Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
32
Szereplők
37
Vélemények
14
Képek
3
Videók
Én, a robot
 
MP170506   2020. 09. 17.

legújabb vélemény

Ez az a film, amit újra és újra meg tudok nézni. Nagyon jó alkotás lett, nagyon jó történettel, ami talán nem is olyan elrugaszkodott történet. Will Smith alakítása kiváló!

 
indingo   2019. 08. 18.

Az egyik legjobb Will Smith film. Érdekes téma, végig lendületes a film, jók a csavarok benne és látványra is kimagasló.


 
Deku   2017. 08. 30.

Nagy kedvence ez a film a többségnek de nekem egyáltalán nem jött be, valahogy nagyon rossz érzést váltott ki belőlem. Egy percét se tudtam szeretni. Nagyon gyenge lábakon állt.

 
Szilonka   2019. 08. 12.

Lenyűgöző alkotás, bár néhol kicsit félelmetes is, hogy milyen utat is tud választani a tudomány.

 
Sabnock Sanatory   2019. 09. 04.

Nagyon érdekes jövőképet fest le a film.Biztosan sok igazság is van benne.... Will Smith nagyon jól játszik,de neki nem testidegen a sci-fi,sőt még a horror sem. Tetszett,mert le tudott kötni az elejétől a végéig.

 
Norbi   2018. 07. 09.

Sci-fi rajongóknak kötelező film. Nagyon jó alapkoncepció,amit sikerült is hitelesen előadni. Nagyon jó ötletek vannak benne, és Will Smith is megmutatta, nem csak a szerencse miatt lett népszerű.

 
VvV   2018. 12. 04.

Izgalmas film, engem meglepett a története, mása számítottam.

A film összbevétele 202 433 893 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben szereplő autót a rendező terveztette meg a produkcióhoz.

(HETEDIK )
 

A film megtalálható a Steven Jay Schreider által összeállított "101 Sci-Fi Movies You Must See Before You Die" (Magyarul annyit tesz: 101 Sci-fi film, amit látnod kell, mielőtt meghalsz) című könyvben. (2009)

(dulkap)
 

A Will Smith által használt motor egy 2004-es MV Agusta F4-SPR. Összesen 300 darab készült belőle.

(VFTS)
 

Az áldozat, Dr. Alfred Lanning 1971-ben született és 64 éves korában halt meg. James Cromwell, az őt alakító színész szintén 64 éves volt a film készültekor.

(SódóGA)
 

A jövő reklámjai közt az egyik kivetítőn egy olyan hirdetés látható, melyben az első ember által végrehajtott Mars-expedíciót említik. Amikor Spooner Kalvin házában jár, az ottani személyzeti robot a tévében erről az expedícióról készült képeket néz.

(SódóGA)
 

Sonny, a robot karakterét (Alan Tudyk) ugyanazzal az eljárással hívták életre, mint Gollumot A Gyűrűk Ura: A két torony című filmben.

(SódóGA)
 

A filmet a leírás szerint Isaac Asimov könyve ihlette, holott sosem született ilyen regénye. Ilyen címmel Earl és Otto Binder írtak novellát 1939-ben, majd 1950-ben jelent meg Asimovnak egy gyűjteményes kötete, amit a kiadó (a szerző határozott kérése ellenére) e cím alatt dobott a piacra.

(SódóGA)
 

Az autó, amit Will Smith karaktere használ, egy Audi RSQ nevű prototípus. Különleges adottságait a rendező, Alex Proyas javaslatainak megfelelően tervezték meg külön a film kedvéért.

(SódóGA)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.