pozitív jellegű hozzászólásom itt a honlapon - már ami a filmet illeti -, s végre csatlakozhatok a többséghez. (Bár valószínűleg jelentősen meg lesz vágva - már ha egyáltalán elfogadásra kerül -, de üsse kavics. Egy kicsit el fogok ka... teljes kritika»

 
Sabnock Sanatory   2019. 08. 21.

0

Nagyon tetszett,és ami nálam fontos,teljesen beleéltem magam a sztoriba. Jó karakterek,és jól is hozzák,plusz ami fontos,hitelesen. Ajánlott film.

 
Deku   2017. 10. 22.

0

Végül is nagyon jó film lett ami bőven eltudott engem legalábbis szórakoztatni. Szerencsém volt megtekinteni ezt a filmet és ezt azért mondom így mert totál rendben volt.

 
Dorkateo   2016. 07. 01.

0

Tényleg nem a legjobb időutazós film, kriminek meg az időcsavar nélkül gyönge.

 
TribeBubu   2016. 11. 29.

0

Izgalmas, ötletes és szép film. Spoilermentesen nehéz nyilatkozni róla. Dióhéjban minden teljesen okés vele, minden szempontból A kategória. Kivéve a forgatókönyvet, ugyanis az az átlag A kategóriánál sokkal jobb. Remekül ki van dolgozva a cselekmény... több»

 
Megamovie   2018. 08. 02.

0

Izgalmas, ötletes és szép film. Régen láttam már ennyire fordulatos és izgalmas akciófilmet amin ennyire lehet izgulni. Az egyetlen bajom csak a giccses befejezése, de ezt leszámítva egy remek film.

A film összbevétele 68 106 245 dollár volt (imdb.com).

 

2000. április 25-én a New York Mets és a Cincinnati Reds az 1969-es mezükben játszottak, hogy a filmet reklámozzák.

(kázsé)
 

A raktári tűz jelenetében a főszereplőkön kívül csak igazi tűzoltók láthatók.

(kázsé)
 

Dennis Quaid úgy megsérült a forgatás közben, hogy 16 öltéssel kellett összevarrni a fejét.

(kázsé)
 

A film forgatása majdnem elkezdődött 1997-ben Sylvester Stallone főszereplésével, de túl nagy gázsit kért.

(kázsé)
 

Elizabeth Mitchell eltörte az orrát forgatás közben.

(kázsé)