Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
33
Szereplők
31
Vélemények
14
Képek
1
Videók
Én, a robot
 
Deku   2017. 08. 30.

Nagy kedvence ez a film a többségnek de nekem egyáltalán nem jött be, valahogy nagyon rossz érzést váltott ki belőlem. Egy percét se tudtam szeretni. Nagyon gyenge lábakon állt.

 
Norbi   2018. 07. 09.

Sci-fi rajongóknak kötelező film. Nagyon jó alapkoncepció,amit sikerült is hitelesen előadni. Nagyon jó ötletek vannak benne, és Will Smith is megmutatta, nem csak a szerencse miatt lett népszerű.


 
MKristijan   2016. 11. 18.

Egy elképzelt jövőkép amibe akár bele is illeszthetjük magunk. Nagy kedvencem ez a film is.

 
VvV   2018. 12. 04.

Izgalmas film, engem meglepett a története, mása számítottam.

 
Norbert93   2018. 11. 11.

Az egyik legjobb és legmélyebb robotos film amit eddig láttam. A filmben már elmosódni látszik az emberi tudat és a mesterséges intelligencia közötti határ, amit már legalább 100 éve fejtegetnek és teóriákat gyártanak róla. Nem mellesleg a film látványos és akciódús is.

 

A filmben szereplő autót a rendező terveztette meg a produkcióhoz.

(HETEDIK )
 

A film megtalálható a Steven Jay Schreider által összeállított "101 Sci-Fi Movies You Must See Before You Die" (Magyarul annyit tesz: 101 Sci-fi film, amit látnod kell, mielőtt meghalsz) című könyvben. (2009)

(dulkap)
 

A Will Smith által használt motor egy 2004-es MV Agusta F4-SPR. Összesen 300 darab készült belőle.

(VFTS)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.