Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
70

Gunman (2015)

The Gunman
Filmadatlap
 
29
Szereplők
16
Vélemények
15
Képek
18
Videók
Gunman
 
Greeta   2019. 07. 14.

legújabb vélemény

Sem Sean Pennt, sem Javier Bardemt nem kedvelem, de azért adtam a filmnek egy esélyt. Meg lehetett nézni, pörgős volt, de elég tucat alkotás.

 
mamiéstöti2   2018. 01. 18.

Tipikus Sean Penn féle akciófilm, aminek nagyrészébe a lövöldözés áll, de most egy kis háttértörténet is kibontakozott.


 
indingo   2019. 06. 23.

3/4 között vacilláltam. Jól indult a történet, de kicsit ellaposodott a végére. Elba/Penn/Bardem/Rylance quartett nem rossz névsor.

 
hsanya182   2015. 11. 28.

Megéri megnézni annak, aki egy kis laza krimire vágyik, néhány jó akciójelenttel megtűzdelve! Kerek egész történet! Egy szerelmi hárömszöggel bonyolítván, valós érzések katarzisát próbálja átadni...

 
Deku   2017. 10. 25.

Hiba lenne kihagyni ezt a filmet mert ez a történet annyira eredeti és tanulságos. Ennél a filmnél eszméletlen tökéletes sztoriról marad le az, aki bele sem néz.

Sean Penn
Sean Penn
Javier Bardem
Sean Penn
Sean Penn
Ray Winstone
Idris Elba
Ray Winstone
Sean Penn
Sean Penn
Mark Rylance
Javier Bardem
Sean Penn
Sean Penn
Sean Penn
Ray Winstone
Sean Penn
Sean Penn
Sean Penn
 
Pierre Morel az általa dirigált Elrabolva után egy másik idősödő sztárt próbált bevezetni az akciófilmek filmek világába, azonban a Gunman után nem valószínű, hogy Sean Penn-nek sok kedve lenne rálépni a Liam Neeson által kitaposott ösvényre. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.